Ne – ELITE PRAHA 14:1 (kon.)
konec
Ne
14:1 (3:1, 3:0, 8:0)
ELITE PRAHA
Čtvrtek 02.01.2014, 18:00 • SH Jižní Město • Pohár České pojišťovny - muži
     
    Utkání je dohráno a s jasnou převahou vítězí domácí hráčky 14:1. První finalista je tedy jasný, toho druhého se dozvíme 10.1.2014. Nejlepšími hráčkami semifinálového utkání jsou vyhlášeny domácí Anet Jarolímová a hostující Lucie Veselá. To je pro dnešek z mé strany vše, krásný zbytek večera a zase někdy příště na počtenou. (19:59:11)
     
    Dnešní utkání sledovalo 51 diváků.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Po chybě hostující Havlíkové sebrala míček Skořepová a předala ho TEREZE URBÁNKOVÉ, ta si počkala až si brankářka lehne a s přehledem zakončila.
     
    58:38
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Již čtvrtý gól v dnešním utkání vsítila ANET JAROLÍMOVÁ. Bez asistence.
     
    57:01
    Urbánková chtěla oplatit Jarolímové její servírování gólu a poslala jí do úniku, Jarolímová se však nestihla včas otočit a pak už zasahovala gólmanka.
     
    56:30
    Po chybě Ferencové musela zakročil Horňáková.
     
    54:18
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Skvělá spolupráce Jarolímové a Urbánkové přináší kýžené ovoce. Chytrá přihrávka na TEREZU URBÁNKOVOU před prázdnou branku znamená již dvanáctý gól. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    53:07
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Jedenáctá branka domácích v podání nekompromisní ANET JAROLÍMOVÉ, jež prostřeluje novou brankářku hostí. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    50:38
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Jarolímová dnes na hřišti kraluje, výborně předala balón nabíhající TEREZE URBÁNKOVÉ a ta zasunula balón pod Gécovou, která se nestihla přesunout.
     
    50:00
    Gécová poslala Chvátalovou do úniku, ale balónek si na druhé straně chytila Horňáková.
     
    49:41
    Horejšová přerušila průnik Jelínkové po mantinelu a zamezila tak ohrožení branky.
     
    48:49
    Havlíková udělala obrovskou chybu a na pozici obránkyně nesmyslně ztratila balón, který pro svůj tým získala Jarolímová.
     
    47:26
    Klímová prokličkovala celé hřiště, ale při zakončení už neměla dostatek sil. Z rohu pak našla na střed nabíhající Pilíkovou, která balón minula.
     
    46:00
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Přesný pas Klímové od mantinelu nachází TEREZU PILÍKOVOU ve snadné pozici před prázdnou brankou. Asistence: Magdalena Pilíková.
     
    45:02
    Urbánková tvrdou střelou míjí bránu.
     
    44:06
    Nosková před prázdnou brankou, ale přestřeluje.
     
    43:45
    Tvrdý faul na Šteglovou, která běžela podél mantinelu.
     
    43:21
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Horejšová vyslala svou nenápadnou střelu a po důrazu před brankou se nakonec prosadila MARTINA SKOŘEPOVÁ. Asistence: Martina Kleinová.

    Nikol Kuncová


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Šteglová (Urbánková), 9. Šteglová (Jarolímová), 16. Urbánková (Jarolímová), 29. Skořepová (Urbánková), 31. Šteglová (Jarolímová), 32. Jarolímová (Sádková), 41. Jarolímová (Urbánková), 44. Skořepová (Kleinová), 46. Pilíková (Klímová), 51. Urbánková (Jarolímová), 54. Jarolímová (Šteglová), 55. Urbánková (Jarolímová), 59. Jarolímová, 60. Urbánková (Skořepová) – 8. Veselá (Zittová)


    Ne: Horňáková (Velčická) – Jílková – Pilíková, Krupnová, Jarolímová, Skořepová, Nordin, Sádková, Klímová, Urbánková, Horejšová, Kubišová, Šteglová, Ferencová, Kleinová
    ELITE PRAHA: Gécová (Šimsová) – Chvátalová, Jelínková, Šindelářová, Vranová, Zimina, Zikmundová, Toulová, Nosková, Kalecká, Havlíková, Stará, Velechovská, Radová, Veselá, Müllerová, Zittová

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt

    Diváci: 51