Maďarsko – Japonsko 5:3 (kon.) | Austrálie – Rusko 4:11 (kon.) | Dánsko – Slovensko 3:4 (po pr.)
Korea – Japonsko 1:5 (kon.) | Česko – Polsko 10:1 (kon.) | Kanada – Maďarsko 6:5 (po pr.)
Švýcarsko – Německo 8:0 (kon.)
konec
Švýcarsko
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
Německo
Čtvrtek 12.12.2013, 20:00 • ČEZ Arena A • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    55:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky navyšují svůj náskok na osm branek. Martiová přiťukla míček k SEREINE ULBEROVÉ, která střelou po zemi přidává osmou branku. Asistence: Flurina Martiová.
     
    48:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky přidávají další branku. Po přihrávce Chalveratové se míček dokutálel k CORIN RÜTTIMANNOVÁ, která střelou z první přidává sedmou branku. Asistence: Celine Chalveratová.
     
    41:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarské hráčky přidávají šestou branku. Po přihrávce Scheideggerové se míček dostal k SONJE PUTZIOVÉ, která překonala Reckovou. Asistence: Margrit Scheideggerová.
     
    30:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se znovu prosazují. Přihrávkou zpoza branky od Scheideggerové se míček dostal k úplně volné ALEXANDŘE FRICKOVÉ, která střelou z první přidává pátou branku.Asistence: Margrit Scheideggerová.
     
    29:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky přidávají čtvrtou branku. Střelou k pravé tyči nedala Zellové šanci FLURINA MARTIOVÁ. Asistence: Silvana Notzliová.
     
    26:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se znovu prosazují. Přesnou střelou dokázala Zellovou prostřelit SEREIANA ULBEROVÁ. Asistence: Silvana Notzliová.
     
    16:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky přidávají další branku. Po přihrávce Ulberové se prosadit dokázala přesnou střelou TANJA STELLOVÁ. Asistence: Seraina Ulberová.
     
    01:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky jdou v zápase do vedení. Po přihrávce Scheideggerové se prosazuje CORIN RÜTTIMANNOVÁ, která střelou k tyči nedela Zellové šanci. Asistence: Margrit Scheideggerová.

    MCh

    Branky a nahrávky: 2. Rüttimannová (Scheideggerová), 17. Stellová (Ulberová), 27. Ulberová (Notzliová), 30. Martiová (Notzliová), 31. Fricková (Scheideggerová), 42. Putziová (Scheideggerová), 49. Rüttimannová (Chalveratová), 56. Ulberová (Martiová)


    Švýcarsko: Bircherová (Schmidová) – Wüthrichová, Wikiová, Notzliová, Mischlerová, Bartschiová, Stellaová, Kernová, Chalveratová, Scheideggerová, Fricková, Rüttimanová, Ulberová, Zimmermanová, Hermannová, Burgiová, Martiová, Zwinggiová, Putziová
    Německo: Zellová (21.Recková) – Gaconová, Neumannová, Baumgartenová, Kuhlmannová, Entelmannová, Jensenová, Engelová, Hornová, Patzeltová, Kleerbaumová, Schwarzová, Leonhardtová, Heiskanenová, Gerdesová, Glassová, Mietzová, Mietzschová, Paulsenová

    Rozhodčí: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka

    Diváci: 456