Maďarsko – Japonsko 5:3 (kon.) | Austrálie – Rusko 4:11 (kon.) | Dánsko – Slovensko 3:4 (po pr.)
Korea – Japonsko 1:5 (kon.) | Česko – Polsko 10:1 (kon.) | Kanada – Maďarsko 6:5 (po pr.)
Švýcarsko – Německo 8:0 (kon.)
konec
Česko
10:1 (3:0, 4:0, 3:1)
Polsko
Čtvrtek 12.12.2013, 17:00 • ČEZ Aréna A • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    59:43
    Česko právě vstřelilo branku! !
    Tak přeci se to povedlo. Po přihrávce Billé se míček dostal k DOMINICE ŠTEGLOVÉ, která přidává touženou desátou branku. Asistence: Denisa Billá.
     
    46:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají další branku. Po přihrávce Dominiky Šteglové se míček dostal k TEREZE URBÁNKOVÉ, která z prvé strany prostřelila Szarmachovou. Asistence: Tereza Urbánková
     
    41:03
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Polky zaznamenávají čestný úspěch. Po přihrávce Timekové se míček dostal k JUSTYNE KRZYWAKOVÉ, která střelou z první přidává první branku polského týmu. Asistence: Agnieszka Timeková.
     
    40:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají osmou branku už po jedenácti sekundách třetí třetiny. Střelou z otočky dokázala prostřelit Szarmachovou TEREZA URBÁNKOVÁ. Asistence: Denisa Billá.
     
    39:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky v závěru druhé třetiny přidávají další branku. Šteglová dokázala vybojovat míček, přiťukla na volnou TEREZU URBÁNKOVOU, která střelou z první překonává Jaczewskou. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    36:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají šestou branku. Hyršlová našla přesnou přihrávkou hráčku místního vítkovického klubu HANU SLÁDEČKOVOU, která přesnou střelou překonává Jaczewskou. Asistence: Iveta Hyršlová
     
    24:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají další branku. Z přihrávky ze vzduchu se dokázala prosadit ANET JAROLÍMOVÁ. Jaczewská neměla šanci zareagovat. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    20:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    České florbalistky přidávají čtvrtou branku. Zpoza branky dokázala přihrát před bránu Anet Jarolímová na úplně volnou NIKOLU ČERNOU, která střelou z první překonává Jaczewskou. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    13:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají třetí branku. Díky svému důrazu se před bránou dokázala napodruhé prosadit ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Nikola Černá.
     
    08:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    České florbalistky přidávají další branku. Polskou obranou dokázala proniknout LUCIE PAULOVIČOVÁ, která prošla přes dvě obránkyně polského týmu a následnou střelou dokázala prostřelit Jaczewskou. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    04:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky jdou v zápase do vedení. Po přihrávce Martiny Čapkové se míček na polovině hřiště dostal k NIKOLE ČERNÉ, která tvrdou střelou ze středu hřiště se dokázala trefit pod horní tyč. Asistence: Martina Čapková.

    MCh

    Branky a nahrávky: 5. Černá (Čapková), 9. Paulovičová (Žůrková), 14. Jarolímová (Černá), 21. Černá (Jarolímová), 25. Jarolímová (Hyršlová), 37. Sládečková (Hyršlová), 40. Urbánková (Šteglová), 41. Urbánková (Billá), 47. Urbánková (Šteglová), 60. Šteglová (Billá) – 42. Krzywaková (Timeková)


    Česko: Provázková (Christiánová) – Hyršlová, Čapková – Jarolímová, Sládečková, Černá; Vojáčková, Niemocová – Žůrková, Paulovičová, Halfarová; Šteglová, Jílková – Bočanová, Urbánková, Krupnová; Macurová, Billá – Hašová
    Polsko: Jaczewská (Szarmachová) – Krzystyniaková,Chelstowská – Dutkiewiczová, Kegowská, Paziová; Piotrowská, Nogová – Plechanová, Mrochová, Samsonová;Krzywaková, Gryniová – Florczaková, Timková, Bryniarská; Kubowiczová, Stenková, Fulová

    Rozhodčí: Sandra Anderssonová , Therese Jensenová

    Diváci: 2747