Toronto – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Nashville 5:0 (kon.) | Colorado – Calgary 4:2 (kon.)
Anaheim – Buffalo 6:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 4:2 (kon.) | Ottawa – Florida 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
Edmonton Oilers
Sobota 09.11.2013, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Napodruhé ovšem VINCENT LECAVALIER uspěl, když se k němu dostal kotouč a zkušený útočník z rohu kluziště překonal brankáře Dubnyka – 4:2! Asistence: Brayden Schenn, Matt Read.
     
    53:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ještě není rozhodnuto. Edmonton se dostal do útoku a Gagner nahodil kotouč z pravé strany. Ten se odrazil před branku a ve zmatku se nejlépe zorientoval TAYLOR HALL – 3:2! Asistence: Sam Gagner, Philip Larsen.
     
    51:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ve Well Fargo Center propukla vlna nadšení. Voráček zachytil na své modré čáře nepřesnou kombinaci soupeře a posunul puk. Pro ten si došel CLAUDE GIROUX a dojel s ním až do útočné třetiny. Tam zamýchal s kotoučem a přes Andrew Ference prostřelil Devana Dubnyka a prolomil čekání na gól. Naposledy se kapitán Flyers trefil v dubnu – 3:1! Bez asistence.
     
    38:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Zdá se, že nás čeká ještě pořádné drama. Hemský se ujal kotouče na pravé straně hřiště, zajel s ním za Masonovu branku a před ní našel zcela volného DAVIDA PERRONA, kterému se podařilo prostřelit domácího brankáře – 2:1! Asistence: Aleš Hemský.
     
    17:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci získali kotouč zpět do své moci a u mantinelu se k němu dostal Streit. Zkušený obránce našel krásným pasem SCOTTA HARTNELLA, jenž z pravého kruhu pro vhazování poslal kotouč do Dubnykovy branky – 2:0! Asistence: Mark Streit, Braydon Coburn.
     
    11:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nakonec to přináší ovoce. Na modré čáře se k puku dostal Grossmann, posunul ho na Streitovu hokejku, a ten nahodil křížem kotouč. Před brankou stál osamocený JAY ROSEHILL, jemuž se podařilo usměrnit kotouč do sítě – 1:0! Asistence: Mark Streit, Nicklas Grossmann.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 12. Rosehill (Streit, Grossmann), 18. Hartnell (Streit, Coburn), 52. Giroux (Voráček), 57. Lecavalier (Schen B., Read) – 39. Perron (Hemský), 54. Hall (Gagner, Larsen)


    Philadelphia Flyers: Mason – Coburn, Timonen, Streit, Grossmann, Gustafsson, Schenn L. – Schenn B., Giroux "C", Voráček – Simmonds, Lecavalier, Hartnell – Raffl, Couturier, Read – Rosehill, Hall, Rinaldo.
    Edmonton Oilers: Dubnyk – Petry, Ference "C", Larsen, Belov, Fedun, Schultz – Hemský, Gagner, Hall – Eberle, Nugent-Hopkins, Perron – Arcobello, Gordon, Joensuu – Jakupov, Smyth, Gazdic.

    Rozhodčí: G. Kimmerlyl, D. Sutherland – D. Nansen, T. Nowak

    Diváci: 19.725
    bahis siteleri