Otrokovice – Chodov 6:8 (kon.) | Vítkovice – Ostrava 4:0 (kon.) | Sparta – Liberec 5:3 (kon.)
Bohemians – Bulldogs 5:2 (kon.) | Kladno – Pardubice 6:4 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
6:8 (2:2, 1:5, 3:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 17.11.2013, 17:00Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    55:23
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A je tu další snížení. Panteři to opravdu ještě nevzdali. Druhou branku v utkání přidal TOMÁŠ SOVJÁK, který zachytil vyhazovaný míček. Bez asistence.
     
    51:32
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panteři se však ještě nevzdávají? Uvidíme. Pátou branku domácího celku přidal MICHAL NAGY po ukázkové spolupráci s Lukášem Uhrinovským. Asistence: Lukáš Uhrinovský.
     
    47:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po necelé minutě a půl je však všechno jinak. Na druhé straně udeřil FILIP CHMELÍČEK po přihrávce od Jana Fialy. Asistence: Jan Fiala.
     
    46:01
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Naděje pro fanoušky panterů! TOMÁŠ SOVJÁK se dostal do jedné z mála šancí Panthers a střelou mezi ruku a nohu brankáře snižuje. Asistence: Michal Hradil.
     
    36:47
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Možná jsem se přece jen unáhlil. Hráči Otrokovic vstřelili korigující branku, bláznivé utkání zdaleka nekončí. K tyči se trefil z první MAREK MATEJČÍK. Asistence: Michal Nagy.
     
    35:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ ONDRUŠEK dostal parádně namazáno od Mikeše a zvyšuje na 7:2. Zápas začíná připomínat exhibici mezi žáky a profesory. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    31:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov skóruje už pošesté v utkání. Oddechový čas domácím evidentně nepomohl a znovu inkasují. Útočníci pražského týmu ukázkově zastínili Michaljovičovi a střela DAVIDA BOUŠI skončila v brance. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    27:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Od zásahu Klápy uplynulo pouhých dvanáct vteřin a Chodov se opět trefuje! Nevídaně povedených pět minut Pražanů. Sýkora našel ONDŘEJE MIKEŠE, který zavěsil do šibenice. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    27:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    Třetina smůly pro brankáře domácích. Richtr střílel z větší vzdálenosti, ale Michaljovič jeho ránu neudržel a z dorážky se prosadil MICHAL KLÁPA. Stav utkání je 2:4 z pohledu domácích. Asistence: Ondřej Richtr.
     
    22:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před návratem Matejčíka se gólově prosadil hostující MICHAL KOTLAS. Jeho střelu Michaljovič nechytil a Chodov tak otočil skóre na 3:2. Bez asistence.
     
    18:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    To je zápas! Je vyrovnáno. Mikeš našel velmi chytrou přihrávkou u tyče volného TOMÁŠE ONDRUŠKA, pro toho už nebyl problém dostat míček do branky. Stav utkání 2:2. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    16:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují ještě v první dvacetiminutovce. Barák dlouhým výhozem překonal obranu Panthers a MICHAL KLÁPA sám tváří v tvář Michaljovičovi uspěl. Asistence: Jan Barák.
     
    04:41
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A je to o dvě branky! Snový začátek pro domácí je tady. Tomáš Sovják našel VÁCLAVA VEČEŘU a útočník Panthers snadno překonal Baráka. Asistence: Tomáš Sovják.
     
    04:08
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panteři se teď dostali do útoku a hned z toho byla gólová situace! Uhrinovský v rychlém brejku našel volného Matejčíka a ten neměl žádný problém se zasunutím míčku za Baráka. Asistence: Lukáš Uhrinovský.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 5. Matejčík (Uhrinovský), 5. Večeřa (Sovják), 37. Matejčík (Mi.), 47. Sovják (Hradil), 52. Mi. (Uhrinovský), 56. Sovják – 17. Klápa (Barák), 19. Ondrušek (Mikeš), 23. Kotlas, 28. Klápa (Richtr), 28. Mikeš (Sýkora), 32. Bouša (Jendrišák), 36. Ondrušek (Mikeš), 48. Chmelíček (Fiala)


    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič – Večeřa, Hradil, Zbořil, Kořený, Nagy Mi, – Blizňák, Sovják, Uhrinovský, Ťopek, Nagy Ma., Graclík, Matejčík, Krkoška, Ivan, Petřík, Hrdina.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Zich) – Jelínek, Pražan, Richtr, Flousek, Sýkora, Schubert, Kotlas, Bouša – Jendřišák, Fiala, Klápa, Pražák, Ondrušek, Mikeš, Chmelíček, Vojtíšek.

    Rozhodčí: Furmánek, Šolc