HC Plzeň – Chomutov 4:5 (0:1 po s.n.) | Č. Budějovice – Jihlava 0:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Plzeň 1929
4:5 (1:2, 3:1, 0:1 - 0:0)
Piráti Chomutov
Pondělí 25.11.2013, 17:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Rozdílovou branku vstřelil v samostatném nájezdu TOM POLÁK.
     
    42:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    V Plzni jsme tohle viděli včera na zápase dospělé extraligy dvakrát, dneska poprvé. Soupeř domácích barev skóruje ve vlastním oslabení. DAVID KAŠE prokázal svou nezdolnost a i přes bránícího hráče dokázal srovnat stav utkání. Asistence Petr Macháček.
     
    30:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Otřepaná fráze, ale proč ji nepoužít... nedáš – dostaneš. MILAN ŠVARC zblízka počtvrté překonal Lukeše, a indiáni tak využívají přesilovku. Asistence Jan Prokop.
     
    26:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jenže vedení domácích barev mělo jepičí život. Indiáni znovu propadli ve vlastním pásmu a pustili TOMA POLÁKA do zakončení. Ten nikým neatakován měl lehkou práci. Asistence David Kaše.
     
    25:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Stráský našel dlouhou přihrávkou z hloubky vlastního pásma TOMÁŠE KUČERU, který číhal ve středním pásmu. Ten se i s obtížemi dostal do zakončení, jež tedy vyřešil s velkým přehledem bekhendovou střelou a poprvé poslal indiány do vedení. Asistence Jiří Stráský.
     
    22:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovka nese kýžené ovoce. Suchý přihrál mezi kruhy na MARTINA BENEŠE, který se Štěstím prostřelil Lukeše. V Plzni hlásíme vyrovnáno. Asistence Filip Suchý.
     
    10:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe se radují i indiáni. Už už se zdálo, že soupeř znovu vyrazí k nebezpečnému protiútoku, ale FILIPU KOKOŠKOVI se vyplatilo, že zůstal dotírat na hranici brankovišti a dostává indiány na dostřel. Bez asistence.
     
    09:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Indiáni propadli na modré čáře a už rychlý protiútok soupeře nezastavili. Aleš Macháček nahrál na střed na hůl PETRA MACHÁČKA, který precizně provedeným blafákem vykoupal Štekra a zdvojnásobil vedení svého týmu. Asistence Aleš Macháček.
     
    04:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    A také se po zásluze dostávají do vedení. Po přihrávce Kašeho napřáhl TOM POLÁK a trefil o tyčku přesně do branky. Asistence David Kaše a Petr Macháček.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 11. Kokoška, 23. Beneš (Suchý), 26. Kučera (Stráský), 31. Švarc (Prokop) – 5. Polák (Kaše, Macháček P.), 10. Macháček P. (Macháček A.), 27. Polák (Kaše), 43. Kaše (Macháček P.), rozh. náj. Polák


    HC Plzeň 1929: Štekr – Kaňák, Walter, Polívka, Prokop, Volf, Šmíd, Starý, Vlček, Beneš, Suchý, Vracovský, Švarc, Opava, Hajšman, Kokoška, Stráský, Kučera, Krystl, Vavřička.
    Piráti Chomutov: Lukeš – Novák, Páleník, Hlaváček, Hierman, Dimitrov, Kozák, Macháček P., Kaše, Polák, Strunz, Veselý, Macháček A., Wágner, Kašpar, Adámek, Rohla, Toman.
    bahis siteleri