Vítkovice – Tatran 2:4 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
ESA logistika Tatran Střešovice
Úterý 12.11.2013, 19:15 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    58:58
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Střešovičtí rozhodují zápas. Tomáš Kafka podržel míček poslal ho dopředu na MILANA FRIDRICHA, který si došel před bránu a na podruhé dokázal dostat míček do sítě. Asistence: Tomáš Kafka.
     
    47:31
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Střešovičtí využívají velmi rychle přesilovou hru. Vávra přihrál před bránu na MILANA FRIDRICHA, který si trošku přijel k bráně a překonal Ciompu. Asistence: Marek Vávra.
     
    39:05
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se z vedení radovali ale pouze šest vteřin. Jan Natov přihrál dopředu na MARKA VÁVRU, který si obešel Ciompu a do prázdné brány vyrovnal. Asistence: Jan Natov.
     
    38:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí teď dokázali využít přečíslení 3 na 2 a otáčejí zápas. Prosadit se dokázal přesnou střelou LUKÁŠ VELTŠMÍD. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    22:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střešovičtí nepřesně rozehráli. Poslali míček přímo na florbalku JANA ŠEBESTY, který z otočky prostřelil vše a vyrovnává stav utkání. Bez asistence.
     
    08:50
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Nedáš dostaneš! Střešovičtí jdou v zápase do vedení. Martin Richter poslal rychlý pas dopředu na MARKA VÁVRU, který z první prostřeluje domácího brankáře Ciompu. Asistence: Martin Richter.

    MCh


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 23. Šebesta, 39. Veltšmíd (Hájek) – 9. Marek Vávra (Richter), 40. Marek Vávra (Natov), 48. Fridrich (Vávra), 59. Fridrich (Kafka)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ciompa (Souček) – Jelínek, Hrubý, Jankulár, Brus, Žák, Gurkovský, Žydel, Šebesta, Mojžíšek, Kubečka, Koňařík, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Jastřembský, Jankulár
    ESA logistika Tatran Střešovice: Kafka (Rebro) – Podhráský, Nushart, Heřmanský, Deutsch, Marek Vávra, Garčar, Kolísko, Richter, Riebauer, Tomáš Vávra, Slavík, Gruber, Fridrich, Dušek, Ježek, Hartman, Řehoř, Natov

    Rozhodčí: Libor Gavlas a Lukáš Mikula

    Diváci: 340