Espanyol – Sevilla 1:3 (kon.) | Valencia – Valladolid 2:2 (kon.) | Villarreal – Atlético 1:1 (kon.)
Real Betis – Barcelona 1:4 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
1:3 (1:2)
Sevilla FC
Neděle 10.11.2013, 12:00 • Estadi Cornellà-El Prat • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    59
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Ale CARLOS BACCA se nakonec přeci jen dočkal! Hostující rychlík proběhl mezi čtyřmi domácími hráči, dostal se před brankáře, kterého zkušeně prostřelil a zvýšil vedení svého celku – 1:3. Nádherná individuální akce.
     
    24
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Tak domácí nakonec z první šance udeřili a zaslouženě snižují. Po hezké přihrávce se ve vápně hostů skvěle uvolnil SERGIO GARCÍA, který technickou střelou překonal Beta a jako správný kapitán zavelel k obratu – 1:2.
     
    11
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A je z toho druhá branka. Po centru Rakitiće prolétl míč míč celým vápnem, dostal se k němu VICTOR MACHÍN, který parádní technickou střelou překonal bezmocného brankáře Espanyolu – 0:2.
     
    3
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A z úvodního náporu vytěžili hosté vedoucí branku. Na další centrovaný míč si výborně naběhl FEDERICO FAZIO, který parádní hlavičkou překonal Casillu – 0:1.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 24. S. García (Lanzarote) – 3. Fazio (Rakitić), 11. Machín (Iborra), 59. Bacca

    Karty:   28. Sidnei (ESB), 80. J. López (ESB), 82. V. Sánchez (ESB) – 12. Pareja (SEV), 75. Cristóforo (SEV), 89. Iborra (SEV)   86. V. Sánchez (ESB)


    Espanyol Barcelona: Casilla – J. López, Sidnei, H. Moreno, Fuentes – Abraham (46. Córdoba), R. Rodríguez, Lanzarote (51. Bifouma), V. Sánchez, Simão (72. Pizzi) – S. García (C).
    Náhradníci: Germán – Capdevila, Colotto, Álex, Bifouma, Pizzi, Córdoba.

    Sevilla FC: Beto – Figueiras, Fazio, Pareja (55. Cristóforo), A. Moreno – Samperio (78. Perotti), Carriço, Machín (90. J. Reyes), Rakitić (C), Iborra – Bacca.
    Náhradníci: Varas – F. Navarro, Coke, Cristóforo, Perotti, J. Reyes, Rusescu.

    Rozhodčí: Ayza – Martínez, Gallego
    bahis siteleri