Kanada – Korea 11:0 (kon.) | Finsko – Norsko 5:2 (kon.) | Maďarsko – Japonsko 5:3 (kon.)
Švédsko – Lotyšsko 12:2 (kon.)
konec
Maďarsko
5:3 (3:2, 0:1, 2:0)
Japonsko
Středa 11.12.2013, 19:00 • ČEZ Aréna B, Ostrava • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    57:25
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Reprezentace Maďarska se dostává do dvoubrankového vedení, jako tomu bylo na začátku utkání. Na listinu střelkyň se zapisuje VERONIKA VLADAR. Ta umístila míček tak, aby prošel mezi rukou a nohou Satové. Asistence: Agnes Huszarová.
     
    51:46
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Hráčky Maďarska se ujímají opět vedení, když se prosadila EVELIN HOTZOVÁ. Ta umístila střelu tak, aby na ní brankářka Japonska nedosáhla. Asistence: Alexandra Simonová.
     
    39:52
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Osm vteřin před koncem druhé periody se dočkáváme vyrovnání! MIDORI SAWAGUCHIOVÁ dokázala umístit střelu tak, aby zapadla mezi tři tyče maďarské branky. Asistence: Yui Gotová.
     
    16:59
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Vteřinu před koncem sedmnácté minuty se za záda Frischmanové dokázala trefit YUI TAKAHASHIOVÁ. Ta snižuje na rozdíl jediné branky a dostává svůj tým opět do hry. Asistence: Yui Gotová.
     
    11:18
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A máme tady další branku z holí Maďarek! Přesnou střelou se na střeleckou listinu zapisuje BRIGITTA RADACSIOVÁ, která míček otřela o tyčku. Asistence: Renata Acsai-Kovacsová.
     
    08:15
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    O rychlou odpověď se však postarala YOSHIKO SATOVÁ, která dokázala trefit odkrytou branku Maďarska. Asistence: Yui Gotová.
     
    07:53
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky. Maďarky tlačily soupeřky tak dlouho, dokud nevstřelily další branku. Prosazuje se ANIKO BAJZATHOVÁ. Asistence: Vivien Varadiová.
     
    03:53
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Na první branku diváci nemuseli dlouho čekat, když se k odraženému míčku dostala LIZA PECSENYAOVÁ a golfovou střelou překonala brankářku Oyamaovou. Asistence: Nicole Vertesiová.

    Petr Blakala

    Branky a nahrávky: 4. Pecsenyaová (Vertesiová), 8. Bajzathová (Varadiová), 12. Radacsiová (Acsai-Kovacsová), 52. Hotzová (Simonová), 58. Vladarová (Huszarová) – 9. Y. Satová (Gotová), 17. Takahashiová (Gotová), 40. Sawaguchiová (Gotová)


    Maďarsko: Frischmanová (Ritaová, Ballaová) – Bodocsová, Takacsová, Bajzathová, Pecsenyaová, Kopocsiová, Kovácsová, Vertesiová, Daraiová, Simonová, Vladarová, Varadiová, Hartmanová, Radacsiová, Hotzová, Pintyeová, Kovacs-Acsaiová, Huszarová
    Japonsko: Oyamaová (od 12' Satová Chika) – Gotová, Idaová, Shibaová, Sawaguchiová, Matsukuraová, Takashiová, Azamiová, Abeová, Taokaová, Satová Yoshiko, Murataová, Sugayaová, Nishikiová, Hondaová

    Rozhodčí: Roland Brändle, Remo Niedermann

    Diváci: 132