Slovensko U15 – HUN U15 0:0 (kon.)
konec
Slovensko U15
0:0 (0:0)
Maďarsko U15
sk Úterý 05.11.2013, 15:00 • NTC Poprad • Přípravný zápas
     
    80
    Gólman Frederik Valach si v záverečnej minúte tohto zápasu pripísal na svoje konto hneď dva skvelé zákroky, keď najskôr zneškodnil delovku od Kuna z ľavej strany a následne aj projektil od Orsósa vyrazil k postrannej čiare!
     
    78
    Maďarský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Kilitiho nastupuje na trávnik Marcell Horváth.
     
    75
    Slovenský hráč Dominik Guláš sa dostal k zahrávaniu priameho kopu z pravej strany, no jeho strieľaný center napokon skončil len presne v náručí gólmana Vargu.
     
    74
    Po skvelej prihrávke z pravej strany od Kráľoviča sa k zakončeniu dostal Michal Tomiš, no jeho delovka napokon trafila len bočnú sieť maďarskej brány!
     
    71
    Aj slovenský tréner posiela na trávnik striedanie. Namiesto Beďatša nastupuje do hry Kudlička.
     
    71
    Druhé striedanie Maďarov – namiesto Martina Takácsa nastupuje do hry Adrosch.
     
    71
    Maďarský tréner posiela na trávnik ďalšie dva striedania. Prvé z nich – odišiel Bolla, prišiel Bacsó.
     
    69
    Domáci Michal Kráľovič ukázal svoj herný dôraz na pravej strane, keď osamotený bežal na gólmana Vargu, no napokon si loptu nakopol len príliš ďaleko a pozorný gólman Varga ho odstavil.
     
    64
    Vladimír Majdán sa postavil k odkopnutiu priameho kopu asi tri metre za hranicou maďarského pokutového územia, mierne vľavo. Po jeho nie veľmi dôraznom projektile však gólman Varga loptu bez problémov zachytil.
     
    61
    Slovenský tréner Peter Štefaňák posiela na trávnik už štvrté slovenské striedanie. Namiesto Dominika Viktoryho nastupuje do hry Dominik Guláš.
     
    58
    Po peknej prihrávke z ľavej strany od Szákalyho sa lopta dostala na hranicu slovenskej šestnástky, kde ju Orsós prenechal na Kuna, no jeho delovku napokon gólman Valach vyrazil na rohový kop!
     
    55
    Maďarský tréner posiela na trávnik aj ďalšie striedanie. Namiesto Puskása nastupuje do hry Orsós.
     
    54
    Aj maďarský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Szabóa nastupuje na trávnik Szákaly.
     
    50
    Druhé striedanie Slovenska v rade – namiesto Róberta Boženíka prichádza na trávnik Michal Tomič.
     
    49
    Slovenský tréner posiela na trávnik dvojité striedanie. Prvé z nich – namiesto Timka nastupuje na trávnik oddýchnutý Kovaľ.
     
    47
    Slovenský gólman Valach si na svoje konto pripísal ďalší fantastický zákrok! Po dobre zahranomrohovom kope od Kugliho sa k zakončeniu dostal Puskás, no slovenský gólman jeho strelu vyrazil. Následne dokázal pred bránkovou čiarou zastaviť aj Puskásovu dorážku!
     
    46
    Z hranice slovenského pokutového územia tvrdo pálil Martin Takács, no jeho delovka napokon letela do stredu slovenskej brány, odkiaľ ju pozorný gólman Valach dokázal vyboxovať do bezpečia.
     
    43
    Vystriedaný Kráľovič sa dostal do dobrej palebnej šance na pravej strane, no jeho krížny strelecký pokus napokon skončil len tesne vedľa maďarskej brány. Gólman Varga teda zasahovať nemusel.
     
    41
    V úvode druhého polčasu poslal na trávnik prvé striedanie aj slovenský tréner. Namiesto Petra nastupuje do hry Kráľovič.
     
    41
    Maďarský tréner posiela v úvode druhého polčasu na trávnik prvé striedanie. Namiesto Emila Horvátha nastupuje do hry Ákos Kugli.
     
    40+1
    Juraj Timko nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho strelecký pokus napokon skončil len tesne nad bránou gólmana Vargu, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    40
    Hosťujúci Szabó sa dostal k lopte na pravom krídle, následne ju odcentroval pred slovenskú bránu s úmyslom nájsť svojho spoluhráča Kuna, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný gólman Valach loptu dokázal vyboxovať do bezpečia.
     
    37
    Viktory odcentroval loptu veľmi dobre. Následne sa k odrazenej lopte dostal Juraj Timko, ktorý tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho delovka napokon skončila len vysoko nad maďarskou bránou.
     
    34
    Po dobrom odcentrovaní lopty od Bévárdiho z ľavej strany sa k lopte dostal domáci obranca Majdán, ktorý ju odkopol len veľmi neisto, no napokon sa mu podarilo oslobodiť Slovákov spod maďarského tlaku.
     
    31
    Slovenský útočník Dominik Viktory sa dostal do fantastickej gólovej šance, keď sa v centrálnej časti kľučkami zbavil dvoch maďarských obrancov, no jeho následné zakončenie smerovalo len tesne vedľa maďarskej svätyne. Gólman Varga si musel poriadne vydýchnuť.
     
    28
    Po dobre zahranom rohovom kope z pravej strany od domáceho Timka sa k hlavičkovému zakončeniu dostal slovenský kapitán Beďatš, no jeho strelecký pokus napokon smeroval len tesne na maďarskú bránu.
     
    27
    Dominik Viktory sa dostal k odkopnutiu priameho kopu tesne pred hranicou maďarského pokutového územia, no jeho nekompromisný center napokon smeroval len vysoko nad bránu našich južných susedov.
     
    18
    Slovenský gólman Frederik Valach si na svoje konto pripísal dva skvelé zákroky, keď najskôr zblokoval strelu z centrálnej časti od Kuna a následne dokázal na rohový kop vyraziť aj dorážku od aktívneho Bollu.
     
    10
    Slováci sa dostali do skvelej gólovej šance, keď po strele od Filinského gólman Varga loptu len vyrazil pred seba. Následne sa do zakončenia dostal Dominik Viktory, ktorý loptu prepašoval cez maďarského gólmana, no z bránkovej čiary ju následne odkopol pozor Zsombor Takács.
     
    Balóny boli vypustené, hymny oboch krajín dozneli, momentálne vidíme hráčov oboch tímov, ako sa rozmiestňujú na svoje herné pozície.

    Slovensko do toho!

    Branky:


    Slovensko U15: Valach – Petro (41. Kráľovič), Špiriak, Vaško, Majdán – Timko (49. Kovaľ), Beďatš ("C") (71. Kudlička), Filinský, Drobný – Boženík (50. Tomič), Viktory (61. Guláš)
    Náhradníci: Rybár – Tomič, Kovaľ, Kráľovič, Dybala, Guláš, Kudlička

    Maďarsko U15: Varga – Virág, Z. Takács – Kiliti (78. Marcell Horváth), M. Takács (71. Androsch), Bolla (71. Bolla) – Puskás (55. Orsós), Kun – Bévárdi, Szabó (54. Szákaly), E. Horváth (41. Kugli)
    Náhradníci: Berla – M. Horváth, Bacsó, Szakály, Androsch, Orsós, Kugli

    Rozhodčí: Ľuboš Kačenga – Radoslav Bobko, Peter Mihalík

    Diváci: 1320
    bahis siteleri