Ne – Jihlava 14:0 (kon.) | Židenice – ELITE PRAHA 1:10 (kon.) | Tatran – Královské Vinohrady 5:2 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
1:10 (0:2, 0:4, 1:4)
ELITE PRAHA
Sobota 21.12.2013, 17:20ČEZ Extraliga žen
     
    58:48
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky špatně vystřídaly, čehož využila KRISTÝNA VRÁNOVÁ, která si naběhla na pas Zittové a přesným tečováním poslal míček za záda Fišerové. Asistence: Veronika Zittová.
     
    51:36
    Brno Židenice právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se domácím florbalistkám podařilo vsítit alespoň čestný gól. JITKA DRÁPALOVÁ obdržela v přečíslení míček od Švecové a prvně zmiňovaná poslala balónek do prázdné branky. Asistence: Jana Švecová.
     
    48:16
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    LUCIA KOŠTURIAKOVÁ parádní ranou napálila skákavý míček a z bekhendu poslala balónek do šibenice. Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    46:56
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Příleská opět loví míček ze své sítě. O další gól středočeského týmu se postarala LUCIE VESELÁ, která se dostala k dorážce ze které se před domácí brankou nemýlila.. Asistence: Gabriela Marešová.
     
    41:59
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Již sedmý gól v síti domácích zařídila LUCIE ŠINDELÁŘOVÁ, která táhlou střelou zamířila přesně do odkrytého prostoru. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    31:23
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Hřebíček do rakve domácích přidává LUCIE VESELÁ. Asistence: Barbora Stará.
     
    30:07
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    To už začíná zavánět debaklem. BARBARA JELÍNKOVÁ. zůstala zcela osamocená před brankovištěm a po přihrávce od Staré se střelou od odkryté branky nemýlila. Asistence: Barbora Stará.
     
    29:25
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    To hostující hráčky nemusí vůbec mrzet, jelikož se o chvíli později prosazují znovu. VERONIKA ZITTOVÁ získala balónek na středu hřiště a poté nekompromisní ranou propálila bezmocnou brankařku. Asistence: Kristýna Vránová.
     
    20:57
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    A na začátku druhé části se středočeský tým prosazuje už potřetí. Přesnou ranou z bekhendové strany se prosadila LUCIE KOŠTURIAKOVÁ. Asistence: Karla Kalecká.
     
    19:09
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    A je to již o dva góly. Další hráčkou, která dokázala vyzrát na Příleskou byla Leona Müllerová. Asistence: Lucie Košturiaková.
     
    12:14
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    A Pražanky jdou do vedení. Autorem gólu je Lucie Košturiaková, jenž se prosadila po individuálním úniku a následnou střelou nad rameno Příleské. Asistence: Leona Müllerová.

    Martin Doležal


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 52. Drápalová (Švecová) – 13. Košturiaková (Mülelerová), 20. Müllerová (Košturiaková), 21. Košturiaková (Kalecká), 30. Zittová (Vránová), 31. Jelínková (Stará), 32. Veselá (Stará), 42. Šindelářová (Košturiaková), 47. Veselá (Marešová), 49. Košturiaková (Chvátalová), 59. Vránová (Zittová)


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Fišerová)– Svobodová, Fízelová, Hyksová, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, Reková, Drápalová, Theimerová, Grufíková, Vránová, Humlová, Valehrachová, Dernerová, Obrovská.
    ELITE PRAHA: Gécová– Chvátalová, Jelínková, Šindelářová, Vránová, Zikmundová, Marešová, Zikmundová, Toulová, Nosková, Kalecká, Košturiaková, Stará, Veselá, Mülerová, Zittová.

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner