Senica – Topoľčany 3:1 (kon.) | Prešov – Michalovce 5:2 (kon.) | Trnava – Bardejov 4:5 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 5:2 (kon.) | Detva – Prievidza 7:3 (kon.)
konec
HC Prešov 07
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 22.12.2013, 17:00 • ICE Aréna • 1. liga (SR)
Partner:
     
    57:54
    Dukla dala gól!
    Aj Michalovce ale využili svoju presilovku. Od modrej nechytateľne napriahol VLADIMÍR URBAN a Marton bol bezmocný.

    Asistencie: Palovčík, Opatovský
     
    55:33
    Prešov dal gól!
    Na modrú čiaru dostal puk ĽUBOMÍR MALINA a presnou delovkou po ľade zvyšuje už na 5:1! Veľmi rýchlo využitá presilovka domácich.

    Asistencie: Juraj Prokop
     
    49:39
    Prešov dal gól!
    Perfektne teraz Filipa Podsedlého našiel v kruhu nabiehajúceho JJuraja Prokopa, ktorý vypálil na opačnú stranu brány. Jeho strelu tečuje obranca BORIS KREMPASKÝ a tečuje ju presne do siete!

    Asistencie: Juraj Prokop, Filip Podsedlý
     
    28:58
    Prešov dal gól!
    A domáci sa skutočne rozbehli! Vynikajúco dostal do útoku puk Kohutiar, našiel medzi kruhmi Halása, ktorý skúsil blafák a jeho puk dorazil do siete a upravil na 3:1 ĽUBO SABOL!

    Asistencie: Igor Halás, Roman Kohutiar
     
    27:06
    Prešov dal gól!
    Ale teraz to už vyšlo! BORIS KREM/ASKÝ pretlačil puk už pomedzi betóny a posiela domácich do vedenia! Plyšáky lietajú aj teraz!

    Asistencie: Radoslav Slávik, Juraj Prokop
     
    26:21
    Prešov dal gól!
    Rýchla odpoveď! Plyšáky sú na ľade!!! Výborne, domáci sa rútili dvaja na jedného, ERIK RENČOK sa rozhodol vystreliť sám, jeho strelu dokázal Petro zmierniť, no nakoniec puk prešiel pomaličky do bránky!

    Bez asistencie
     
    25:27
    Dukla dala gól!
    Podsedlý teraz vystrelil na bránku Michaloviec, ktoré hneď z odrazu získali puk, sám na bránku sa rútil JAKUB KUBIŠ a jednoduchou strelou do rohu brány otvára skóre stretnutia!

    Asistencie: Kubát, Palovčík

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 27. Renčok, 28. Krempaský (Slávik, Prokop), 29. Sabol (Halás, Tkáč), 50. Krempaský (Prokop, Podsedlý), 56. Malina (Prokop) – 26. Kubiš (Kubát, Palovčík), 58. Urban (Palovčík, Opatovský)


    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Ejem, Slávik, Ivančo "A", Ružička, Guntáš – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "C", Podsedlý – Kivader, Tomčák, Renčok – Fusek
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Petro (Němec) – Vorobel "A", Kubát, Urban, Šeliga, Žemba – Drotár, Šechný "C", Kmiť – Opatovský, Palovčík "A", Kubiš – Čížek, Majerník, Banovský – Schnelly, Stríž, Cmorej

    Rozhodčí: Krist – Farkaš, Hronský
    bahis siteleri