TK HC Sparta Praha k výročí 110 let od založení (kon.)
konec
Tisková konference k oslavám 110 let HC Sparta Praha

Čtvrtek 05.12.2013, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference končí, děkuji za pozornost, příjemný zbytek dne. (12:33:33)
     
    Speychal: Dnes v deníku Sport vyšla opět informace o nějakém přechodu Sparty do KHL. Chtěl bych to už poněkolikáte dementovat, Sparta do KHL nepůjde.
     
    Představeny jsou teď retro-dresy pro sobotní duel. Sparťanský je celý rudý s bílým S na prsou a logem 110 let HCS. Plzeňský je bílý s modrým logem Škodovky. Oba samozřejmě bez reklam.
     
    Hrdina: Chtěl bych moc poděkovat majitelům klubu a všem, kteří se o chod Sparty starají, protože to co se v letošní sezoně podařilo vytvořit, tím se Sparta zařadila po bok světových klubů.
     
    Zetek: Návštěvou nás poctí opět pan Zábrodský a také trenér fotbalového týmu Sparty, pan Lavička. Fanoušci uvidí i speciální pozdravy Spartě od šéfů NHL, IIHF a KHL.
     
    Na závěr promluví Jiří Hrdina: Doufám, že budeme Spartu důstojně reprezentovat. Speciální příprava ale nebude. Co se týče soupeře, máme zprávy, že ne všichni budou uplní veteráni. Údajně mají nastoupit i ročníky 1980, tak uvidíme, jak to celé dopadne.
     
    Bříza: Celý večer pak zakončí od 19:30 duel s Plzní. Chtěli bychom také tímto poděkovat plzeňskému klubu, který nám vyšel časově vstříc.
     
    Bříza: Poté promítneme na kostce speciální dokument ČT o Spartě a tímto bych chtěl České televizi za jeho zpracování poděkovat. Souběžně s tím proběhne autogramiáda členů obou týmů, jak sparťanského, tak ruského týmu legend. Proběhne také dražba retro-dresů z tohoto zápasu.
     
    Bříza: Pokračujeme zápasem legend. Soupisky obou týmů jsou už nyní k dispozici na webu Sparty.
     
    Hovoří Petr Bříza: Chtěli jsme udělat průřez klubovým životem Sparty: V sobotu v 11 hodin začne turnaj malých prvňáčků, nepůjde v něm o vítězství a medaile, ty dostanou všichni, protože malí by si měli odnést především zážitek.
     
    Na obrazovkách teď běží ukázky toho, co budou moci diváci během sobotního Dne sparťana vidět. Fanoušci se mají opravdu na co těšit. Jde i o unikátní, dosud nepublikované fotky a záběry.
     
    Zetek: proběhne speciální mapping na ledové ploše...
     
    Speychal: Máme speciální sparťanskou microsite, a protože spolupracujeme s Národním filmovým archivem, těšte se na speciální záběry a dokument, během večera uvidíte i několik zdravic. Pojali jsme to i jako historický souboj ČKD v. Škodovka Plzeň.
     
    Dále hovoří Robert Speychal: Jsme čtvrtý nejstarší klub Evropy a byla by škoda to neoslavit. Máme speciální loga, sparťanskou tramvaj a máme i hodně mimopražských, lehce provokativních billboardů. Najdete je poblíž stadionů v Plzni, Brně, Třinci.
     
    Zetek: V následujících minutách představíme celosezónní koncepci oslav a sobotní program Dne sparťana.
     
    Úvodního slova se ujal PR manager HCS Tomáš Zetek.
     
    Vítejte u on-line přenosu z tiskové konference k oslavám 110 let HC Sparta Praha, za účasti Roberta Speychala, výkonného ředitele Sportovního holdingu Praha, Petra Břízy, předsedy představenstva HC Sparta Praha a Jiřího Hrdiny, člena Klubu legend HCS.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Robin Mana

    bahis siteleri