USA - Česko 8:5 (kon.)
konec
Olympijská kvalifikace: USA - Česko

8:5

(0:0, 1:0, 0:2, 0:0, 1:0, 0:0, 0:1, 5:0, 0:2, 1:0)

Neděle 15.12.2013, 12:30Curling
     
    10
    Je hotovo. Američané se radují z postupu na olympijské hry, Čechům zbývají oči pro pláč.
     
    9
    Je to tak! Rychlý devátý end přináší české snížení, které ale stále příliš mnoho neznamená. Uvidíme. Následuje poslední hra, jde do tuhého!
     
    8
    Čeští curleři si jedním hodně nepovedeným endem s největší pravděpodobností pokazili naděje na cestu na olympijské hry. Spojené státy získaly hned pět bodů!
     
    8
    Češi to absolutně nezvládli a s největší pravděpodobností je rozhodnuto o tom, kdo postoupí Soči!
     
    8
    Čeští hráči se radí se svým koučem. Může to být opravdu rozhodující hra, která může rozhodnout o účasti či neúčasti českých curlerů na olympiádě!
     
    7
    Českému týmu se to nepovedlo a i přes to, že získává jeden bod, spokojený nyní. Výhoda závěrečného úderu se posouvá na stranu Spojených států!
     
    6
    Snítilovi se to povedlo podle představ, skóre se v šestém endu nezměnilo.
     
    5
    Americký skip to nevydržel úplně dobře, i přesto ale američtí hráči získávají bod! To je však skvělá situace pro Čechy! Pokračovat budeme po pětiminutové pauze.
     
    4
    Podruhé během dnešního zápasu jsme viděli end, který končí bez bodu. Po čtyřech z deseti her jsou stále ve vedení čeští hráči, jenže jejich soupeř má výhodu umísťování závěrečného kamene, která může být v konečném součtu rozhodující. Sledujeme velmi zajímavý rozhodující zápas!
     
    3
    Naši reprezentanti to zvládli a po třech hrách se poprvé v zápase ujímají vedení! Skvělou práci odvedl zejména skip Snítil, který jedním velmi přesným úderem zničil šance Američanů na body.
     
    2
    Nakonec je to přesně tak, jak se očekávalo! Jiří Snítil nedokázal příliš dobře zatočit svůj poslední kámen, jeden americký sice vystřelil, ale i přesto se daří Spojeným státům ukradnout cenný bod!
     
    1
    Úvodní end je za námi. Oba celky se jako tradičně hlídaly hodně defenzivně a první hra nám tedy končí bez bodu!

    Petr Dejnožka