Hokejová nominační tisková konference (kon.) | Tisk. konference před zahájením play-off MS žen (kon.)
konec
Tisk. konference před zahájením play-off MS žen ve florbale

Středa 11.12.2013, 11:40Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. (12:03:13)
     
    Gabriela Žůrková: Těším se hrozně moc. Vím jak jsem tady hrála z Ostravou, diváci byli skvělí. Teď to bude jistě větší.
     
    Šatalíková: Myslím si, že v Brně byly skvělé návštěvy. Hráčky z toho byly nervozní jen první třetinu, kdy to bylo vidět v našem zápase. Doufám, že v Ostravě bude podobná atmosféra jak před památném zápase mužů se Švédském. Těším se mimo jiné na zápas s Polskem. Polští fanoušci mají do Ostravy blízko, takže se dá očekávat skvělá atmosféra a plné hlediště.
     
    Aktuální informace: Hala je na finále a semifinále z poloviny vyprodaná.
     
    Martin Štěpánek: Těším se na český tým. Věřím, že v Ostravě přijdou v hojném počtu diváci, kteří budou naše reprezentantky hnát za dobrým výsledkem. Osobně se přijdu na zápasy českého týmu podívat.
     
    Tomas Eriksson: Česká republika by se měla připsat zlatou medaili za organizační zajištění turnaje. Věřím, že návštěvnost v ČR překoná návštěvnost z minulých šampionátů. Češi mají k tomu po základní části v Brně rázně nakročeno.
     
    Filip Šuman: Berou mě zde vzpomínky na předcházející šampionát mužů v Ostravě. Nedávno jsme zde losovali MS a dnes nám začíná play-off. Těší mě televizní sledovanost, která je nad veškerá očekávaní. Doufám, že se závěrečnými koly bude zájem ještě větší.
     
    Úvodní slovo si bere Filip Šuman.
     
    Tiskové konference se zúčastní : Martin Štěpánek (náměstek primátora), Filip Šuman (prezident České florbalové unie), Tomas Eriksson (prezident IFF), Karolína Šatalíková a Gabriela Žůrková.
     
    Tisková konference začíná.
     
    Hezký den, tisková konference za pár okamžiků začne.
     
    Hezký dobrý den. Vítáme Vás u sledování on-line reportáže z tiskové konference před zahájením play-off MS žen ve florbale.
    Turnaj má za sebou boje v základních skupinách, které se odehrály v Brně. Nyní nás čeká play-off a boje o konečné umístění na dalších pozicích. Veškeré zápasy se od dnešního dne budou hrát v ostravské ČEZ Aréně.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:40.

    MCh