Austrálie – Dánsko 4:9 (kon.) | Rusko – Slovensko 4:6 (kon.) | Lotyšsko – Polsko 9:0 (kon.)
Německo – Norsko 1:7 (kon.)
konec
Německo
1:7 (0:1, 1:1, 0:5)
Norsko
Pátek 13.12.2013, 20:00 • ČEZ Aréna, Ostrava • Mistrovství světa žen
     
    58:16
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Reprezentace Norska v posledních minutách rozhoduje dnešní utkání, když po pravé straně utekla VICTORIA HANSENOVÁ a svou střelu umístila nad nohu brankářky Reckové. Bez asistence.
     
    56:25
    Norsko právě vstřelilo branku!
    VICTORIA HANSENOVÁ vzala celou akci na sebe, když se dokázala přesnou střelou prosadit z hranice velkého brankoviště. Asistence: Tone Einstulenová.
     
    54:25
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Florbalistky norské reprezentace nenechávají nic náhodě a přidávají další branku do sítě Reckové. Tentokráte se prosazuje KRISTINE NAESSOVÁ. Asistence: Siri Havreová.
     
    46:29
    Norsko právě vstřelilo branku!
    367 přihlížejících diváků vidí další branku norské reprezentace, za kterou se prosadila KAREN FARNESOVÁ a přidává tak čtvrtý gól florbalistek v bílo-červených dresech. Asistence: Marianne Nadimová.
     
    41:48
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Přece jen dvouminutový tlak Norek vyšel a přinesl další branku dnešního střetnutí! Do listiny střelkyň se zapisuje LENA SUNDVIKOVÁ, která prostřelila Reckovou a zvyšuje náskok Norska. Asistence: Elisabeth Torpová.
     
    25:43
    Norsko právě vstřelilo branku!
    A branky se také dočkáváme! Pohlednou akci norské reprezentace dokázala zakončit za bezmocnou Reckovou VICTORIA HANSENOVÁ, která vrací Norsku vedení. Asistence: Tone Einstulenová.
     
    23:41
    Německo právě vstřelilo branku!
    Na tribunách propukla euforie! Němky se dostaly do přečíslení 2 na 1 a FRANZISKA KUHLMANNOVÁ zavěsila míček nad ležící brankářku Holtovou! Asistence: Madeleine Heiskanenová.
     
    09:19
    Norsko právě vstřelilo branku!
    V desáté minutě se dočkáváme první branky! Dobývání německé branky se Norkám nakonec povedlo. Ke střele se dostala MIA OSTERHAUGOVÁ. Asistence: Tone Einstulenová.

    Petr Blakala

    Branky a nahrávky: 24. Kuhlmannová (Heiskanenová) – 10. Osterhaugová (Einstulenová), 26. Hansenová (Einstulenová), 42. Sundviková (Torpová), 47. Farnesová (Nadimová), 55. Naessová (Havreová), 57. Hansenová (Einstulenová), 59. Hansenová


    Německo: Recková (Zellová) – Gaconová, Neumannová, Baumgartenová, Kuhlmannová, Entelmannová, Jensenová, Engelová, Hornová, Patzeltová, Kleerbaumová, Schwarzová, Leonhardtová, Heiskanenová, Gerdesová, Glassová, Mietzová, Mietzschová, Paulsenová
    Norsko: Holtová (Fosmarková) – Hansenová, Sundviková, Havreová, Nadimová, Famesová, Einstulenová, Amundsenová, K. Torpová, Langakerová, Knudsenová, Hagestandeová, Benkoová, E. Torpová, Vikaová, Osterhaugová, Bergová, Naessová, Karevoldová

    Rozhodčí: Aleksander Bienkowski, Marek Chomnicki

    Diváci: 367