Žilina – Banská Bystrica 0:6 (kon.) | Skalica – Košice 2:4 (kon.) | Trenčín – Martin 1:3 (kon.)
Piešťany – Nitra 3:2 (2:1 po s.n.) | Zvolen – Poprad 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HKM Zvolen
3:2 (1:0, 0:0, 1:2)
HK Poprad
sk Pátek 29.11.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    Krásny uzimený piatkový podvečer prajem všetkým, ktorí dnes plánujete stráviť svoj voľný čas pri našom online prenose!

    Advent klope na dvere a naša najvyššia hokejová súťaž – Tipsport extraliga plynie rýchlym tempom. Dnes budeme svedkami už jej 26. kola, v ktorom si to medzi sebou rozdajú domáci HKM ZVOLEN a hostia, HK POPRAD!

    Skôr ako sa dostaneme k samotnému prenosu, dovolím si Vám priblížiť aktuálne dianie u oboch dnešných protagonistov.
     
    HKM ZVOLEN"Bryndziari" sa momentálne nachádzajú vo veľmi komplikovanej situácii. Zranených a chorých hráčov bolo vo zvolenskom tíme viac ako zdravých a tak trénerská dvojica, Július Šupler, Jaroslav Torok bola nútená vo väčšom rozsahu využiť služby svojich mladíkov z juniorky, či z prvoligovej Detvy. Kým obrana sa pomaly dáva dokopy, v útočných formáciách je to stále dosť veľký lazaret. Z tradičných opôr dnes nebudú pripravení nastúpiť na stretnutie obranca Jaroslav Obšut, ktorý by ale mal mužstvu chýbať iba 1 týždeň a útočníci Vladislav Baláž, Andrej Podkonický, Martin Ďaloga a Radovan Puliš. Naopak na radosť všetkých fanúšikov HKM, nepotvrdila sa informácia, žeby mal český legionár Kamil Brabenec budúci týždeň absolvovať operáciu a už dnes môže pomôcť svojim spoluhráčom v boji o dôležité tri body. Ďalšími navrátilcami sú Tomáš Škvaridlo a tohtoročný zvolenský kapitán Michal Juraško.
    Včera generálny manažér Milan Čanky oznámil, že má záujem o mladého slovenského centra z českej extraligy, ktorý reprezentoval Slovensko na majstrovstvách sveta 17, 18 a 20-ročných a pred pár rokmi ho o účasť v predsezónnom kempe jedného z tímov NHL pripravilo zranenie. Podľa našich informácii by malo ísť o 22-ročného centra Dalibora Bortňáka, tak uvidíme, kedy sa tento prešovský odchovanec predstaví prvýkrát vo zvolenskom drese.
    Včera bol prvýkrát na ľade s mužstvom aj fínsky obranca Rami Heikkila, ktorý je pod Pustým hradom na skúške. Dobre stavaný 23-ročný rodák z Tampere sa pokúsi zvýšiť konkurenciu v zadných radoch HKM. Na otázku ako sa mu to darí, odpovedal tréner Šupler pre oficiálnu stránku HKM takto:„Je ešte skoro ho hodnotiť. Zatiaľ sme vo fáze sledovania hráča, čiže korčuľovanie, prihrávky, streľba a podobne. Ťažšie je objektívne to posúdiť v cvičeniach, najlepšie by bolo vidieť ho v hre, teraz však na to nie je príležitosť. Letenku má pripravenú na utorok a dovtedy sa rozhodneme či poletí domov, alebo zostane u nás.“
    Zvolen sa momentálne nachádza na nie príliš príjemnej 7. pozícii, (33 bodov) len o skóre pred Martinom. Domáci majú na konte 10 výhier a 16 prehier. Výkony tímu spod Pustého hradu sú veľmi kolísavé. Kým "Bryndziari" dokázali poraziť tímy z prvej trojky (Košice, Nitru a B. Bystricu), zbytočne postrácali body s mužstvami, ktoré sú v tabuľke blízko nich (Trenčín, Piešťany, či Žilina). Dnes to budú mať proti "kamzíkom" ťažké, ale všetci hráči aj fanúšikovia veria v plný bodový zisk!
     
    HK POPRAD"Podtatranci" sú na tom tabuľkovo aj výsledkovo lepšie ako ich dnešný súper. V závere tretej šestiny okupujú výborné 4. miesto, na konte majú 44 bodov a držia krok so špicou. Popradčania majú v doterajšom priebehu pozitívnu zápasovú bilanciu, keď boli úspešní v 15tich zápasoch, naopak za kratší koniec povrazu ťahali v 12tich. Veľkou zaujímavosťou je však úspešnosť "kamzíkov" v ich novembrových dueloch, keď od 1.11. počnúc stretnutím so Žilinou išli systémom výhra- prehra- výhra- prehra. Vyhrať dokázali v už spomenutom zápase pod Dubňom (5:2), úspešní boli aj v stretnutiach s Martinom (4:2), HK Orange 20 (6:2), Trenčínom (5:4pp) a v poslednom kole porazili na svojom ľade Záhorákov zo Skalice (3:1). Asistent trénera Popradu, Vladimír Turan komentoval duel so Záhorákmi takto: "My po smoliarskom zápase v Piešťanoch, kde sme prišli o tri body a dvoch hráčov, sme museli zamiešať zostavou, čo bolo na ľade vidieť. Tri formácie hrali v novom zložení a viazla im kombinácia. V druhej tretine sme sa presadili, rozhodujúci bol gól do šatne. Po treťom našom presnom zásahu bolo rozhodnuté. Škoda inkasovaného gólu, dnes si zaslúžil Sidor čisté konto. Máme tri body a tešíme sa z toho."
    Medzi tým nedokázali Popradčania zobrať body mužstvám z hornej polovici tabuľky, keď postupne podľahli Košiciam (0:5), Nitre (2:4), Banskej Bystrici (0:2) a prehru utŕžili aj proti Piešťanom (1:3). Dnes to teda vychádza, že by im Zvolenčania mali zobrať všetky body, ale hostia budú určite veľmi radi, keď práve dnes prerušia svoju "striedavú" sériu. Medzi vedúce osobnosti kabíny patrí určite skúsený harcovník Arne Kroták a v obrane je to bývalý reprezentant Radoslav Suchý. Inak je mužstvo "Podtatrancov" zložené prevažne z vlastných mladých odchovancov a tak je to aj na zvolenskej strane. Slabinu by som možno videl na brankárskom poste, kde gólmani nie sú zväčša oporou svojho celku. Túto situáciu sa snažilo popradské vedenie riešiť prehováraním na angažmán Júliusa Hudáčka, ktorý ešte donedávna trénoval s ich "Ačkom", ale ten podpísal kontrakt s českým extraligistom z Pardubíc. Trénerom HK Poprad je Milan Jančuška, asistenta mu robí Vladimír Turan a trénera brankárov Miroslav Šimonovič. Uvidíme, či dnes ich zverenci zaberú a ešte viac sa priblížia suverénnym mužstvám v prvej trojke.
     
    Aktuálna tabuľka Tipsport extraligy pred 26. kolom:


    1. Košice 27 87:52 59
    2. Nitra 27 87:58 53
    3. B. Bystrica 26 68:65 48
    4. Poprad 27 83:76 44
    5. Piešťany 27 68:64 40
    6. Skalica 27 76:74 40
    7. Zvolen 26 65:69 33
    8. Martin 27 57:78 33
    9. Trenčín 27 64:79 31
    10. Žilina 26 76:82 30
    11. SR 20 17 35:69 15
     
    Individuálne štatistiky hráčov oboch tímov:

    Percentuálna úspešnosť brankárov:

    Marek Šimko 91,41 (8. miesto) – Dušan Sidor 91,61 (9. miesto)

    Produktivita obrancov:

    Peter Hraško 5+6 (8. miesto) – Jaroslav Kasík 0+12 (7. miesto)

    Kanadské bodovanie:

    Kamil Brabenec 9+15 (8. miesto) – Arne Kroták 13+12 (5. miesto)
     
    Dnes nás teda podľa všetkého čaká veľmi zaujímavé stretnutie dvoch tradičných slovenských hokejových bášt a vy by ste mali byť pri tom!

    Pokiaľ Vám povinnosti nedovolia navštíviť zimný štadión pod Pustým hradom osobne, nemôžem Vám odporučiť nič jednoduchšie a lepšie ako to, aby ste ostali počas celého priebehu zápasu verní nášmu portálu a ja sa Vám budem snažiť zo všetkých síl sprostredkovať všetko menej, či viac dôležité, čo sa udeje na ľade vo Zvolene!

    Z komentátorského miesta Vás zdraví a príjemny športový zážitok praje Jakub Bartko!
     
    Už o malú chvíľu Vám prinesieme zostavy oboch tímov.
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško (C), Pokovič, Hertl, Hraško, Mucha, Ťavoda, Platil, Pichnarčík – Chovan, Brabenec (A), Škvaridlo – Síkela, Zuzin Peter, Zuzin Ľubor – Čanky, Jurík (A), Mančák – Urgas, Fekiač Viktor, Puliš

    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Brejčák, Suchý, Kasík, Makovský, Jáchym, Kurali, Gaborčík, Vojsovič – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Vaic – Drábek, Paukovček, Belluš – Gápa, Takáč, Štrauch

    Rozhodca: Müllner – Rovenský, Šefčík.
     
    V zložení domáceho HKM vidíme, že dnes ešte nenastúpia avizované dve posily a na strane Popradu bude chýbať opora mužstva Arne Kroták.
     
    Na ľad pomaličky nastupujú hráči oboch tímov! Ako prví domáci v tmavomodrých dresoch, následne po nich hostia v bielych.
     
    Pre úvodným vhadzovaním si ešte vypočujeme našu národnú hymnu a môžeme začať!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:01
    Úvodné buly stretnutia patrilo hosťom z Popradu, ktorý hneď zakladajú prvú útočnú akciu.
     
    00:27
    Daniel Brejčák pálil puk od modrej čiary, jeho pokus bol však stečovaný na ochrannú sieť.
     
    01:13
    Pekný prechod Zvolenčanov do svojho útočného pásma, ale v ňom si Peter Hraško nerozumel s Ľuborom Zuzinom.
     
    01:52
    Strela Milana Juríka mierila len do korčúľ jedného z popradských obrancov.
     
    02:35
    Rado Puliš skvelou strelou švihom spoza popradského obrancu triafa pravú tyčku Sidorovej brány!
     
    03:16
    Domáci sú v tlaku a snažia sa o strelenie úvodného gólu.
     
    03:52
    Veľké šance na strane HKM! Najskôr výborná spolupráca po osi Brabenec, Chovan, Škvaridlo, ale posledný menovaný ani na dvakrát nedokázal dopraviť puk do popradskej brány!
     
    04:02
    Pokus Ľubora Zuzina končí na ochrannej sieti, vhadzuje sa po pravej ruke brankára Dušana Sidora.
     
    04:08
    Peter Hraško pálil hneď po buly, Sidor svojím pravým betónom vyráža mimo bránu.
     
    05:06
    Milan Čanky mohol ísť dopredu úplne sám, ale puk sa mu nešťastne zamotal medzi korčuľami.
     
    05:36
    Radovan Puliš odchádza s bolestivou grimasou na svoju hráčsku lavicu, snáď sa nejedná o nič vážne.
     
    06:10
    Ľubor Pokovič netriafa Sidorovu bránu spomedzi kruhov v obrovskej šanci!
     
    06:08
    Gaborčík Dávid oslabuje svoj tím a odchádza si sadnúť na dve minúty na trestnú lavicu za hákovanie!
     
    06:15
    Kamil Brabenec dáva gól, ale je dosiahnutý vysokou hokejkou a tak neplatí!
     
    06:45
    Zvolen dal gól!
    Ale tentokrát už zvolenský gól platí! Zvolenčania roztočili kolotoč v popradskom obrannom pásme, domáci kapitán MICHAL JURAŠKO sa s pukom na modrej čiare nemaznal a príklepom ho prudko poslal do ľavého horného rohu Sidorovej brány! Asistencie: Michal Chovan, Jaroslav Hertl.
     
    07:29
    Veľká chyba zvolenskej obrany, ale hostia ju nedokázali využiť!
     
    07:51
    Martin Belluš v bezprostrednej blízkosti pred Šimkom, ale ten v ľahu vyťahuje fantastický zákrok pravým betónom a nedovoľuje popradskému hráčovi skórovať!
     
    08:26
    Hostia si teraz nerozumeli v rozohrávke, puk prešiel cez všetky čiary a tak sa píska zakázané uvoľnenie.
     
    09:05
    Množstvo nepresností na oboch stranách, Popradčania začínajú protiútok spoza svojej brány.
     
    10:06
    Hostia sa teraz dlhšie snažia držať puk v obrannom pásme Zvolena, ale je to bez akejkoľvej strely a tak sa gól dať nedá.
     
    10:28
    Peter Zuzin našiel skvelo pred Sidorom úplne voľného svojho brata, ale ten dlho váhal so strelou a napokon z toho nebolo nič.
     
    11:30
    Sympatická je snaha oboch celkov, bojuje sa o každý kúsok ľadu.
     
    12:18
    Viktor Fekiač sa dostal do svojho útočného pásma, ale nemal tam na pomoc svojich spoluhráčov a tak sa jeho akcia rýchlo končí.
     
    13:27
    Marek Šimko teraz radšej prikryl puk lapačkou na ľade pred dobiedzaujúcimi Popradčanmi.
     
    14:12
    Peter Zuzin výborne vypálil spomedzi kruhov, Sidor počiatku nevedel, kde má puk, nakoniec si ho však našiel a prerušil hru.
     
    14:49
    Milan Čanky triafa len korčule Mária Kuraliho.
     
    15:28
    Ľubor Zuzin strieľal z toho istého miesta ako jeho brat predchvíľou, no Sidor chytá lapačkou.
     
    16:24
    Tempo zápasu sa nám zmiernilo a momentálne je to dosť veľká nuda, hrá sa bez šancí na jednej, či druhej strane.
     
    17:48
    Filip Mančák strieľal z ľavého kruhu, no trafil len bočnú sieť Sidorovej brány.
     
    18:35
    Jakub Drábek bol v dobrej pozícii na strelu, ale puk sa mu v poslednej chvíli skĺzol z hokejky.
     
    19:00
    Posledná minúta do konca prvej tretiny.
     
    19:22
    Hostia trávia posledné sekundy prvej časti vo svojom útočnom pásme.
     
    19:45
    Už sa zrejme nič nestane.
     
    19:51
    Takmer som to zakríkol, Michal Chovan spravil výbornú kľučku a ešte lepšie vystrelil spoza popradského obrancu, ale Sidor bol pozorný.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám prvá tretina. Domáci mali výborný vstup do zápasu, kedy zatlačili svojho súpera spod Tatier, dokázali však z toho vyťažiť len jeden gól, keď potvrdili svoju výbornú presilovkovú úspešnosť a využili hneď prvú početnú výhodu tohto stretnutia. Skóre otvoril v 7. minúte Michal Juraško strelou od modrej čiary. Potom sme už nevideli nič zaujímavé, čo by stálo za zmienku a tak máme po prvej tretine stav 1:0.

    Ďalšia tretina začne približne o 18:46.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:01
    Aj v druhej tretine patrilo úvodné buly hosťom.
     
    20:23
    Jaroslav Hertl dostal nepríjemny úder a odchádza s bolesťami na striedačku.
     
    21:14
    Domáci vo svojom útočnom pásme, ale puk si posúvajú zatiaľ len po rohoch.
     
    22:27
    Prečíslenie Popradu 3 na 1, Vaic našiel úplne voľného Mlynaroviča, ale ten nepochopiteľne prestreľuje bránu Mareka Šimka!
     
    22:51
    Strela Milana Juríka končí na ochrannej sieti, vhadzuje sa po pravej ruke brankára Sidora.
     
    23:15
    Jan Platil sa obetavo hodil do strely popradského útočníka.
     
    24:05
    Vidíme zatiaľ veľmi biednu druhú tretinu, ani jeden z tímov si nevie vypracovať súvislejšie akcie, ktoré by mohli skončiť gólom.
     
    24:53
    Veľký problém majú mužstvá hlavne s prechodom cez stredné pásmo.
     
    25:54
    Adam Lapšansky si vo vzduchu spracoval puk a pekne vystrelil z ľavého kruhu, Šimko sa musel poriadne natiahnuť svojim ľavým betónom.
     
    26:34
    Popradčania si nerozumeli v rozohrávke, píska sa zakázané uvoľnenie a hra sa teda presunie pred Dušana Sidora.
     
    26:49
    Jan Platil prekorčuľoval celé klzisko a nebezpečne vypálil z ľavého kruhu.
     
    27:06
    Zvolenský obranca Platil si teraz pýta faul, keď ho evidentne sekol jeden z Popradčanov, ale rozhodcovia nebudú vylučovať.
     
    27:43
    Veľmi neisto dnes pôsobia obaja brankári, tak Dušan Sidor ako aj Marek Šimko, všetky puky vyrážajú pred seba a dávajú tak priestor súperom na dorážky.
     
    28:10
    Prvé vylúčenie uvidíme aj na zvolenskej strane, dve minúty si odsedí Ľubor Zuzin za bránenie v hre.
     
    28:21
    Kamil Brabenec posiela puk cez všetky čiary a Zvolen sa tak oslobodzuje.
     
    29:03
    Michal Chovan v úniku s Kamilom Brabencom, prvý menovaný sa to však rozhodol riešiť sám a Dušan Sidor ho ležiac na ľade vychytal.
     
    29:20
    Veľmi slabá presilovka hostí, keď najväčšiu možnosť mali zatiaľ hráči HKM.
     
    30:10
    Zvolen sa v pohode ubránil a znova je v plnom počte.
     
    30:29
    Napriek tomu, že dnes na zvolenskom zimnom štadióne nie je veľa fanúšikov, vládne tu pomerne dobrá atmosféra, o ktorú sa stará domáci ultras vystupujúci pod názvom Persona non grata a celkom milo im v povzbudzovaní pomáhajú žiaci zo IV. základnej školy zo Žiaru nad Hronom, ktorí dnes dostali voľný vstup na tento duel.
     
    31:31
    Dobrou strelou sa teraz prezentoval Michal Chovan, Sidor chytá do lapačky.
     
    32:30
    Výborne forčekujúci Zvolenčania robia veľké problémy pri rozohrávke Popradu.
     
    33:26
    Ján Mucha výborne vystrelil od modrej čiary z ľavej strany, Sidorovi vypadol puk z lapačky, ale nikto z Muchových spoluhráčov ho nestihol doklepnúť do brány!
     
    34:27
    Matej Síkela vystrelil nie príliš razantnú strelu na Sidora z ľavého kruhu, no aj tento pokus narobil popradskému gólmanovi značné problémy, keď dlhšie nevedel, kde má puk.
     
    35:10
    Miloslav Jáchym nahodil nebezpečný puk do skrumáže pred Šimkom, ale tam si to postrážili zvolenskí obrancovia.
     
    36:18
    Tomáš Škvaridlo posiela puk len nad Sirodovu bránu.
     
    37:12
    Filip Mančák v obrovskej šanci, ale ani na dvakrát nedokázal prekonať popradského brankára!
     
    37:58
    Adam Lapšanský to vyskúšal vystrelil nenápadne na Šimka, ten ramenom vyráža za svoju bránu.
     
    38:29
    Pri puku sú Zvolenčania, skúsia ešte streliť nejaký gól v tejto tretine?
     
    39:00
    Posledná minúta do konca druhej tretiny.
     
    39:25
    Tretina sa už len dohráva, domáci si posúvajú puk za Šimkovou bránou.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám aj druhá tretina dnešného zápasu. Nič podstatné sa v tejto časti nič nestalo, ani jedno z mužstiev si nedokázalo vytvoriť vážnejšiu šancu a tak jediným strelcom ostáva domáci kapitán Michal Juraško.

    Ďalšia tretina začne približne o 19:31.
     
    Uvidíme v tretej tretine viac gólových zásahov ako tomu bolo doteraz? To je hlavná otázka pred ďalších priebehom duelu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:24
    Marek Šimko hneď z úvodu permanencii, radšej prikryl puk na ľade pred dobiedzajúcimi Popradčanmi.
     
    40:51
    Peter Hraško triafa bombou spomedzi kruhov brvno Sidorovej brány!!
     
    41:13
    Milan Čanky strieľal švihom z ľavej strany, Sidor bol pozorný a chytá do lapačky.
     
    41:35
    V úvode sú aktívnejším tímom domáci hráči, ktorí sa snažia zvýšiť svoje doterajšie biedne jednogólové vedenie.
     
    42:06
    Filip Mančák vystrelil od červenej čiary, puk bol tečovaný na ochrannú sieť.
     
    42:37
    Martin Belluš preveril pozornosť Mareka Šimka, ale jeho strela nemala potrebnú razanciu.
     
    43:00
    Dnešné stretnutie sleduje 1 267 divákov.
     
    43:32
    Popradskú útočnú snahu zastavuje ofsajdový verdikt.
     
    44:18
    Peter Zuzin hľadal pred Sidorom Michala Chovana, ale jeho nahrávka bola stečovaná na ochrannú sieť a tak sa bude vhadzovať pred popradským brankárom.
     
    45:03
    Michal Juraško stratil puk na útočnej modrej, ale v zadu ho zastúpil Ľubor Pokovič.
     
    45:18
    Zvolen dal gól!
    Krásna, ba priam až ukážková akcia prvého zvolenského útoku. Peter Zuzin našiel Michala Chovana, ten sa výborne uvoľnil a na druhej strane Sidorovej brány našiel úplne voľné KAMILA BRABENCA, ktorý už mal jednoduchú úlohu a to doklepnúť puk do prázdnej popradskej svätyne! Asistencie: Michal Chovan, Peter Zuzin.
     
    46:05
    Hostia sa však nevzdávajú a snažia sa útočiť, teraz si vynútili faul a budú hrať presilovku.
     
    46:05
    Na trestnú lavicu odchádza zvolenský obranca Jan Platil, krosček.
     
    46:40
    Hostia sú nasťahovaní vo svojom útočnom pásme a sú vo veĺkom tlaku!
     
    46:47
    Poprad dal gól!
    Poprad predsa len vyťažil zo svojho presilovkového tlaku gól! Samuel Mlynarovič najskorej trafil tyčku Šimkovej brány, od nej sa puk odrazil pred MATÚŠA PALOČKA a ten už nemal problém dostať puk do zvolenskej brány! Asistencie: Samuel Mlynarovič, Ľubomír Vaic.
     
    47:50
    Presilovú hru si teraz zahrajú aj domáci hráči. Za podrazenie odchádza na dve minúty na lavicu hanby Radoslav Suchý.
     
    48:00
    Hostia sa hneď v úvode oslobodzujú.
     
    48:42
    Popradčania držia dlhú dobu puk na svojich hokejkách a získavajú tak cenné sekundičky.
     
    49:07
    Tomáš Škvaridlo strieľa z pravého kruhu, Sidor skrýva puk vo svojej výstroji.
     
    49:49
    Ján Mucha teraz poriadne vyprášil betóny popradskému brankárovi!
     
    49:50
    Poprad s piatimi hráčmi.
     
    50:29
    Poprad dal gól!
    Poprad sa ubránil presilovke domácich a následne vyrovnáva! Zvolenčania boli v obrannej činnosti veľmi nedôrazný, keď dovolili niekoľkokrát dorážať popradských hráčom a šťastný strelcom je napokon MARTIN BELLUŠ. Asistencie: Mário Kurali, Lukáš Paukovček.
     
    51:19
    Domáci mali všetko vo vlastných rukách a opäť nezvládajú záver stretnutia ako sa to už stalo v ich nejednom zápase.
     
    52:25
    Ľubor Zuzin vystrelil spoza popradského obrancu, ale triafa len do stredu Sidorovej brány.
     
    53:16
    Oba tímy teraz čakajú na chybu súpera a nikam sa neponáhľajú. Každý gól už môže znamenať víťazstvo, či prehru.
     
    54:12
    Adam Lapšanský tvrdo vypálil z ľavej strany, tesne míňa pravú tyčku Šimkovej brány.
     
    54:53
    Matej Síkela v dobrej pozícii medzi kruhmi nemieril dobre.
     
    55:31
    Veľmi slabý hokej je dnes k videniu pod Pustým hradom.
     
    56:05
    Ľubor Pokovič teraz zareagoval veľmi zbrklo, keď poslal zbytočne puk na zakázané uvoľnenie.
     
    56:42
    Zvolen v tlaku, z ktorého ale vyťažil len jednu slabú strelu v podaní Jaroslava Hertla.
     
    57:15
    Poviem Vám úprimne, nevyzerá to dnes tak, žeby sme ešte mali vidieť gól v riadnom hracom čase.
     
    58:16
    Je to trápenie na oboch stranách.
     
    59:00
    Presne minútu pred koncom riadneho hracieho času sa píska zakázané uvoľnenie na strane Popradu.
     
    59:30
    Zrejme už dnes uvidíme predĺženie.
     
    59:51
    Zbytočné vylúčenie na strane Zvolena! Tomáš Škvaridlo dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    59:51
    Oddychový čas hostí.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Skončila nám tretia tretina, ktorá nám priniesla tri góly. Hostia ju vyhrali 2:1 a tak budeme svedkami predĺženie a prípadne samostatným nájazdov.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:39
    Hostia majú v predĺžení výhodu presilovej hry 4 na 3 a tak majú veľkú šancu rozhodnúť zápas vo svoj prospech.
     
    61:01
    Popradčania sú usadení v obrannom pásme Zvolena, ale zatiaľ je to bez väčšej šance.
     
    61:49
    Jaroslav Kasík vystrelil od modrej čiary, Šimko chytá.
     
    61:57
    Zvolen so štyrmi hráčmi.
     
    62:16
    Pri puku sú po dlhšom čase zvolenskí hráči, ale majú problém sa dostať z vlastého pásma.
     
    63:10
    Obrovská šanca Michala Chovana, ktorý sa elegantne obtočil okolo Sidorovej brány, ale nedokázal už puk do nej zasunúť!
     
    63:40
    Deň otvorených dverí v popradskej obrane, samostatný nájazd Škvaridla, ale v poslednej chvíli mu puk skĺzol z hokejky.
     
    64:08
    Jasný faul na Kamila Brabenca, ale hlavne rozhodca opäť mlčí a to má výraznú odozvu vo zvolenskom publiku.
     
    64:44
    Dnes uvidíme samostatné nájazdy.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Ani v predĺžení gól nepadol, aj keď hostia mali k dispozícii presilovku a Zvolenčania po nej dve obrovské šance, gól sme však nevideli a tak budú po úprave ľadovej plochy nasledovať samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Ako prvý ide na nájazd Tomáš Sýkora.
     
    Krásny blafák do forhendu a je z toho prvý gól! 0:1.
     
    Peter Zuzin za Zvolen a dáva gól! Presne taký istý ako Tomáš Sýkora v predošlom! 1:1.
     
    Adam Lapšanský si pekne položil Mareka Šimka, ale trafil len bočnú sieť. 1:1.
     
    Kamil Brabenec za domácich...a rutinérsky skóruje pomedzi Sidorovej betony! 2:1
     
    Stalsovi puk ušiel a tak Zvolen víťazí 3:2. po samostatných nájazdoch.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HKm Zvolen.
    Gól strelil BRABENEC.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa nám stretnutie medzi Zvolenom a Popradom. Domácim nestačilo ani vedenie 2:0, hostia v záverečnej tretine vyrovnali stretnutia a tak ho posunuli do predĺženia a následných samostatných nájazdoch. Hrdinom zápasu je navrátilec do zostavy, Kamil Brabenec, ktorý strelil jeden gól v riadnom hracom čase a v samostatných nájazdoch rozhodol o víťazstve a dôležitých dvoch bodoch pre domáci Zvolen! Ďakujem Vám za pozornosť a teším sa na stretnutie s Vami pri ďalších prenosoch. Pekný víkend. (20:25:44)

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 7. Juraško (Chovan, Hertl), 46. Brabenec (Chovan, Peter), rozh. náj. Brabenec – 47. Paločko (Mlynarovič, Vaic), 51. Belluš (Kurali, Paukovček)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško (C), Pokovič, Hertl, Hraško, Mucha, Ťavoda, Platil, Pichnarčík – Chovan, Brabenec (A), Škvaridlo – Síkela, Zuzin Peter, Zuzin Ľubor – Čanky, Jurík (A), Mančák – Urgas, Fekiač Viktor, Puliš
    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Brejčák, Suchý, Kasík, Makovský, Jáchym, Kurali, Gaborčík, Vojsovič – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Vaic – Drábek, Paukovček, Belluš – Gapa, Takáč, Štrauch

    Rozhodčí: Müllner – Rovenský, Šefčík

    Diváci: 1 267
    bahis siteleri