Tisková konference HC Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
Tisková konference CSKA Moskva (kon.)
konec
Předzápasová tisková konference FC Viktoria Plzeň

Pondělí 09.12.2013, 17:30Tiskové konference
     
    Tipy na nejzajímavější fotbalové čtení na českém internetu můžete najít na našem fotbalovém facebooku. Na této stránce vám neunikne žádná novinka ze světa fotbalu! (18:10:51)
     
    Tisková konference FC Viktoria Plzeň před závěrečným utkáním Ligy mistrů proti CSKA Moskva je minulostí. Nyní v Plzni přijde na řadu trénink domácího týmu a v 19:30 tisková konference moskevského celku, ze které se opět přihlásíme. Do té doby na shledanou.
     
    Tisková konference skončila.
     
    Vrba: Dzagojev, Honda, to jsou hráči, kteří patří k těm nejdůležitějším a nejnebezpečnějším. Ukázalo se to už v zápase v Petrohradu. Není to jen o útoku, ale i dobré defenzivě.
     
    Vrba: Nemám žádné zprávy, že by měl být někdo zraněný. Měly bychom mít k dispozici plnou sestavu.
     
    Vrba: Poslední zápasy ve skupinách se nám vždy podařily.
     
    Vrba: Všichni víme, že je velký rozdíl mezi Ligou mistrů a Evropskou ligou. Já to budu tvrdit vždy. Opět tu máme soupeře, se kterým se můžeme měřit a rozdáme si to spolu. Nejde ale porovnávat celky, které jsme potkali v Lize mistrů, s celky, které jsme dostali do skupiny Evropské ligy. Ta naše skupina byla navíc i na poměry Ligy mistrů velice obtížná. Manchester byl například daleko nejlepší tým ve třetím koši a k tomu ještě Bayern. Já ale doufám, že i přesto se nám podaří se do jarní části Evropské ligy kvalifikovat.
     
    Vrba: Paradoxně si myslím, že od té doby, co hráči vědí, že jdu k reprezentaci, hrají lépe než předtím. Takže já jen doufám, že to bude pokračovat.
     
    Vrba: Postup je pro nás velkou motivací. Atmosféra jarních zápasů je také výjimečná a budeme se snažit udělat maximum, aby tomu tak bylo.
     
    Vrba: Myslím si, že CSKA nastoupí s taktikou hrát ze zajištěné obrany a budou chtít hrát ze zabezpečené obrany. Budeme si muset dávat pozor, abychom nedostali první gól a pohlídali si jejich ofenzivní hráče.
     
    Vrba: Kvalita soupeřů od kterých jsme dostali tolik gólů ve skupině je jinde, o tom svědčí poslední výsledek Bayernu. Setkávají se mužstva, která jsou na tom podobně. I když byl Manchester ve třetím koši a CSKA ve druhém, tušil jsem, že ta situace vyplyne takto. Nedá se to tedy moc srovnávat.
     
    Pavel Vrba: "Taktika bude taková, že venku jsme prohráli 3:2 a tomu to budeme muset přizpůsobit. Musíme dát více gólů než CSKA a zároveň hrát tak, aby to byl výsledek postupový. Je to důležité utkání, tomu to podřídíme."
     
    Nyní bude hovořit trenér Pavel Vrba.
     
    Stanislav Tecl: Jelikož jsme ten první zápas prohráli, tak mírným favoritem bude CSKA, ale dáme do toho všechno.
     
    Stanislav Tecl: Jsou silnější dopředu než dozadu, ale budou vycházet ze zabezpečené obrany. Důležité bude, abychom dali první gól.
     
    Stanislav Tecl: První zápas v Petrohradě nám ukázal, že s nimi jsme schopní hrát vyrovnaně.
     
    Tecl: Příprava probíhala stejně jako kdy jindy. I pro trenéra by byl nejlepší dárek, abychom postoupili.
     
    Tecl: Chceme zejména, aby měl domácí zápas jiný konec. Jinak asi není moc co potřeba měnit.
     
    Stanislav Tecl: Jsme rádi, že můžeme bojovat až do konce a můžeme si uhrát postup.

    Jakub Vais

    bahis siteleri