Písek – Partizánske 22:31 (kon.) | Šaľa – Jindř. Hradec 36:13 (kon.)
konec
HK Slovan Duslo Šaľa
36:13 (0:0)
Házená Jindřichův Hradec
Sobota 09.11.2013, 18:00Interliga ženy
Předzápasové kurzy
     
    60
    Konec zápasu. (36:13) (19:34:30)
     
    60
    Druhý poločas skončil. (0:0)
     
    31
    Začal druhý poločas. (0:0)
     
    30
    První poločas skončil. (0:0)
     
    Vážení športoví priatelia, je nám to ľúto no zo zápasu medzi Slovanom Duslo Šaľa a Házemov Hradec vám neprinesieme online prenos. Stream, ktorý mal byť prenášaný priamy z haly vypadol, a tak nemáme ako získať informácie o priebehu zápasu. Na konci zápasu vám poskytneme aspoň jeho výsledok. Ešte raz sa ospravedlňujeme, ostaňte nám verní ! (0:0) (0:0)
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    Úvodní sestavy:

    HK Slovan Duslo Šaľa: Krebs, Grandtnerová, Haládiková – Bujnochová, Trochtová, Klučková, Bíziková, Kovácsová, Pócsiková, Demajová, Darászová, Tulipánová, Szarková, Súkenníková, Sláviková, Veselková.

    Házená Jindřichův Hradec: Michalová, Vlková, Kohútová, Matoušková, Kočová, Eliášová, Davidová, Markesová, Jonová, Voldánová, Bílková, Krupicová, Maryšková..
     
    Favorit zápasu je jasne daný. V domácom prostredí by nemala mať Šaľa najmenší problém. Očakáva sa jej vysoké víťazstvo. Hradec by mohol uspieť len v prípade, že by sa stal veľký hádzanársky zázrak.
     
    Slovan Duslo Šaľa sa po siedmych zápasoch nachádza na 4, mieste tabuľky. Na konte má desať bodov.


    Házená Hradec je na tom oveľa horšie, ako jeho dnešný súper. Po siedmych kolách nemá na konte jediný bod a je na predposlednom mieste tabuľky.


    Posledný zápas odohrala Šaľa v hale Poruby, kde podľahla domácemu tímu tesne pomerom 23:25.

    Hradec doma privítal Sláviu Praha, s ktorou trpel debakel pomerom 14:37
     
    Interliga pokračuje svojim 8. kolom, v ktorom na seba narazí slovenský celok HC Slovan Duslo Šaľa, ktorý v domácej hale privíta Házena Hradec. Prenosom vás bude sprevádzať Michal Bakoš, prajem pekný a ničím nerušený športový zážitok.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Michal Bakoš


    Hledáme zpravodaje pro tým HK Slovan Duslo Šaľa. Více informací zde.

    HK Slovan Duslo Šaľa: Krebs, Grandtnerová, Haládiková – Bujnochová, Trochtová, Klučková, Bíziková, Kovácsová, Pócsiková, Demajová, Darászová, Tulipánová, Szarková, Súkenníková, Sláviková, Veselková.
    Házená Jindřichův Hradec: Michalová, Vlková, Kohútová, Matoušková, Kočová, Eliášová, Davidová, Markesová, Jonová, Voldánová, Bílková, Krupicová, Maryšková.
    bahis siteleri