Česko U19 – Finsko U19 2:3 (po pr.)
po prodl.
Česko U19
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Finsko U19
Čtvrtek 07.11.2013, 18:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:44
    Finsko U19 právě vstřelilo branku!
    To je smůla pro český tým! 16 vteřin před koncem prodloužení Finové rozhodují o svém vítězství. Pulliho střelu vyrazil Svoboda před sebe a SANTERI VUOTI poslal odražený puk za záda českého gólmana! Asistence: Matias Pulli, Aleksi Mäkelä.
     
    42:48
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    Hosté si vedení příliš neužili! Jergl vypálil na Lankinena puk už pomalu směřoval přes brankoviště do branky, ale DOMINIK TEJNOR byl u puku dřív jak finský obránce a dorazil ho do odkryté branky! Asistence: Aleš Jergl.
     
    41:01
    Finsko U19 právě vstřelilo branku!
    Finové se ujímají vedení! Ojantakanen skvěle přečetl hru, potáhl si puk a přihrál volnému JOOSEMU ANTONENOVI, který z mezikruží překonává Svobodu! Asistence: Kasperi Ojantakanen.
     
    21:35
    Finsko U19 právě vstřelilo branku!
    Finové vyrovnávají stav utkání! Kauppila si sjel s pukem až do rohu. Finský obránce poslal puk na nikým nehlídaného KASPERIHO OJANTAKANENA, který se z mezikruží trefil přesně za Svobodova záda! Asistence: Sebastian Kauppila.
     
    06:27
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup do utkání prožívají domácí! Mikyska zavezl puk do útočného pásma, našel střílenou přihrávkou nikým neobsazeného ADAMA DLOUHÉHO, který dokázal usměrnit puk za záda Lankinena! Asistence: Josef Mikyska.

    Ondřej Vlk

    Branky a nahrávky: 7. Dlouhý (Mikyska), 43. Tejnor (Jergl) – 22. Ojantakanen (Kauppila), 42. Antonen (Ojantakanen), 65. Vuoti (Pulli, Mäkelä)


    Česko U19: Svoboda (Gába) – Graca, Moravčík, Vokurka, Buchta, Kůrka, Tejnor, Kokeš, Demel – Pašek, Hrníčko, Přikryl, Prokeš, Stránský, Kalfiřt, Mikyska, Kepka, Michel, Dlouhý, Jergl, Šilhavý.
    Finsko U19: Lankinen (Kiviaho) – Ilvonen, Rantala, Lyytinen, Pulli, Mäkelä, Nutivaara, Levo, Kauppila – Anttila, Vuoti, Kangasniemi, Markkula, Paukku, Ojamäki, Rauhala, Juutinen, Antonen, Ojantakanen, Niemenmaa, Virtanen.

    Rozhodčí: Šír, Hodek – Barvíř, Blümel
    bahis siteleri