Jihlava – Zlín 3:1 (kon.) | Liberec – Třinec 5:3 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 3:4 (0:1 po s.n.)
Kladno – HC Litvínov 0:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:4 (kon.)
Sparta – Pardubice 3:4 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 29.11.2013, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí pečetí skóre! K puku se dostal JOSEF MIKYSKA a dokázal ho zavést do prázdné klece. Situace byla trochu komická, protože byl natěsno bráněn dvěma hráči a vypadalo to, že puk zůstane těsně před tyčí, ale Mikyska ho dokázal zpoza branky ještě došťouchnout. Asistence: Dominik Hrníčko.
     
    57:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak Třinec využil další přesilovku a přiblížil se na jednu branku! Téměř identická situace jako v předchozím gólu, Zahradníčkovu střelu zlikvidoval Vaněček, ale ztratil rovnováhu a TOMÁŠ FRANEK pouze tečoval puk do odkryté klece mimo dosah sedícího gólmana. Asistence: Jan Zahradníček, Jiří Běhal.
     
    56:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají jeden z trestů Liberce. Kofroňův pokus vyrazil Vaněček, odražený puk však sebral ONDŘEJ KOVAŘČÍK a neměl problém zakončit do odkryté klece. Asistence: Adam Kofroň.
     
    48:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra! Psota po vhazování oslovil MARTINA ŽĎÁRSKÉHO, který se svou střelou nemýlil a vystřelil Tygrům už tříbrankový náskok. Asistence: Matěj Psota.
     
    26:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jeden z trestů Třince je využit! JOSEF MIKYSKA si přijel před branku a střelou pod břevno zajistil Tygrům třetí branku utkání. Asistence: Michal Beránek.
     
    23:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí se dostávají do vedení! Dlouhý našel VOJTĚCHA HAVLASE, který střelou zápěstím zamířil pod lapačku gólmana hostů. Tato dvojice tak má na kontě již druhou branku. Asistence: Adam Dlouhý.
     
    17:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přichází rychlé srovnání od Tygrů! Zpoza branky Dlouhý poslal puk do brankoviště, kde mezi betony přesně zamířil VOJTĚCH HAVLAS a vyrovnává stav. Asistence: Adam Dlouhý.
     
    16:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita! Kofroň našel před brankou TADEÁŠE JAROŠE, který před sebou měl poloodkrytou klec a jenom doklepl puk do sítě. Asistence: Adam Kofroň.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 18. Havlas (Dlouhý), 24. Havlas (Dlouhý), 27. Mikyska (Beránek), 49. Žďárský (Psota), 60. Mikyska (Hrníčko) – 17. Jaroš (Kofroň), 57. O. Kovařčík (Kofroň), 58. Franek (Zahradníček, Běhal)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Sobotka) – Mrázek, M. Šír, Arlt, Beránek, Tržický, Pálek, Zedek – Langhammer, Hrníčko, Dlouhý, Belovič, Psota, Vlk, D. Svoboda, Boček, Mikyska, Žďárský, Havlas, Pilař
    HC Oceláři Třinec: M. Svoboda (Cieslar) – Běhal, Zahradníček, Mravec, Matyáš, Heider, Stránský – Pěnčík, Franek, Kofroň, O. Kovařčík, Kasala, Motloch, Ohera, M. Kovařčík, Jaroš

    Rozhodčí: Hrubý – Podrazil, Zavřel
    bahis siteleri