Čeljabinsk – Barys 0:4 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 2:3 (0:2 po s.n.) | Ufa – Chanty-Mansijsk 3:2 (po pr.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 2:3 (kon.) | Viťaz – Kazaň 2:3 (kon.)
po s.n. (0:2)
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0)
Avangard Omsk
Úterý 03.12.2013, 14:00 • Metallurg Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avangard Omsk.
    SERGEJ KOSTICYN rozhodl o dvou bodech pro svůj tým, když proměnil první samostatný nájezd. Po něm se ještě přidal Kurjanov a je jasno.
     
    49:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    I domácí využívají přesilovku. Kovář se uvolnil na levé straně, přihrál mezi kruhy na VIKTORA ANTIPINA, který ranou z první propálil vše, co mu stálo v cestě. To byla pumelice, kterou Mezin neměl šanci chytit. Rázem je vyrovnáno a začínáme zase od začátku. Asistence: Jan Kovář, Sergej Mozjakin.
     
    46:19
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Sotva jsem to dořekl a hosté dělají chybu v rozehrávce. Tu vystihl SERGEJ MOZJAKIN a rozjel se sám na brankáře Mezina. Toho si položil a pěkným bekhendem zakončil přesně do jeho sítě. Domácí jsou tak rázem ve hře a mají dostatek času na vyrovnání, či případný obrat. Bez asistence.
     
    39:10
    Avangard právě vstřelil branku!
    A přesilovka je záhy využitá. Hosté si vytvořili v pásmu solidní zámek a přišla i střela MAXIMA GONČAROVA, kterou Košečkin vyrazil nešikovně ramenem a puk se poté šoural za jeho záda. Poskakoval po brankovišti a tam to vypadalo, že kotouč do sítě doklepl na brankové čáře Širokov, ale zřejmě už byl puk v síti. Tak či tak, hosté v závěru třetiny dávají druhou branku. Bez asistence.
     
    24:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že domácí mají více ze hry a docela solidní tlak, jenže je zmrazila výborná akce Omsku. Kosticyn si krásně vyměnil kotouč s MAXIMEM KAZAKOVEM, který dostal přihrávku před bránu a zakončil přesně do sítě. Košečkin vyjel daleko ze své brány, gólu však zabránit nedokázal. Asistence: Sergej Kosticyn.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 47. Mozjakin, 50. Antipin (Mozjakin, Kovář) – 25. Kazakov (Kosticyn), 40. Gončarov, rozh. náj. Kosticyn


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Těreščenko, Maleňkich, Chabarov, Ibragimov – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Kazionov, Kosov, Kameněv – Timkin, Brent, Potěchin – Šenfeld, Platonov, Malinovskij, Grigorenko.
    Avangard Omsk: Mezin (Kostin) – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Poleščuk – Sjomin, Kosticyn, Kazakov – Růžička, Pěrežogin, Popov – Kurjanov, Ivanov, Širokov – Kalinin, Pjanon, Berdnikov, Machanovskij.

    Rozhodčí: Bulanov, Ravodin – Koposov, Otmachov
    bahis siteleri