Estoril – Guimarães 0:2 (kon.)
konec
GD Estoril Praia
0:2 (0:1)
Vitória SC Guimarães
Pondělí 02.12.2013, 21:00 • Estádio António Coimbra da Mota (Estoril) • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    V poslední minutě řádné hrací doby dostává zbytečnou žlutou kartu Barrisentos (GUM), který nedodržel vzdálenost při rozehrání standardní situace a po nakopnutí od soupeře jej rozhodčí potrestal i karetně.
     
    86
    Když už se podařilo překonat první obranný val, tak Balboa vymyslel přihrávku, kterou pochopil pouze on a tím tak celá akce Estorilu skončila.
     
    78
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    A je podle všeho rozhodnuto, když velký podíl viny na tomto gólu nese brankář Vagner. Ten vystartoval daleko z brány a nestačil být u míče dříve než soupeř. Došlo tak na kličku, po které se sice stačil Vagner vratit do brány, ale přihrávka na volného MARCA MATIASE rozhodla, ten totiž po dvou minutách na hřišti poslal míč do prázdné brány.
     
    76
    Ošetření se sice koná, ale zraněný Tomané je také vystřídán, na jeho post přišel Matias (GUM).
     
    70
    Spíše to vypadalo, že si Andrého (GUM) soupeř vyšlápl šlapákem, ale rozhodčí posoudil situaci jinak a navíc udělal Andrému žlutou kartu.
     
    67
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Rodrigues, přichází Santos.
     
    66
    Dobře kopnutý roh mohl do sítě uklidit Leal, ale jeho hlavička mířila těsně vedle. Domácí hráči začínají již být pomalu zoufalý a není se čemu divit.
     
    63
    Tak vyrovnání měl tentokrát na hlavě střídající Goncalves, když zůstal naprosto sám před Douglasem, jeho hlavička však o pár centimetrů minula bránu.
     
    59
    Rodrigues (GUM) vidí za zbytečný zákrok ve středu hřiště žlutou kartu.
     
    57
    Tavares vyskočil na zadní tyči nejvýše a svou hlavičku umístil velmi dobře, Douglas však ukázal skvělý postřeh a míč vyráží na další roh.
     
    51
    Střídání v týmu GD Estoril Praia: ze hřiště odchází Fernandes, přichází Goncalves.
     
    46
    Domácí kouč připravil na začátku druhého poločasu jednu změnu, z šatny již na hřiště nevyběhl Amoda, kterého nahradil Balboa.
     
    39
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic v závěru prvního poločasu udeřili hosté, akci potáhli po levé straně a velmi povedeným centrem zadělali na těsto. To nejdříve nedokázal proměnit ve sladkou odměnu první zakončující hráč, ale dobíhající TIAGO RODRIGUES už neměl problém míč dopravit do odkryté branky. Brankář Vagner totiž reagoval na první zakončení a přitom druhém již ležel bezmocně na trávníku.
     
    31
    Sebá (ETR) se s tím vůbec nepáral, velmi ostře zajel do protihráče ve středu hřiště a zcela zaslouženě vidí žlutou kartu, která ho může mrzet, zákrok to byl totiž zbytečný.
     
    30
    Zraněným hráčem je Abdoulaye, který právě nyní přenechal své místo již zmiňovanému Freiremu (GUN).
     
    19
    Na začátku devatenácté minuty evidujeme první žlutou kartu utkání, kterou si vykoledoval Olímpio (GUM). Ten nejprve zezadu nedal dýchat Carlitosovi a následně jej také zatáhl za dres.
     
    17
    Zcela oprávněně se nyní zlobí nabíhající dvojice hráčů na Leala (ETR), který sice kličkou vyškolil svého strážce, no následně místo přihrávky do lepší pozice sám vystřelil. Z úhlu jeho dělovka pouze provětrala boční síť.
     
    3
    Obrovská šance Leala (ETR) volala po gólu, domácí hráč uháněl sám na Douglase, ten se rozhodl proti míči vystartovat, jenže Leal měl k němu blíže a obloučkem se snažil překonat brankáře. To se mu sice podařilo, no kulatý nesmysl doputoval za brankovou čáru pár centimetrů vedle levé tyče.

    Jozef Valenčík

    Branky: 39. Rodrigues, 78. Matias

    Karty:   31. Sebá (ETR) – 19. Olímpio (GUM), 59. Rodrigues (GUM), 70. André (GUM), 90. Barrisentos (GUM)


    GD Estoril Praia: Vagner (C) – Mano, Tavares, Fernandes (51. Goncalves), Babanco – Amado (46. Balboa), Goncalo Santos – Carlitos, Evandro, Sebá – Leal
    Náhradníci: Ribeiro – Gomes, Pedro, Goncalves, Galväo, Balboa, Lopes

    Vitória SC Guimarães: Douglas – Amorim, Oliveira, Abdoulaye (30. Freire), Rocha – André, Olímpio (C) – Tomané (76. Matias), Rodrigues (67. Santos), Barrientos – Maazou
    Náhradníci: Assis – Freire, Addy, Santos, Crivellaro, Matias, Malonga

    Rozhodčí: Almeida – Ramos, Vicente
    bahis siteleri