West Ham – West Brom 3:3 (kon.) | Aston Villa – Swansea 1:1 (kon.) | Hull City – Fulham 6:0 (kon.)
Manchester City – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Norwich – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Cardiff – Sunderland 2:2 (kon.)
konec
Hull City AFC
6:0 (0:0)
Fulham FC
Sobota 28.12.2013, 16:00 • The KC Stadium, Hull • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    84
    Hull City právě vstřelil branku!
    Na penaltové značce se ke střele dostal Rosenior, kterého Stockdale výborně vychytal. Nicméně brankář Fulhamu balon pouze vyrazil a na malém vápně se k němu dostal neobsazený ROBERT KOREN, který to měl velmi jednoduché a ve stoprocentní šanci neselhal.
     
    74
    Hull City právě vstřelil branku!
    Domácí tým dostal výhodu standardní situace, kterou si vzal na starost Huddlestone a nemyslel to vůbec špatně. Ze své kopačky vyslal technickou střelu, která mířila pod břevno, ale Stockdale vytasil parádní zákrok a balon vyrazil. Nicméně ve vápně byl neobsazený MATTY FRYATT, který se dostal k odraženému balonu a nekompromisně jej napálil mezi tři tyče. Brankář Stockdale proti tomuto pokusu neměl žádnou šanci.
     
    67
    Hull City právě vstřelil branku!
    Před pokutovým územím se k odraženému balonu dostal TOM HUDDLESTONE, který moc dobře věděl, co dělá a provedl to náramně. Balon si připravil na levačku a poté ho poslal do pravého dolního rohu branky.
     
    63
    Hull City právě vstřelil branku!
    Přesnou přihrávku obdržel GEORGE BOYD, jenž si učebnicově zpracoval balon, svému protihráči udělal kličku a poté ze své levačky vyslal technickou střelu k pravé tyči, kam se Stockdale natahoval marně.
     
    60
    Hull City právě vstřelil branku!
    Výborně se teď uvolnil ROBERT KOREN, jenž si řekl o přihrávku do vápna, kde ve skluzu nastavil svoji levou kopačku a nádhernou trefou propálil brankáře Fulhamu, který byl absolutně bez šance.
     
    49
    Hull City právě vstřelil branku!
    Huddlestone se prezentoval parádním centrem do velkého vápna, kde si AHMED ELMOHAMADY ukázkově zpracoval balon a poté jej chladnokrevně napálil do sítě. Brankář Stockdale byl bez šance a inkasované brance neměl šanci zabránit.

    Lucie Rapantová

    Branky: 49. Elmohamady, 60. Koren (Sagbo), 63. Boyd (Livermore), 67. Huddlestone, 74. Fryatt, 84. Koren


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 5:2.
    Hull City AFC: McGregor – Figueroa, Davies, Rosenior, Chester – Koren (C), Huddlestone, Elmohamady (77. McShane), Livermore (73. Graham), Boyd – Sagbo (68. Fryatt).
    Náhradníci: Harper – Bruce, McShane, Fayé, Meyler, Graham, Fryatt.

    Fulham FC: Stockdale – Zverotić, Riise, Amorebieta, Hughes – Karagounis (74. Richardson), Dejagah (64. Bent), Ruiz (60. Kačaniklić), Sidwell (C), Kasami – Rodallega.
    Náhradníci: Bettinelli – Riether, Richardson, D. Boateng, Kačaniklić, Bent, David.

    Rozhodčí: Madley ─ Garratt, England