Barcelona – Charkov 6:1 (kon.) | Chrudim – Targu Mures 9:1 (kon.)
konec
FK Chrudim
9:1 (3:0)
City US Targu Mures
Středa 20.11.2013, 18:05 • ČEZ Arena, Pardubice • Liga mistrů
     
    38:35
    Chmelík byl sporně obrán o míč Ignatem Floritem, který postupoval sá na Olinhu! Brazilský brankář znovu neomylně chytá!
     
    37:53
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Devátý hřebíček do rakve zasadil po exklusivním pasu Felipeho ZDENĚK CHMELÍK, který z nulového úhlu přehodil brankáře Pallaie a opět přiblížil chrudimské hráče a fanoušky k vytoužené desítce – 9:1!
     
    36:41
    Olinha skvělým skluzem zlikvidoval šanci Bogdana Covaciho!
     
    34:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hra bez brankáře rumunskému týmu vůbec nevychází, domácí zaznamenali již osmou trefu! Přes celé hřiště pohodlně uklidil do sítě míč MAX a stává se první dvoubrankovým střelcem skupiny Elite round v Pardubicích – 8:1!
     
    34:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    O několik sekund později ale svoji chybu napravil a to tím nejlepším možným způsobem. Bleskovou akci Era-Packu přenechal Slováček právě FELIPEMU, který po zemi k tyči nekompromisně zakončil – 7:1!
     
    33:31
    Felipe se nyní drží za hlavu a to oprávněně. Z dobré pozice totiž naprosto minul prázdnou branku rumunského celku!
     
    32:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Trvalo to pouze třiadvacet sekund a Era-Pack dokázal odpovědět tím nejlepším možným způsobem! Z levé strany trefil odkrytou branku Targu Mures LUKÁŠ REŠETÁR a také se zapsal do střelecké listiny dnešního zápasu – 6:1!
     
    32:21
    Targu Mures právě vstřelilo branku!
    Nyní již kombinace rumunskému mistrovi vyšla a my jsme svědky snížení. Přihrávku před prázdnou branku obdržel od Florina FERENC CSOMA a bez problémů zakončil – 5:1!
     
    30:34
    Stoica se nyní ocitl úplně sám před prázdnou branku Chrudimi, jenže nedokázal trefit balon! Rumunům dnes nic nepřeje!
     
    27:32
    Standardní situace skončila dalším zákrokem chrudimského brankáře, který si rozjíždí svojí one-man-show!
     
    25:54
    Ferenc Csoma dorážel úplně volný těsně před brankou, Olinha v sedě vytáhl balon nad břevno!
     
    25:19
    Brazilec Olinha se dnes rozchytal k parádnímu výkonu! Nejprve se mu podařilo vyrazit tvrdou ránu Daniela, následná dorážka Dumitra již zamířila mimo tři tyče!
     
    23:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Targu Mures opět přistoupilo ke hře bez brankáře a Chrudimští přidávají střelou přes celé hřiště pátou branku! Míč získal skvělým obranným zákrokem DOUGLAS a z velké dálky trefil přesně doprostřed – 5:0!
     
    22:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rozklad rumunského týmu pokračuje! Domácí dostali k dispozici bleskový protiútok, ve kterém Roman Mareš posunul míč na LUKÁŠE REŠETÁRA, který neomylně poslal míč k levé tyči Pallaiovy branky – 4:0!
     
    19:14
    Gherman trefuje levou tyč chrudimské svatyně, nyní měl Era-Pack velké štěstí!
     
    18:36
    Gólového úspěchu se mohl dočkat brankář Olinha, který nejprve zlikvidoval šanci Al-Ioaniho a poté přes celé hřiště zakončil. Míč proskákal těsně vedle pravé tyče!
     
    17:38
    Lukáš Rešetár měl velkou šanci na navýšení náskoku, protože postupoval po přihrávce sám na Pallaie! Brankář Targu Mures ale skvělým zákrokem podržel své mužstvo!
     
    15:11
    Olinha byl již překonán, míč z brankové čáry vyhlavičkoval na rohový kop Douglas!
     
    12:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme zde třetí branku v síti rumunského mistra a nutno uznat, že byla velmi pohledná! Na milimetrovou přihrávku Douglase si doklouzal ROMAN MAREŠ a ve skluzu dopravil míč do sítě Pallaie – 3:0!
     
    10:12
    Na druhé straně nyní Pallai drží svůj tým! Šanci navýšit vedení na tři góly měl Rešetár a o několik sekund později i Felipe, rumunský brankář ale předvedl vynikající zákroky a udržel tím svůj tým ve hře!
     
    09:49
    Obrana Era-Packu v tuto chvíli propadla a nabídla stoprocentní příležitost na snížení Daniela. Hráč rumunského týmu ale zamířil jen o centimetry mimo!
     
    09:23
    Další faul Rumunů! Cosmin Marius German dostává žlutou kartu.
     
    08:26
    Douglas tvrdou ranou z pravé strany napálil tyč Pallaiovy svatyně!
     
    06:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na druhé straně přichází po bleskové akci druhá branka Chrudimi! Centrovaný balon z pravé strany odvracel před Rešetárem DUMITRU (vl.), bohužel pro hosty si ale míč nešťastně srazil do vlastní sítě – 2:0!
     
    04:37
    Další gólovka Chrudimi! Na levé straně se se štěstí dostal k zakončení Douglas, brankář rumunského týmu nyní podržel Targu Mures!
     
    03:59
    Nejlepší střelec loňské nejvyšší české soutěže Max se nyní změnil v roli nahrávače a připravil stoprocentní příležitost pro Lukáše Rešetára! Ten ale sám před brankářem vystřelil z první po zemi a jen o kousek minul branku Pallaie!
     
    03:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po třech minutách hry zde máme vedoucí gól chrudimského Era-Packu! Rychlá kombinace dvou brazilských hráčů přinesla šťastný gól, který zaznamenal MAX, jenž procpal přes brankáře a obránce balon do sítě Targu Mures – 1:0!
     
    01:01
    Mnohem nebezpečněji již vypadalo zakončení Romana Mareše, který z protiútoku posílal balon na zadní tyč! Míč nakonec prolétl jen o centimetry mimo!

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. Max (Douglas), 6. Dumitru (vla.), 12. Mareš R. (Douglas), 22. Mareš R. (Rešetár), 23. Douglas, 32. Rešetár (Slováček), 34. Felipe (Slováček), 34. Max, 37. Chmelík (Felipe) – 32. Csoma (Florin)

    Karty:   9. Cosmin German (MUR)


    FK Chrudim: Olinha (Meller, Žďánský) – Mareš R., Max, Douglas, Rešetár – Slováček, Popelka, Kopecký, Dentinho, Koudelka, Chmelík, Felipe
    City US Targu Mures: Pallai (Moldovan V.) – Dumitru, Cosmin Marius, Florin, Al-Ioani – Covaci, Daniel, Moldovan T., Muntean, Csoma, Nicusan, Oltean

    Rozhodčí: Coelho (Portugalsko), Onatsu (Finsko) – Sivič (Slovinsko)
    bahis siteleri