Tottenham – Newcastle 0:1 (kon.) | Sunderland – Manchester City 1:0 (kon.) | Swansea – Stoke 3:3 (kon.)
Manchester Utd. – Arsenal 1:0 (kon.)
konec
Swansea City
3:3 (0:2)
Stoke City
Neděle 10.11.2013, 17:10 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Střídající CHARLIE ADAM se z penaltového puntíku nemýlil a srovnává! Gólman Tremmel skočil doleva, míč letěl doprava – 3:3!
     
    86
    Swansea právě vstřelila branku!
    Domácí předvedli dokonalý obrat! Shelvey se blýskl parádní individuální akcí, po které předložil míč WILFRIEDOVI BONYMU, který se deset metrů od branky ocitl na chvíli neobsazený a technickou střelou z první umístil balón mimo Begovićův dosah – 3:2!
     
    74
    Swansea právě vstřelila branku!
    Domácím se konečně podařilo zužitkovat ohromný tlak. Routledgeův průnik odvrátil Nzonzi jen k NATHANOVI DYEROVI, který si zpracoval míč na prsou a poté propálil vše, co mu stálo v cestě. Balón se zastavil až v síti – 2:2!
     
    56
    Swansea právě vstřelila branku!
    Roh se domácím nepovedl, ale míč se opět dostal k de Guzmánovi, jenž milimetrovým centrem oslovil WILFRIEDA BONYHO, který se pověsil do vzduchu a hlavičkou zblízka překonává Begoviće – 1:2!
     
    25
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    A protože se domácím nedaří zúročit svou převahu, hosté trestají! Rychlá akce Stoke vedla po pravé straně, odkud Walters nahrál Crouchovi, který okamžitě vysunul za obranu STEVENA IRELANDA, jenž pod padajícím Tremmelem prostrčil míč do sítě – 0:2!
     
    8
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    A hosté využívají absence domácího stopera nejlépe, jak jen to jde. Dlouhý výkop Begoviće prodloužil Crouch za sebe, tam si naběhl JONATHAN WALTERS, který se prosmýkl mezi dvěma protihráči a následně s pomocí pravé tyče překonal Tremmela – 0:1!

    Lukáš Švéda

    Branky: 56. Wilfried (de Guzmán), 74. Dyer, 86. Wilfried (Shelvey) – 8. Walters (Crouch), 25. Ireland (Crouch), 90+6. Adam (pen.)

    Karty:   34. Flores (SWN), 60. Williams (SWN), 81. Rangel (SWN), 90. Dyer (SWN), 90+2. Routledge (SWN) – 36. Huth (STK), 80. Adam (STK), 90+2. Begović (STK)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:3.
    Swansea City: Tremmel – Rangel, Flores, Williams (C), Davies – Lamah (55. Dyer), Britton, Pozuelo (90+3. Cañas), de Guzmán (71. Shelvey), Routledge – Wilfried.
    Náhradníci: Zabret – Amat, Taylor, Shelvey, Cañas, Vázquez, Dyer.

    Stoke City: Begović – Cameron, Shawcross (C), Huth, Pieters – Walters, Palacios (72. Adam), Ireland (72. Wilson), Nzonzi, Arnautović (55. Etherington) – Crouch.
    Náhradníci: Sørensen – Wilson, Whelan, Adam, Etherington, Jones, Assaidi.

    Rozhodčí: R. Medley – M. McDonough, H. Lennard – N. Swarbrick

    Diváci: 19242
    bahis siteleri