Plzeň – Most 2:5 (kon.)
konec
HBC Plzeň
2:5 (1:1, 0:3, 1:1)
HBC Most
Pátek 08.11.2013, 19:00 • Hokejbalová hala Plzeň • CROSSDOCK Extraliga
     
    44:38
    Most právě vstřelil branku!
    Hotovo! Radek Hulín se dostal po Kypetově přihrávce s balonkem do útočného pásma, namísto střely ale přenechal gól do prázdné branky ČESTMÍRU BRUŠTÍKOVI, který tak zaznamenal hattrick. 2:5!
    Asistence: Radek Hulín, Aleš Kypet.
     
    37:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň stahuje náskok na dvě branky! LUKÁŠ VODRÁŽKA si našel odražený balon a pohotovou střelou jej poslal pod břevno mostecké branky. Pro Vodrážku je to zároveň první branka v mužské extralize. 2:4!
    Asistence: Jaroslav Kejř.
     
    26:26
    Most právě vstřelil branku!
    ČESTMÍR BRUŠTÍK se trefuje znovu. Dokázal s balonkem oběhnout plzeňskou branku, navázal na sebe jednoho z obránců a z ostrého úhlu prostřelil plzeňského brankáře. 1:4!
    Bez asistence.
     
    20:39
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté se dokázali z bezprostřední blízkosti akorát s vypršením dvojnásobné přesilové hry opět prosadit. ALEŠ KYPET protlačil balonek za Marka a navýšil vedení svého týmu.
    Asistence: Jan Plachý, Čestmír Bruštík.
     
    18:42
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté se prosadili ihned po vhazování. Vyhranou buly vystřelil z mezikruží ČESTMÍR BRUŠTÍK a Marek na jeho ránu do horní poloviny branky nedokázal zareagovat. 1:2 a hostující přesilovka pokračuje.
    Asistence: Aleš Kypet, Jan Plachý.
     
    08:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Bratrská spolupráce v plzeňském dresu zaúřadovala. Jiří Benedikt vyslal zpoza modré tvrdou střelu, kterou ještě těsně před Brémem tečoval mladší ONDŘEJ BENEDIKT. Mostecký brankář neměl nárok a stav je tedy po necelých devíti minutách 1:1!
    Asistence: Jiří Benedikt.
     
    00:30
    Most právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí tým. JAN VALENTA zkusil nahodit balon na Marka ještě zpoza modré čáry, plzeňskému gólmanovi ale jeho lehké nahození propadlo skrz lapačku k překvapení všech až za záda. 0:1!
    Bez asistence.

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 9. O. Benedikt (J. Benedikt), 38. Vodrážka (J. Kejř) – 1. J. Valenta, 19. Bruštík (Kypet, Ja. Plachý), 21. Kypet (Plachý, Bruštík), 27. Bruštík, 45. Bruštík (Hulín, Kypet)


    HBC Plzeň: Marek (27. Kráčina) – Edl, J. Benedikt, Kavalír, Krpal, Frajdl, Vodrážka, O. Benedikt, Zeman, Krásný, Malý, V. Polívka, Kejř, Liška, S. Valenta, M. Polívka, Švarc, Forejt, Tůma, Gřonka
    HBC Most: Brém – Čížek, Faltín, Ja. Plachý, J. Valenta, Abrahám, Ji. Plachý, Hulín, Bruštík, Božek, Kypet, Novák, Černý, Kopýtko, Lipert, Voženílek, Ježek

    Rozhodčí: Gráca, Kovárník

    Diváci: 94
    bahis siteleri