Vsetín – Opava 2:3 (0:1 po s.n.) | Bílina – Jindř. Hradec 2:3 (kon.) | Orlová – Přerov 1:3 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 7:1 (kon.) | Břeclav – Prostějov 3:4 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 1:2 (kon.) | Technika Brno – Frýdek-M. 4:0 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
7:1 (3:0, 3:1, 1:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 20.11.2013, 18:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Prokop vypálil od modré čáry, jeho ránu tečoval PETR SEIDLER a Slovák byl bez šance. Asistence: Lukáš Prokop.
     
    39:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    Chaloupka ujížděl do pásma, ale byl podražen, puku se zmocnil Zuber a od brankové čáry jej nahrál JANU CHALOUPKOVI, který neměl problém poslat puk do brány.Asistence: Vlastimil Zuber, Marek Slavík.
     
    38:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zachar nejprve trefil tyč, puk se dostal od Miroslava Javína k MARTINU BUČKOVI, který jej poslal do prázdné brány. Asistence: Miroslav Javín.
     
    31:17
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Javín propadl na útočné modré a Martiník jel ve dvojici s MIROSLAVEM VARGOU, puk si vyměnili a střelec poslal puk do prázdné brány. Asistence: Ondřej Martiník.
     
    22:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté propadli v útočném pásmu. Puk se dostal k Chaloupkovi, který se prosmýkl před Slováka, ten jeho pokus vyrazil hostující gólman na hůl LUKÁŠE HRUZÍKA, který jej poslal nad ležícím gólmanem pod břevno. Asistence: Jan Chaloupka.
     
    16:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    ALEŠ KILNAR převzal puk a uháněl sám na Slováka, toho pěknou kličkou obelstil a poslal puk do prázdné brány.Asistence: Radovan Vajda, Jiří Šindelář.
     
    15:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Chaloupka jel za nahozeným kotoučem, ale byl přišpendlen na mantinel, puk převzal Zuber a přeložil jej MARKU PAVLAČKOVI, který sám proti Slovákovi nezaváhal a poslal puk nad betonem do sítě. Asistence: Vlastimil Zuber.
     
    5:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zachar najel do útočného pásma, předal puk JIŘÍMU ŠINDELÁŘOVI, který první ranou vyprášil betony, puk se k němu vrátil a porubský obránce jej poslal do horního růžku. Asistence: David Zachar.

    Vladimír Vronka

    Branky a nahrávky: 6. Šindelář (Zachar), 16. Pavlačka (Zuber), 17. Kilnar (Vajda, Šindelář), 23. Hruzík (Chaloupka), 39. Buček (Javín), 40. Chaloupka (Zuber, Slavík), 49. Seidler (Prokop, Buček) – 32. Varga Mir. (Martiník, Řezáč)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich – Hruzík, Šindelář, Javín, Peslar, Prokop, Slavík, Vajda – Kilnar, Piják, Zachar, Vaněk, Zuber, Vrána, Seidler, Buček, Chaloupka, Pavlačka.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák – Ferenc, Hartmann, Heča, Kvapil, Tomiga, Zábojník, Řezáč – Kubáč, Kundera, Martiník, Randýsek, Pavlas, Matušenko, Baroš, Slovák, Škutchan, Varga D., Varga Mir., Varga Mar.

    Rozhodčí: Fiala – Bojda, Mikler.
    bahis siteleri