Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 4:3 (1:0 po s.n.) | Ufa – Barys 6:3 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 0:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Avangard Omsk
Sobota 07.12.2013, 14:00 • SCC Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:24
    Po dlouhé době usedá na trestnou lavici hostující hráč Evgenij Nurislamov (OMS) za velmi nepříjemný zákrok na Polygalova, který tento zákrok vůbec nečekal a je poměrně otřesen.
     
    39:37
    Ke konci druhé třetiny tu je ještě vyloučení na domácí straně, Maxim Berezin si jde sednout na trestnou lavici za hru vysokou holí. A byla tam krev v obličeji hostujícího hráče, takže Berezin dostává trest 2 + 2 minuty.
     
    34:28
    Další vyloučení na domácí straně, za katr si jde sednou kapitán Martin Cibák (NIZ) na 2 minuty za hákování.
     
    27:44
    Obrovská šance pro domácí na srovnání, je tu přesilovka pěti proti třem, když jsou vyloučeni dva hostující hráči zároveň. Za vysokou hůl dostává trest Denis Kuljaš (OMS) a za hákování si jde sednout ještě Dmitrij Sjomin (OMS).
     
    21:09
    Za katr si jde sednout domácí útočník Andrej Taratušin na 2 minuty za sekání.
     
    17:21
    Vyloučen byl další domácí hráč a to konkrétně Stanislav Alševsky za vražení na hrazení a k tomu ještě dostává 10ti minutový osobní trest, zřejmě za nevhodné připomínky.
     
    15:33
    Hostující Maxim Gončarov v dnešním utkání již dohrál, protože se pustil do druhé bitky, a dostává tedy trest na 5 minut + dokonce utkání. Oskar Osala si jde sednout na 5 minut.
     
    10:25
    Na trestnou lavici usedá Kiril Ljamin na 2 minuty za držení.
     
    01:26
    Oba aktéři bitky dostávají 2 + 5 minut. Pokračuje se ve hře 5 na 5.

    Jaroslav Přib

    Branky a nahrávky: 27. Růžička, 40. Širokov (Kurjanov, Baranka), 45. Kalinin (Ljamin, Baranka), 49. Ljamin (Růžička, Kalinin)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnitsin (Dalton) – Berezin, Kosmačjov, Beljakov, Bělov, Jarullin, Romanov – Tolpeko, Cibák "C", Kulikov, Osala, Rybin, Kurbatov, Chochrjakov, Belousov, Taratušin, Ljudučin, Trunjov, Alševsky S., Polygalov, Alševsky J., Jakimov. Trenér: Dmitrij Balmin.
    Avangard Omsk: Mezin (Kostin) – Kuljaš "C", Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Poleščuk – Růžička, Sjomin, Kosticyn – Popov, Pěrežogin, Kazakov – Širokov, Kurjanov, Ivanov – Machanovskij, Kalinin, Pjanov, Berdnikov. Trenér: Miloš Říha.

    Rozhodčí: Baluska, Deyev – Koposov, Otmakhov

    Diváci: 5 000
    bahis siteleri