Svitavy – FBC Start98 6:5 (po pr.) | Florbal Ústí – Znojmo 4:7 (kon.) | Pelhřimov – Hattrick Brno 6:5 (po pr.)
Kopřivnice – Královské Vinohrady 8:9 (kon.)
po prodl.
FbK Svitavy
6:5 (0:0, 2:2, 3:3)
FBC Start98
Sobota 16.11.2013, 18:30 • SH Na Střelnici Svitavy • 1. liga mužů
     
    64:05
    Svitavy právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto! Nechybělo mnoho a jely by se nájezdy, ale to odmítl VLADISLAV DOSEDĚL a prostřelil Hudce a získal pro svůj tým dva body! Asistence: Vladislav Richter.
     
    55:51
    Svitavy právě vstřelily branku!
    Risk se domácím vyplatil! David Říha pod tlakem nahrál na VLADISLAVA RICHTERA, který srovnává skóre na 5:5! Diváci sledují skvělý zápas. Asistence: David Říha.
     
    52:58
    Svitavy právě vstřelily branku!
    Svitavy bleskově snižují. Kontaktní gól dává MARTIN JUNEK, zvládl zužitkovat přihrávku Jakuba Klusáka. Asistence: Jakub Klusák.
     
    51:02
    Start98 právě vstřelil branku!
    Vedení o dvě branky už vypadá hodně dobře pro hosty. Jan Zapadlo pouze přihrál na EDUARDA PIŇOSE a ten využil svoji šanci. Asistence: Jan Zapadlo.
     
    49:07
    Start98 právě vstřelil branku!
    Hosté jsou ve vedení! Jakub Mucha se dostal na polovinu Svitav a našel MATĚJE ŠTYLERA, který poslal svůj tým v polovině třetí třetiny do jednogólového vedení. Asistence: Jakub Mucha.
     
    44:50
    Start98 právě vstřelil branku!
    Pouhých 5 vteřin vedly Svitavy, pak hosté vyrovnali. Eduard Piňos viděl volného VOJTĚCHA TRČÁLKA před brankou a gólman nedosáhl na pečlivě umístěnou střelu do horního rohu. Asistence: Eduard Piňos.
     
    44:45
    Svitavy právě vstřelily branku!
    Svitavy jdou do vedení. Úspěšným střelcem se po přihrávce Vladislava Doseděla stal VLADISLAV RICHTER. Asistence: Vladislav Doseděl.
     
    35:08
    Start98 právě vstřelil branku!
    Hostující celek drží s domácími krok a je tu opět nerozhodné skóre. Jan Zapadlo našel přesnou přihrávkou čepel JIŘÍHO KROPÁČKA a dává gól na 2:2. Asistence: Jan Zapadlo.
     
    33:04
    Svitavy právě vstřelily branku!
    Svitavy obrací stav v přesilové hře! Únik VLADISLAVA RICHTERA byl povedený a tenhle hráč vstřelil svůj druhý gól v tomhle zápase. Bez asistence.
     
    28:00
    Svitavy právě vstřelily branku!
    Svitavy využívají početní převahu a domácí slaví vyrovnání. Kombinace Davida Říhy a VLADISLAVA RICHTERA končí gólem, když druhý jmenovaný překonal hostujícího Hudce. Asistence: David Říha.
     
    24:00
    Start98 právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání. Tomáš Hynek se dostal na polovinu Svitav. Před branku vyslal nahrávku, míčku se tam ujal JAN ZAPADLO a pěknou střelou posílá Start do jednogólového vedení. Asistence: Tomáš Hynek.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým FbK Svitavy. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým FBC Start98. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 28. Richter (Říha), 34. Richter, 45. Richter (Doseděl), 53. Junek (Klusák), 56. Richter (Říha), 65. Doseděl (Richter) – 24. Zapadlo (Hynek), 36. Kropáček (Zapadlo), 45. Trčálek (Piňos), 50. Štyler (Mucha), 52. Piňos (Zapadlo)


    FbK Svitavy: Lamař (Čermák) – Muselík, Prudil, Kolena, Macků, Richter, Brýdl, Nejedlý, Říha, Hnát, Klusák, Junek, Sauer, Petráž, Šivák, Šmarda, Doseděl
    FBC Start98: Hudec (Jirman) – Zapadlo, Procházka – Volf, Svoboda, Trčálek, Štyler, Mucha, Zeidler, Boubelík, Mareš, Piňos, Hynek, Vavro, Kropáček

    Rozhodčí: Dolanský, Sýkora

    Diváci: 217