Mladá Boleslav – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Třebíč 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 3:4 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 6:2 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:2 (3:0, 2:0, 1:2)
Sportovní klub Kadaň
Středa 20.11.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak jednoduše se dá využít přesilová hra, ukázali domácí během sedmi vteřin. Po vyhraném buly poslal Zeman puk na modrou, kde stál ZDENĚK ČÁP (1+5). Ten si počkal, až před Strmeně najedou clonící hráči, vystřelil a puk se zastavil až v síti. Druhá využitá přesilová hra Dukly v tomto zápase. Asistence: Adam Zeman (16+5), Tomáš Kaláb (3+4).
     
    45:21
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A nepřesné přesilové hry Dukly v dnešním zápase dokresluje branka Kadaně v oslabení. Po nepřesné kombinaci na útočné modré se čtyři kadaňští hráči vrhli do útoku, Chlouba poslal před branku puk na MARTINA MAZANCE (4+3), který procedil puk za záda Ritticha. Asistence: Roman Chlouba (10+8).
     
    40:24
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Svůj první gól v zápase střílejí také hosté a prosazují se po čtyřiadvaceti vteřinách od zahájení třetí části. Hosté se ihned po buly dostali před Ritticha, kde se po přihrávce Charouska prosazuje střelou od modré DANIEL OPALEK (1+1). Asistence: Kamil Charousek (12+10), Nikola Gajovský (5+5).
     
    28:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pátý gól Dukly padá při přečíslení dva na jednoho. Důras přihrál puk do jízdy Hubáčkovi a rázem z celé situace vznikl rychlý útok domácích. Hubáček si všiml na levé straně osamoceného MICHALA VELECKÉHO (8+2), kterému přesně přihrál a domácí snajpr se trefil pod břevno. Asistence: Radek Hubáček (7+11), Michal Důras (3+10).
     
    22:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava vyhání Matúše Kostúra z branky. Od modré vystřelil Tomáš Střecha. Puk propadl gólmanovi Kadaně výstrojí a zastavil se mezi jeho betony, což strážce svatyně hostů neviděl. JAKUB KADLEC (6+5) pak už měl s dorážkou snadnou práci. Asistence: Tomáš Střecha (0+1), Martin Kuřítko (0+3).
     
    06:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí vstupují do zápasu naprosto opačně než v předchozím zápase se Šumperkem, kde po pár minutách prohrávali o tři góly. Hezkou kombinaci před Koštúrem zakončuje po trase Velecký, Důras gólem zblízka RADEK HUBÁČEK (7+10). Asistence: Michal Důras (3+9), Michal Velecký (7+2).
     
    05:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava se po minutě a pěti sekundách prosazuje podruhé. Po přihrávce nového muže v dresu Dukly Petra Haluzy se prosazuje TOMÁŠ ČACHOTSKÝ (11+27). Gólman Koštúr měl zakrytý výhled a na střelu zřejmě moc dobře neviděl. Asistence: Petr Haluza (0+1).
     
    04:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Čáp se znovu dostal na modré čáře ke střele. Kostúr do poslední chvíle nevěděl, jestli bude obránce Dukly střílet nebo přihraje. Nakonec se rozhodl pro první možnost. Jeho nahození od modré vyrazil Kostúr jen před sebe, k dorážce se dostal ADAM ZEMAN (16+4), který otevírá gólový účet dnešního zápasu. Asistence: Tomáš Čachotský (10+27), Zdeněk Čáp (0+5).
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Zeman (Čachotský, Čáp), 6. Čachotský (Haluza), 7. Hubáček (Důras, Velecký), 23. Kadlec (Střecha, Kuřítko), 29. Velecký (Hubáček, Důras), 52. Čáp (Zeman, Kaláb) – 41. Opalek (Charousek, Gajovský), 46. Mazanec (Chlouba)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Čáp, Kaláb, Dobrovolný, Kotvan, Mocek, Podlipnik, Štebih – Čachotský, Zeman, Haluza, Důras, Hubáček, Velecký – Kadlec, Střecha, Kuřítko – Mikeš, Malec, Vysloužil. Trenér: Petr Vlk
    Sportovní klub Kadaň: Kostúr (23. Strmeň) – Opalek, Mazanec, Kopáč, Szakal, Bartejs, Stehlík, Havel, Pelc – Ton, Charousek, Gajovský – Hanták, Chlouba, Račuk – Hlava, Lehnert, Hammerbauer – Novák, Chrpa, Crhák. Trenér: Karel Soudek

    Rozhodčí: Michal Talpa – Tomáš Klein, Jan Toman

    Diváci: 1512
    bahis siteleri