Tatran – Vítkovice 3:8 (kon.)
konec
ESA logistika Tatran Střešovice
3:8 (0:3, 2:0, 1:5)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Čtvrtek 21.11.2013, 17:00 • Městská SH Chomutov • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    58:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Odkrytou klec trefil JAN ŠEBESTA poté, co o míček obral své protivníky. Asistoval Lukáš Veltšmíd.
     
    56:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    O vítězi dnešní Severské výzvy je zřejmě rozhodnuto. Do tříbrankového vedení posílá Vítkovice po hrubce defenzivy Tatranu LUKÁŠ VELTŠMÍD. Bez asistence.
     
    55:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tomuto gólu nezabránil ani na rychlo vracející se brankář! Do prázdné sítě zavěsil VÁCLAV GURKOVSKÝ! Asistoval mu Matěj Koňařík.
     
    53:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Místo snižující branky Tatranu ale přichází další branka Vítkovic! Pátou branku hostujícího celku vsítil junior MAREK BRÄUER. Bez asistence. Tatran si tak znovu udělal zápas složitější.
     
    52:15
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Výborně se teď do zakončení probojoval JAKUB GRUBER a svou dobře mířenou střelou vstřílí kontaktní gól! Tatran se stále nevzdává! Asistenci na třetí brance má Jan Řehoř.
     
    51:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A Vítkovice navyšují! Krásnou přihrávku obdržel LUKÁŠ VELTŠMÍD a táhlou střelou posílá svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistenci si připisuje Lukáš Hájek.
     
    35:59
    Střešovice právě vstřelily branku!
    A další snížení! Za Tatran po rozehrávce z rohu dává branku MICHAL PODHRÁSKÝ, který se ze slušné dálky napřáhl a propálil vše před ním. Asistenci si připisuje Petr Heřmancký.
     
    20:10
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tak to je úvod třetiny! Proslovy v kabině trenéra Jiřího Jakoubka zřejmě budou fungovat. Snížení zařídil ihned z první akce JAN NATOV. Asistence: Marek Vávra.
     
    14:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přihrávku před odkrytou bránu obdržel LUKÁŠ HÁJEK a neměl problém zavěsit míček do sítě. Asistoval Lukáš Veltšmíd.
     
    09:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krásná akce Vítkovic končí druhou brankou hostů! To je začátek! Hráči Tatranu jsou zřejmě hodně zaskočeni a pokud budou chtít vyrovnat, budou muset přidat snad ve všech směrech. Žydel přesnou přihrávkou našel nabíhajícího si Hájka, jenž celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na LUKÁŠE HRUBÉHO, jenž poslal Vítkovice do dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    04:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ZDENĚK ŽÁK převzal míček a rozeběhl se na bránu. Přesnou střelou nedal Rebrovi šanci k zákroku a otevírá skóre Severské výzvy! Bez asistence.

    Petr Horčička

    Antonín Domanický


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 21. Natov (M. Vávra), 36. Podhráský (Heřmanský), 53. Gruber (Řehoř) – 5. Žák, 10. Hrubý (Hájek), 15. Hájek (Veltšmíd), 52. Veltšmíd (Hájek), 54. Bräuer, 56. Gurkovský (Koňařík), 57. Veltšmíd, 59. Šebesta (Veltšmíd)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Rebro, Kafka – Podhráský, Nushar, Heřmanský, Deutsch (C), Natov, Garčar, Kolísko, Richter, M. Vávra, Slavík, Gruber, Dušek, Ježek, Hartman, Řehoř, Fridrich
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ciompa, Souček – Hrubý, Oborák, Brus, Žák, Heczko,Gurkovský, Žydel, Šebesta, Bräuer, Kubečka, Koňařík, Jelínek (C), Hájek, Hubálek, Veltšmíd, Jankulár

    Rozhodčí: Petr Černý a Jiří Janoušek

    Diváci: 728