Austrálie – Dánsko 4:9 (kon.) | Rusko – Slovensko 4:6 (kon.) | Lotyšsko – Polsko 9:0 (kon.)
Německo – Norsko 1:7 (kon.)
konec
Lotyšsko
9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
Polsko
Pátek 13.12.2013, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Mistrovství světa žen
     
    51:40
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Závody v počtu vstřelených branek mezi lotyšskými hráčkami nekončí. Tentokrát LUIZE BILINSKÁ z levého křídla přidává devátý kousek, na který přihrála "pro změnu" Garklavová. Asistence: Liga Garklavová.
     
    50:55
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    LIGA GARKLAVOVÁ využívá přesilovou hru a zvyšuje lotyšské vedení na hrozivých 8:0. Dává už svou čtvrtou branku v utkání. Využitá přesilovka. Asistence: Gunita Karklinová.
     
    38:22
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace Lotyšek zakončena brankou. LIGA GARKLAVOVÁ se prosazuje a Lotyšky vedou už 7:0! Znovu u toho bylo číslo 8. Asistence: Luize Bilinská.
     
    37:14
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    AIJA KUNCITEOVÁ utekla po levém křídle, prosmýkla se mezi soupeřkami a střelou k levé tyči z pohledu gólmanky zvyšuje už na 6:0 pro Lotyšsko! Asistence: Gunita Karklinová.
     
    30:17
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    LUIZE BILINSKÁ, nejlepší lotyšská hráčka, kompletuje hattrick. Vyjma jedná branky tak byla u všech branek Lotyšska. Obdivuhodné. Asistence: Liga Garklavová.
     
    21:52
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    LIGA GARKLAVOVÁ si naběhla před branku, tam dostala milimetrový pas a míček doslova procpala za záda Jaczewské. Asistence: Luize Bilinská.
     
    19:37
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    LIGA GARKLAVOVÁ dostala nabito před branku a zakončila naprosto chladnokrevně – Lotyšsko vede už 3:0. Asistence: Elizabeth Berzinaová.
     
    10:47
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    A teď LUIZE BILINSKÁ střelou k tyči, díky níž Lotyšky vedou už 2:0. Tato hráčka dává svou druhou branku v zápase. Využitá přesilovka. Asistence: Evelina Garbareová.
     
    6:46
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    LUIZE BILINSKÁ vystřelila ze střední vzdálenosti a překonala Jaczewskou, která měla zakrytý výhled. Asistence: Evelina Garbareová.

    Petr Jindra

    Branky a nahrávky: 7. Bilinská (Garbareová), 11. Bilinská (Garbareová), 20. Garklavová (Berzinaová), 22. Garklavová (Bilinská), 31. Bilinská (Garklavová), 38. Kunciteová (Karklinová), 39. Garklavová (Bilinská), 51. Garklavová (Karklinová), 52. Bilinská (Garklavová)


    Lotyšsko: Visnevská – Kunciteová, Berzinaová, Rudziteová, Bilinská, Bankavaová, Garbareová, Egleová, Ameterová, Karklinová, Adamaneová, Liceová, Jurusaová, Rudziteová, Vancaneová, Isjominaová, Garklavaová, Torstereová,
    Polsko: Jaczewská – Krzywaková, Legovská, Nogová, Paziová, Gryniaová, Chelstowská, Mrochová, Stenkaová, Fulová, Timeková, Florczaková, Krzystyniaková, Plechanová, Dutkiewiczová, Kubowiczová, Samsonová, Piotrowská,

    Rozhodčí: Lindberg – Moberg

    Diváci: 337