Manchester City – Arsenal 6:3 (kon.) | Cardiff – West Brom 1:0 (kon.) | Chelsea – Crystal Palace 2:1 (kon.)
Everton – Fulham 4:1 (kon.) | Newcastle – Southampton 1:1 (kon.) | West Ham – Sunderland 0:0 (kon.)
Hull City – Stoke 0:0 (kon.)
konec
West Ham United
0:0 (0:0)
Sunderland AFC
Sobota 14.12.2013, 16:00 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Na levém křídle se uvolnil McCartney a okamžitě obdržel přihrávku. McCartney si přichystal míč na levačku a zkusil to stříleným centrem, který mířil těsně pod břevno, ale Mannone svůj tým podržel.
     
    90+1
    Na pravém křídle obdržel přihrávku Maïga, jenž se rozhlédl a poté poslal do malého vápna zajímavý centr, kterého se zmocnil hlavičkující C. Cole, jenž v zajímavé šanci neuspěl a jeho střela se mezi tři tyče nevešla.
     
    82
    Hrací plochu opustil zraněný Bardsley, kterého vystřídal Dossena.
     
    79
    Jääskeläinen ze své sbírky vytasil brilantní zákrok a zneškodnil stoprocentní gól, který měl na kopačce Ki. Domácí brankář byl za tento zákrok odměněn obrovským potleskem a děkovali mu i spoluhráči. Hosté se pak dostali ještě do šance, ale na další střelu už nedošlo, protože Collins balon odkopl daleko od branky.
     
    75
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Joe Cole, přichází Carlton Cole.
     
    75
    Na levém křídle se výborně uvolnil Diamé, jenž obehrál své protihráče, ale pak o balon přišel. Hráč West Hamu to nevzdal a míč získal zpět na svoji stranu. Poté z otočky vystřelil, ale brankáře Sunderlandu nepřekonal
     
    72
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Fabio Borini, přichází Adam Johnson.
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Jozy Altidore, přichází Steven Fletcher.
     
    61
    Sunderland si vytvořil další šanci, která byla gólová, ale stav skóre je stále 0:0. Na hranici velkého vápna obdržel přihrávku Altidore, jenž se prezentoval nepříjemnou střelou, ale Jääskeläinen byl úspěšný.
     
    58
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Guy Demel, přichází Joey O´Brien.
     
    56
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Matthew Jarvis, přichází Jack Collison.
     
    49
    Collins se dopustil chyby a hosté ji mohli potrestat, avšak nepodařilo se jim to. Skvělou přihrávku obdržel Altidore, kterého našel Ki a první jmenovaný okamžitě vystřelil. Jeho pokus byl prudký a velmi zajímavý, ale protihráč balon odvrátil na rohový kop.
     
    45+1
    Brankář Jääskeläinen opět podržel svůj tým a zneškodnil prudkou střelu, kterou se prezentoval jeho protihráč Cattermole.
     
    45
    V obraně chyboval Collins a těžit z toho mohl Giaccherini, kterému obránce West Hamu přihrál. Giaccherin se okamžitě dostal ke střele, ale jeho pokus zablokoval Demel.
     
    35
    Bardsley ze své kopačky vyslal jedovatou střelu, ale jeho pokus orazítkoval pouze brankovou konstrukci.
     
    28
    Obránci West Hamu chybovali a do protiútoku vyrazili hosté. Na levém křídle získal míč Borini, jenž měl dostatek prostoru i času. Balon si navedl na střelu a poté důrazně prověřil Jääskeläinena, jenž svůj tým podržel a nebezpečnou střelu zneškodnil.
     
    25
    Za nebezpečnou hru vyfasoval žlutou kartu Noble.
     
    6
    Obrana West Hamu chybovala a mohla být potrestána, avšak Altidore v obrovské šanci selhal. Dostal přihrávku, dovezl si míč do vápna a poté vystřelil. Jeho pokus ke vzdálenější tyči byl velmi zajímavý, ale brankář West Hamu balon vypíchl na rohový kop.
     
    5
    Opět spolupráce po trase Diamé – Maïga, ale zase bez gólového efektu. Diamé byl perfektní a do vápna poslal milimetrově přesnou přihrávku, avšak hlavičkující Maïga branku přestřelil a připravil se o gól.
     
    4
    Velkou práci na hřišti teď odvedl Diamé, jenž vybojoval míč, obehrál své protihráče a dovezl balon až do vápna, tam se rozhlédl a prezentoval se zpětnou přihrávkou. Nicméně útočník Maïga jeho nabídku nedokázal zužitkovat a ve stoprocentní šanci selhal.

    Lucie Rapantová

    Branky:

    Karty:   25. Noble (WHU)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:6.
    West Ham United: Jääskeläinen – Demel (58. O´Brien), Collins, Tomkins, McCartney – Cole (75. Cole), Noble (C), Morrison, Diamé, Jarvis (56. Collison) – Maïga.
    Náhradníci: San Miguel – Rat, O´Brien, Collison, Taylor, Diarra, Cole.

    Sunderland AFC: Mannone – Čelůstka, O´Shea (C), Brown, Bardsley (82. Dossena) – Larsson, Ki, Borini (72. Johnson), Cattermole, Giaccherini – Altidore (72. Fletcher).
    Náhradníci: Pickford – Roberge, Cabral, Gardner, Johnson, Dossena, Fletcher.

    Rozhodčí: Marriner ─ Ledger, Bryan
    bahis siteleri