Vítkovice – Ne 8:4 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
8:4 (1:1, 1:1, 6:2)
Ne
Čtvrtek 14.11.2013, 19:00 • SC Dubina, Ostrava • ČEZ Extraliga žen
     
    59:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak ještě jedna trefa do hostující branky. Po pravé straně pláchla Šponiarová, naservírovala skvělou přihrávku VERONICE ENENKELOVÉ a za jen nastavila florbalku a usměrnila míček za bezmocnou Velčickou.
     
    59:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! ANDREA PASTUŠKOVÁ se vrátila z trestné lavice, zpracovala si vyhození Kubíčkové a trefila opuštěnou branku Herbadentu! Asistence: Lenka Kubíčková.
     
    54:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky vybojovaly u mantinelu míček, střelu Pastuškové sice ještě Velčická nohou vyrazila, ale na dorážku IVANY ŠUPÁKOVÉ už byla krátká! Asistence: Andrea Pastušková.
     
    46:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrat je dokonán, Vítkovice vedou. Hostující hráčky chybovaly v rozehrávce, k míčku se dostala MICHAELA ŠPONIAROVÁ a vymetla horní růžek! Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    43:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné! Ještě před chvílí to bylo o dvě branky pro hostující tým a už je vyrovnáno! Na středu si zpracovala míček MICHAELA ŠPONIAROVÁ a o tyčku poslala ránu do sítě! Asistence: Denisa Ratajová.
     
    42:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Strhla se gólová smršť, domácí snižují! Pastušková si pokryla míček, přihrála na brankoviště, kde byla volná KAMILA PALONCYOVÁ a do prázdné brány dala kontaktní gól. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    42:24
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A pozor, hostující hráčky jdou do dvoubrankového trháku! Od mantinelu si vyběhla ALEXANDRA FERENCOVÁ, prokličkovala se do střelecké pozice a prostřelila Kubíčkovou. Asistence: Tamara Hašová.
     
    41:13
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent jde opět do vedení. Jarolímová rozjela akci, kdy přihrála na Skořepovou a od ní míček putoval na hůl LUCIE KOŠTURIAKOVÉ a ta se z úhlu trefila naprosto přesně! Asistence: Martina Skoŕepová.
     
    37:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Opět srovnáno! Domácím hráčkám se podařila rychlá kombinace přes celou šíři hřiště, Halfarová posunula doprava na KAMILU PALONCYOVOU a ta z voleje zamířila přesně k tyčce! Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    23:30
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky jdou do vedení a to po velice pohledná a rychlé akci. Krupnová přihrála na levou stranu na Klímovou, která si všimla nabíhající TEREZY URBÁNKOVÉ a ta už méla před prázdnou brankou jednoduchou pozici. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    17:33
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Jarolímová zpoza branky našla u tyčky zcela volnou ALEXANDRU FERENCOVOU, která střelou z první nedala Kubíčkové šanci. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    07:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky jdou do vedení! Šupáková potáhla po levé straně, nahodila před branku, kde se důrazem prosadila MONIKA LÉBLOVÁ a zblízka dorazila míček za brankovou čáru! Asistence: Ivana Šupáková.

    Aleš Pur


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 8. Léblová (Šupáková), 38. Paloncyová (Halfarová), 43. Paloncyová (Pastušková), 44. Šponiarová (Ratajová), 47. Šponiarová (Enenkelová), 55. Šupáková (Pastušková), 60. Pastušková (Kubíčková), 60. Enenkelová (Šponiarová) – 18. Ferencová (Jarolímová), 24. Urbánková (Klímová), 42. Košturiaková (Skořepová), 43. Ferencová (Hašová)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Šponiarová, Šupáková, Halfarová, Novakovská, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Voláková, Quittková, H. Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, E. Sládečková, Vobořilová, Paloncyová.
    Ne: Velčická (Horňáková) – Pilíková, Macurová, Krupnová, Jarolímová, Skořepová, Jílková, Klímová, Urbánková, Horejšová, Kubišová, Košturiaková, Šteglová, Hašová, Ferencová, Kleinová.

    Rozhodčí: Tomáš Podlesný, Martin Petřík

    Diváci: 215