Olomouc – Jihlava 5:2 (kon.) | Zlín – Liberec 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
Třinec – Sparta 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:2 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 2:3 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 23.11.2013, 12:30 • Kajot arena • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jelikož poslední sekundy Budějovice hrály bez gólmana, je jasné, že závěrečný gól PETRA MRÁZKA padl do prázdné brány. Asistence: Adam Raška.
     
    50:51
    Švec se po akci Prokeše dostal k puku u naprosto odkryté brány! Stačilo jen kotouč zasunout, ale správný čas prováhal a následně jej domácí beci odstavili z této pozice.
     
    47:48
    Mrázek s Kuncem prchli dva na jednoho. Mrázek se rozhodl pro střelu, ale Gába včas nastavil vyrážečku.
     
    47:17
    Prokeš přijal přihrávku zpoza brány a mohl střílet do prázdné! Klimeš tam ale rychle nastavil svoji výstroj a veškeré nebezpečí zneškodnil.
     
    46:25
    Mrázek ujížděl sám na brankáře podporován Raškou! Před Gábou se rozhodl k zakončení k pravé tyči, ale zmíněný gólman si stihl pokrýt veškerý volný prostor.
     
    44:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využil přesilovou hru a snižuje na 3:2. EMIL ŠVEC nejdříve střílel od modré. Ale velice tvrdou střelou! Rána zaduněla celou KAJOT ARENOU. Poté se Švec opět dostal k puku a tentokrát mířil přesně k levé tyči. Úspěšně. Asistence: Jiří Smejkal.
     
    44:21
    Kozel (KOM) – 2 minuty za hrubost.
     
    40:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využilo ponechané výhody. Raška pálil od modré a kotouč se odrazil k dobře postavenému DANIELU KUNCEMU na brankovišti, jenž nastavil hůl a doklepl kotouč do sítě. Asistence: Adam Raška, Petr Mrázek.
     
    35:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po Zbořilově vyhraném buly ADAM RAŠKA vypálil na Gábu, jenž kotouč betonem vyrazil. Brněnští hráči se snažili ještě dorážet, což se povedlo opět až Raškovy. Asistence: Petr Mrázek, Daniel Kunce.
     
    35:02
    Vácha (CEB) – 2 minuty za držení.
     
    31:19
    Raška se v ofenzivní pásmu dostal do brejku, těsně před Gábou vymíchal a zakončil forhendem k pravé tyči. KAJOT ARENOU se už ozývaly radostné výkřik, ale hlavní rozhodčí rozpažil. Po následné konzultaci s brankovým, své tvrzení potvrdil.
     
    30:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté vyrovnávají! Švec přihrával na JIŘÍHO SMEJKALA před klec, který nahazoval před Klimeše. Brněnští hráči si ale kotouč srazili do vlastní brány. Bez asistence.
     
    26:35
    Raška vybruslil od pravého mantinelu před Gábu, odkud mířil pod břevno. Budějovický gólman nastavil vyrážečku, od níž se puk odrazil až za bránu.
     
    26:20
    Vágner (KOM) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    26:44
    Janásek (CEB) – 2 minuty ta hákování.
     
    24:13
    Raška si sjel po středu kluziště až před Gába, ale rozhodl se pro přihrávku na Jenyše na levém křídle. Ten při jízdě vystřel, ale výborný zákrok gólmana celou brněnskou akci zmařil a budějovické zachránil. .
     
    22:57
    Pašek zprava poslal pas na Rudu, čímž se dostali do situace dva na dva. Ruda nastřelil Klimešovu lapačku.
     
    21:00
    Raška přihrával na Beneš, jenž se snažil prosadit z bekhendové střely, ale byl blokován, takže rána nebyla zrovna ideální.
     
    20:27
    Mrázek se po pokažené rozehrávce Budějovic dostal do brejku! Před Gábou si puk stáhl ne kličku, ale forhendové zakončení mu už nevyšlo.
     
    18:35
    Ruda vypálil od pravého kruhu a kotouč se odrazil od zadního mantinelu mezi nohy vyjetého Klimeše. Ten nevěděl, kde se kotouč nachází a scházelo jen málo, aby si jej skopl do vlastní brány! Pro jistotu scvakl betony před najíždějícími hráči.
     
    15:42
    Piegl (CEM) – 2 minuty za sekání.
     
    11:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využilo přesilovou hru, když se JAKUB VÁGNER na modré čáře u levého hrazení napřáhl a vystřelil ke vzdálenější tyči. Gólman Gába vůbec nic neviděl a puk ještě k tomu poněkud nepředvídatelně zahnul mezi tři tyče. Asistence: Silvester Kusko, Filip Beneš.
     
    10:08
    Ruda (CEM) – 2 minuty za hákování.
     
    07:25
    Sedlák (KOM) – 2 minuty za hákování.
     
    04:20
    Po úspěšném oslabení se Kometa dostala do protiútoku, kdy unikli Boltvan s Račickým. Poslední jmenovaný se dostal k zakončení bekhendem, ale kotouč dokázal gólman Gába vykopnout. Je pravda, že puk se poté stále pohyboval v prostoru brankoviště a Gába o něm nevěděl, ale všichni Komeťáci byli obsazeni, takže se k němu nedostali.
     
    02:01
    Račický (KOM) – 2 minuty za napadení.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 12. Vágner (Kusko, Beneš), 36. Raška (Mrázek, Kunce), 41. Kunce (Raška, Mrázek), 60. Mrázek (Raška) – 31. Smejkal, 45. Švec (Smejkal)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Cívka, Mytiska, Štancl, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vágner – Kozel, Račický, Raška, Mrázek, Kunce, Kusko, Beneš, Jenyš, Král, Boltvan, Grünwald, Pelikán. Trenér: Pavel Pazourek.
    HC Motor České Budějovice: Gába (Kadlec L.) – Škopek, Pícha, Janásek, Kadlec A., Břečka, Piegl, Kohút, Kupčík, Prokeš, Švec, Smejkal, Záhora, Michálek (C), Ciboch, Vácha, Březina, Pašek, Brabec, Ruda, Salák. Trenér: Jaroslav Formánek.

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Wesley
    bahis siteleri