Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Sparta – Tatran 1:7 (kon.)
konec
ACEMA Sparta Praha
1:7 (1:1, 0:2, 0:4)
ESA logistika Tatran Střešovice
Pátek 20.12.2013, 19:10 • Arena Sparta, Praha • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    55:35
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostali do rychlé akce, míček se dostal až před Beneše a JAN NATOV nezaváhal. Dokonalse si před ného naběhl, blafákem ho oklamal a zasunul do branky.
     
    47:27
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je už docela debakl. Opět to byla rychlá kombinace Tatranu, na kterou domácí nedokázali zareagovat. MILAN FRIDRICH si vyměnil míč s Garčarem a svižnou střelou rozvonil síť za Garćarem. Asistence: Milan Garčar.
     
    45:36
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tentokrát se k trestnému střílení postavil MILAN GARČAR, rozhýbal si gólmana a forhendem po zemi navýšil na 1:5.
     
    42:36
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle neuvěřitelný ťukec na jeden dotek. Hosté se na tři přihrávky dostali k brance a MAREK VÁVRA byl pŕed Benešem zcela volný a střelou z první zkompletoval hattrick. Asistence: Petr Heřmanský
     
    36:04
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají i druhou přesilovku, když se po rychlé kombinaci prosadil MAREK VÁVRA. Jeho pohotová střela mířila do poloodkryté branky, neboť Beneš se nedokázal včas přemístit. Asistence: Martin Richter.
     
    28:07
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Přesilovka je využitá a hosté doslova dotlačili míček za Beneše. Po přihrávce zpoza branky se zblízka prosadil MILAN FRIDRICH, Beneš nedokázal pokrýt všechny mezítky. Asistence: Michal Podhráský.
     
    18:56
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Perfektní ťukec v podání hostujícího týmu. Zpoza branky vyslal finální přihrávku Natov a střela MARKA VÁVRY z první, se zastavila až v síti. Asistence: Jan Natov.
     
    13:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do vedení. Po rozehraném volném úderu vystřelil ze zákrytu JAN MARVÁNEK a i s pomocí teče Heřmanského skončil míček za brankovou čárou. Asistence: Jakub Vrána.

    Aleš Pur


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 14. Marvánek (Vrána) – 19. M. Vávra (Natov), 29. Fridrich (Podhráský), 37. M. Vávra (Richter), 43. M. Vávra (Heřmanský), 46. Garčar (TS), 48. Fridrich (Garčar), 56. Natov (M. Vávra)


    ACEMA Sparta Praha: Beneš (56. Kotouček) – Kadoch, Denemark, Kašpárek, Čermák, Chaloupka, Vrána, Smetana, Marvánek, Martin Rebro, Rodina, Jaroš, Svatoš, Vrtiška, Šnajdr, Strachota, M. Němeček, P. Němeček, Časar.
    ESA logistika Tatran Střešovice: Michal Rebro (Kafka) – Podhráský, Nushart, Heřmanský, Deutsch, Natov, Vávra, Garčar, Jiří Kolísko, Richter, Jan Kolísko, Vávra, Mayer, Gruber, Fridrich, Duśek, Ježek, Hartman, Řehoř.

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora

    Diváci: 686