Senica – Topoľčany 3:1 (kon.) | Prešov – Michalovce 5:2 (kon.) | Trnava – Bardejov 4:5 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 5:2 (kon.) | Detva – Prievidza 7:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Neděle 22.12.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Víťazstvo domácich spečatil ešte 7 sekúnd pred koncom stretnutia LUKÁŠ VARTOVNÍK.
    Asistoval mu Ivan Roháč.
     
    48:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci využívajú svoju presilovku a stav na 4:2 upravuje FILIP MEZOVSKÝ!!!
    Asistovali mu Patrik Števuliak a Andrej Lištiak.
     
    38:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nakoniec sme v závere druhej tretiny svedkami gólu na 3:2. Liptáci sa tak dostávajú opäť do vedenia zásluhou MAROŠA PIATKU, ktorý prestrčil puk pomedzi betóny brankára Spišiakov. Asistencie: Ivan Roháč, Tomáš Špila.
     
    28:04
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Rázom máme skóre opäť vyrovnané. Spišiaci sa dostali až poľahky do pásma súpera, kde aj trestali. Zakončenie MICHALA FINDURU končí za chrbátom brankára Hollého. Asistenciu si pripisuje Radovan Cútt.
     
    22:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Stav dnešného zápasu sa nám týmto pádom otáča. Pekná akcia domácich, ktorú začal kapitán Juraj Kuric, ten našiel spoza brány voľného PETRA BARTÍKA, ktorý následne nezaváhal a poslal puk presne pod hornú tyč. Asistencia: Juraj Kuric.
     
    14:33
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Výstavný kúsok teraz predviedli domáci hráči, ktorí tak vyrovnávajú doterajší priebeh stretnutia na 1:1. Všetko to začalo u Františeka Poliačeka, ktorý prihral medzi obrancov, kde už vkĺzol IVAN ROHÁČ, ktorý sa prepracoval do úniku a zoči-voči brankárovi nezaváhal a perfektným blafákom z backhandu vyrovnáva. Asistencia: František Poliaček.
     
    06:53
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Dlhší čas sa nám hralo v strednom pásme, no nakoniec prišiel útok hostí a je z toho prvý gól v dnešnom stretnutí. Rýchly prechod od mantinelu skončil u RADOVANA CÚTTA, ktorý spomedzi kruhov prekonáva Hollého. Asistencie: Ľuboslav Vartovník, Peter Rojkovič.

    Tomáš Batiz

    Michal Štetina

    Branky a nahrávky: 15. Roháč (Poliaček), 23. Bartík (Kuric), 39. Piatka (Roháč, Špila), 49. Mezovský (Števuliak, Lištiak), 60. Vartovník (Roháč) – 7. Cutt (Vartovník, Rojkovič), 29. Findura (Cútt)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Bakoš, Bartík, Broska, Klepáč, Kuric. Marcinko, Piatka, Školiak, Špila, Vartovník, Leskovjanský, Matejka, Poliaček, Roháč, Sajko, Janček, Janči, Lištiak, Mezovský, Števuliak.
    HK Spišská Nová Ves: Gavalier – Cútt, Findura, Ihnaťo, Rojkovič, Vartovník, Džerenga, Findura, Koky, Škovira, Smotrila, Ištocy, Rosenberg, Wesselényi.

    Rozhodčí: Bachúrik – Vido, Tvrdoň

    Diváci: 650
    bahis siteleri