Bohemians juniorky – Sparta 8:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 6:3 (kon.) | Havířov – Bulldogs 12:6 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
FBC Liberec
Sobota 16.11.2013, 19:00 • MSH Mladá Boleslav • G2 liga juniorů
     
    56:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže domácí na inkasovanou branku odpovídají nejlepším možným způsobem, když se před Strýčkem prosadil JAKUB DOUTNÁČ. Asistence: Daniel Štěrba.
     
    55:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí se přeci jenom prosazují a prohrávají o dvě branky. Jiskřičku naděje vykřesal DOMINIK HIADLOVSKÝ a dává tak svému týmu malou naději na úspěch v dnešním klání. Asistence: Adam Erler.
     
    46:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Marcel Lehký našel před brankou volného JAKUBA BÍNU, který posílá puk do hostující branky. Asistence: Marcel Lehký.
     
    36:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na druhé straně se však nemýlili znovu domácí, kteří jdou do dvoubrankového vedení, když se dokázal prosadit PETR HOFMAN. Asistence: Jakub Bína.
     
    33:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už se ale domácí přeci jen prosazují a Strýček tak musí lovit balónek ze své branky potřetí. JAKUB DOUTNÁČ se dostal k opuštěnému míčku a svou přízemní střelou překonává hostujícího brankáře. Jeho tým tak znovu vede. Asistence: Daniel Štěrba.
     
    26:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    BILLY BOY však dokázali okamžitě na inkasovanou branku reagovat a je znovu vyrovnáno. Úspěšným střelcem domácích se stal JAKUB BÍNA, který se před Strýčkem nemýlil. Asistence: Marcel Lehký.
     
    25:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hostům se přesilovou hru podařilo bleskurychle využít JIŘÍM STROBACHEM, který poprvé posílá svůj tým do vedení střelou do odkryté boleslavské branky. Asistence: Adam Erler.
     
    07:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale hosté konečně dočkali a je vyrovnáno. Tentokrát se před Körberem už Liberečtí nemýlili a zásluhou DAVIDA TAMPIERA, kterému "namazal" boleslavský Kozák, srovnávají s domácím krok. Asistence: Tomáš Jágr.
     
    06:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Šance sice měli na svých florbalkách hosté, ale do vedení jde tým Mladé Boleslavi. Daniel Štěrba našel po odehrání standardní situace úplně volného MATĚJE PECHANA, jenž se před Strýčkem nemýlil a otevírá tak účet dnešního utkání. Asistence: Daniel Štěrba.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Pechan (Štěrba), 27. Bína (Lehký), 34. Doutnáč (Štěrba), 37. Hofman (Bína), 47. Bína (Lehký), 57. Doutnáč (Štěrba) – 8. Tampier (Jágr), 26. Strobach (Erler), 56. Hiadlovský (Erler)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Körber (Pech) – Kotrlec, Macků, Kořínek, Valíček, Hála, Štěrba, Doutnáč, Nonn, Bína, Machač, Calta, Pechan, Kozák, Hofman, Lehký, Starý, Hrůza
    FBC Liberec: Strýček (Slabý) – Erler, Strobach, Bitman, Tampier, Štěpán, Havlín, Rondoš, Böhm, Příhoda, Jágr, Láska, Němeček, Brožek, Hiadlovský

    Rozhodčí: Ondřej Sochůrek, Roman Šuvada