Barcelona – Charkov 6:1 (kon.) | Chrudim – Targu Mures 9:1 (kon.)
konec
Barcelona
6:1 (2:1)
MFK Lokomotiv Charkov
Středa 20.11.2013, 15:30 • ČEZ Arena, Pardubice • Liga mistrů
     
    38:52
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Šestý hřebíček do rakve Lokomotivu zasadil IGOR, který se trefil přes celé hřiště do prázdné branky a zřejmě tím stanovuje konečný výsledek na 6:1!
     
    38:16
    Charkov znovu v pěti s prázdnou brankou!
     
    35:02
    Jevgen Klochko mohl snížit stav, objevil se úplně sám před brankářem Lytvyněnkem, ten ale skvělým zákrokem hráče Lokomotivu vychytal!
     
    31:15
    Ve stejném čase si kouč Charkova vzal oddechový čas a zkusí hru bez brankáře!
     
    31:15
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Ukrajinští hráči sice převzali aktivitu, co se týče hry, ale zkušenější mužstvo jim ve skóre stále více utíká! Pátý gól katalánského klubu vsítil FERNANDAO, který dostal přihrávku před branku a po zemi propálil střídajícího Lytvyněnka – 5:1!
     
    26:56
    V brance Charkova dochází k výměna, gólmana Ivanjaka nahradí Lytvyněnko.
     
    26:36
    První žlutou kartu v dnešním zápase dostává hráč Barcelony Ari.
     
    26:00
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Dvě rychlé branky zkraje druhé půle definitivně nalomily pohodu a hru Charkova! Po rohovém kopu se do míče opřel LIN a trefil nekompromisně místo u tyče Ivanjakovy svatyně – 4:1!
     
    25:29
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tlak španělského velkoklubu přináší třetí gól do sítě Charkova, znovu se jednalo o velmi nešťastnou branku! Střelu z volného přímého kopu v podání Torrase brankáře Ivanjak vyrazil pouze do nohou KAMEKY (vl.), od kterého se balon odrazil do sítě Lokomotivu – 3:1!
     
    22:44
    Wilde se dostal k odraženému balonu a napálil ho na branku Charkova! Bohužel pro Barcelonu jen těsně minul!
     
    17:46
    Time out si vybírá také kouč Barcelony!
     
    16:31
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Velmi smolný gól pro Charkov znamená to, že favorit duelu se poprvé v Pardubicích dostává do vedení! Střela AICARDA zamířila do tyče, od které se ale odrazila do zad brankáře Ivanjaka, jenž si balon nešťastně srazil do vlastní sítě – 2:1!
     
    16:12
    Přesná a hlavně velmi rychlá kombinace Charkova poslala do další šance Dmytro Sorokana, kterého opět vychytal Paco Sedano!
     
    13:47
    Mnohem nebezpečněji vypadalo zakončení Žurby, který měl na kopačce vedoucí branku! Brankář Barcelony ale udržel Katalánce ve hře!
     
    13:15
    Nyní ale Charkov mohl udeřit z rychlé protiakce, Oleksandr Sorokin mířil přesně k tyči a donutil Sedana k důležitému zákroku!
     
    09:30
    Kouč Charkova Jevgen Ryvkin se pokusí znovu trochu uklidnit své hráče, vybral si totiž oddechový čas!
     
    09:30
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tlak Barcelony se postupem času velmi zvětšoval a krátce před polovinou prvního poločasu jsme svědky vyrovnávací branky! Kapitán TORRAS se již na trápení svého týmu nemohl dívat, a tak se z velké dálky opřel do balonu a o břevno rozvlnil síť v brance Lokomotivu – 1:1!
     
    09:14
    Zatím asi největší šanci Barcelony měl po devíti minutách hry Igor, jenže z kvalitní pozice těsně minul branku Charkova!
     
    01:28
    Charkov právě vstřelil branku!
    Tak to je překvapení hned ve druhé minutě zápasu! Hosté se díky úvodnímu tlaku dostávají do vedení a to poté, co se přesnou střelou na vzdálenější tyč prezentoval MYKOLA BILOCERKIVEC – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 9. Torras (Ari), 16. Aicardo, 25. Kameko (vla.), 26. Lin (Saad), 31. Fernandao (Lin), 38. Igor – 1. Bilocerkivec

    Karty:   26. Ari (BAR)


    Barcelona: Paco Sedano (Cristian, Chema) – Aicardo, Torras (C), Ari, Gabriel, Fernandao, Lin, Igor, Saad, Wilde, Fran Conde, Adrian Ortego
    MFK Lokomotiv Charkov: Ivanjak (27. Lytvyněnko (C)) – Klochko I., Fedorčenko, Bilocerkivec, Žurba, Siryj, Kontraťjuk, Sorokin D., Kameko, Sorokin O., Špygar, Klochko D., Kiseljov

    Rozhodčí: Sivič (Slovinsko), Kammerer (Německo) – Onatsu (Finsko)
    bahis siteleri