Vsetín – Břeclav 0:2 (kon.) | Orlová – Nový Jičín 3:7 (kon.) | Přerov – Val. Meziříčí 1:2 (kon.)
SHK Hodonín – Frýdek-M. 4:6 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 4:2 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 4:3 (1:0 po s.n.)
Bílina – Nymburk 3:4 (0:1 po s.n.) | Jindř. Hradec – Kolín 2:3 (0:1 po s.n.) | Sokolov – Klatovy 5:0 (kon.)
Kobra – Děčín 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Řisuty – Milevsko 4:0 (kon.)
Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (2:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Tábor 2:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:6 (0:2, 2:2, 2:2)
HC Frýdek-Místek
Středa 27.11.2013, 18:00 • ZS TEZA • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    To ale hodonínským nebude vůbec nic platné, Sluštík totiž prohodil Pokorného na modré čáře, ve středním pásmu přebral kotouč MAREK IVAN, který se do prázdné klece již nemýlil. Asistence: Sluštík.
     
    58:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    I přes to však Jihomoravané snižují minutu a jedenadvacet vteřin před koncem na rozdíl pouhé branky! Početní výhodu v gól proměnil MICHAL KUBA a rozvlnil tak po několika šancích síť za Kubáňem. Asistence: Jurásek a Špok.
     
    47:56
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Jenže Slezané okamžitě kontrují brankou, která by se dala popsat téměř stejně jako ta první. DAVID SAMIEC převzal Ovšákovu přihrávku u pravého hrazení, přebruslil statického Komárka a svižnou ranou vymetl pavučinku ve vzdálenější šibenici. Asistence: Ovšák.
     
    47:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Na druhé straně kluziště domácí využívají ofenzivního tlaku ve třetině a snižují na rozdíl jediné branky. Kučera nabil MARTINU MIKLÍKOVI na modrou čáru, a ten se bez přípravy opřel do kotouče. Letící puk si našel cestu mezi klubkem těl a zapadl za dezorientovaného Kubáňe. Asistence: Kučera.
     
    29:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Jako bych to přivolal, hosté si berou zpět dvoubrankové vedení! Čtvrtou branku Slezanů přidává MAREK IVAN, který efektivně zužitkoval Samiecovu přesnou přihrávku do předbrankového prostoru. Asistence: Samiec a Podešva.
     
    27:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se během okamžiku dostávají zpět do zápasu zásluhou PAVLA KŘÍŽE! Ten byl sice ve svém úniku faulovaný a byl signalizovaný trest, hodonínský útočník ale se štěstím poslal kotouč podél Kubáňovy pravé tyče. Bez asistence.
     
    27:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští konečně prolomili střelecké prokletí v dnešním zápase a snižují skóre tohoto zápasu! Vít Mika podržel kotouč v rohu kluziště, našel sjíždějícího LUKÁŠE VRBU na pravém kruhu, který se náramně položil do střely bez přípravy a propálil Kubáňe mezi betony. Asistence: Mika a Komárek.
     
    20:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Příval branek do hodonínské síťe však se začátkem druhé třetiny nepřestává. Po nepřehledné situaci před domácím brankovištěm se po Krutilově pokusu prosazuje z bezporstřední blízkosti ONDŘEJ SLUŠTÍK a posouvá tak Slezany do velice pohodlného vedení! Asistence: Krutil.
     
    14:31
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Situace začíná být pro Drtiče kritická, hosté dvakrát vystřelili na Kotvanovu klec a vytěžili z těchto stiuací dvě branky. VÍT STRÁNSKÝ po spolupráci s matadorem Ovšákem využil dalšího zaváhání hodonínské obrany a Slezané tak odskakují do dvoubrankového vedení. Asistence: Ovšák a Ivan.
     
    03:39
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Jen krátký okamžik po vhazování ve středním pásmu jdou Slezané do vedení! Ex-Drtič Podešva okamžitě po vhazování vyslal na zteč nejproduktivnějšího hráče Frýdku PETRA SLOVÁKA, který rychlou ranou zápěstím prostřelil Kotvana na bližší tyč pod vyrážečkou. Asistence: Podešva.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 28. Vrba (Mika, Komárek), 28. Kříž, 48. Miklík (Kučera), 59. Kuba (Jurásek, Špok) – 4. Slovák (Podešva), 15. Stránský (Ovšák, Ivan), 21. Sluštík (Krutil), 30. Ivan (Samiec, Podešva), 48. Samiec (Ovšák), 60. Ivan (Sluštík)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Masaryk) – Komárek, Skočovský, Směřička, Pokorný, Koukal, Macharáček, Miklík, Polesný – Smetana T., Rudiger, Kříž, Špok, Kučera, Smetana R., Pokorný, Mika, Škorík, Kuba, Jurásek, Vrba, Charvát
    HC Frýdek-Místek: Kubáň (Chvostek) – Gajda, Ivan, Podešva, Ovšák, Čintala, Krutil, Slovák, Prokop, Sluštík O., Vacula, Samiec, Stránský, Gogolka, Kopun

    Rozhodčí: Dědek – Chocholouš, Kříž
    bahis siteleri