Japonsko – Dánsko 2:11 (kon.) | Polsko – Rusko 6:3 (kon.) | Austrálie – Maďarsko 10:7 (kon.)
Švédsko – Finsko 8:2 (kon.) | Německo – Kanada 14:0 (kon.) | Česko – Norsko 6:1 (kon.)
Korea – Slovensko 0:13 (kon.) | Švýcarsko – Lotyšsko 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Norsko
Sobota 07.12.2013, 17:00 • SH Vodova Brno, Hala A • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    57:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    IVETA HYRŠLOVÁ dorazila skákající míček, který se odrazil od tyče do zad gólmanky Fosmarkové a odtud do brankoviště. Asistence: Nikola Černá.
     
    44:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Eliška Krupnová sice od půlky úspěšná nebyla, následného závaru využila TEREZA URBÁNKOVÁ a trefila se k tyči! Asistence: Adéla Bočanová.
     
    37:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    JANA VOJÁČKOVÁ se po další luxusní akci s Paulovičovou prosazuje, trefuje volné místo v brance, kam se nestihla přesunout gólmanka Norek, a Češky vedou už 4:1! Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    34:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    HANA SLÁDEČKOVÁ natáhla a nádhernou ranou pod břevno zvyšuje český náskok na 3:1! Asistence: Nikola Černá.
     
    27:43
    Norsko právě vstřelilo branku!
    ELISABETH TORPOVÁ dostala přihrávku zpoza branky, míček si stáhla, vystřelila švihem a snižuje na 1:2 z norského pohledu! Asistence: Karen Farnesová.
     
    24:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    DOMINIKA ŠTEGLOVÁ dostala parádně naraženo od Adély Bočanové, prokličkovala se mezi soupeřkami a nekompromisně zavěsila – 2:0! Asistence: Dominika Šteglová.
     
    19:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Závar před brankou vyřešila nejlépe NIKOLA ČERNÁ, která míček dotlačila do brány a posílá český tým do zaslouženého vedení! Asistence: Anet Jarolímová.

    Petr Jindra

    Branky a nahrávky: 20. Černá (Jarolímová), 25. Šteglová (Šteglová), 35. Sládečková (Černá), 38. Vojáčková (Paulovičová), 45. Urbánková (Bočanová), 57. Hyršlová (Černá) – 28. Torpová E. (Farnesová)


    Česko: Christiánová – Halfarová, Žůrková, Krupnová, Macurová, Jarolímová, Jílková, Hyršlová, Niemcová, Billá, Urbánková, Sládečková, Černá, Paulovičová, Bočanová, Vojáčková, Šteglová, Hašová, Čapková (Provázková)
    Norsko: Fosmarková – Hansenová, Sundviková, Havreová, Nadimová, Famesová, Einstulenová, Amundsenová, Torpová K., Langakerová, Knudsenová, Hagestandeová, Benková, Torpová E., Vikaová, Osterhaugová, Bergová, Naessová, Karevoldová, (Holtová)

    Rozhodčí: Gobel – Kronow

    Diváci: 2430
    bahis siteleri