Trabzonspor – Celtic 1:3 (kon.)
konec
Trabzonspor AŞ
1:3 (1:2)
Celtic Glasgow
Čtvrtek 09.01.2014, 19:30 • Antalya Akdeniz University Stadium • Antalya Cup
     
    57
    Celtic právě vstřelil branku!
    Hosté jsou v posledních minutách aktivnější a nebezpečnější a Celtic je opět o něco blíže finálovému zápasu turnaje. AMIDO BALDÉ napřáhl na 20 metrech a krásně vymetl šibenici Öztürkovy branky!
     
    41
    Trabzonspor právě vstřelil branku!
    Celtic si nevzal z mého varování nic k srdci! Dlouhý a rychlý balon na sbíhajícího Erdogana turecký záložník skvěle zpracoval míč, stáhl na sebe dva hráče, a pak na druhou stranu přiťukli nabíhajícímu EMRE GÜRALOVI, který pod tělem Zalusky poslal míč do sítě! Domácí se vrací do utkání.
     
    37
    Celtic právě vstřelil branku!
    Obrana Trabzonsporu často připomíná zmatek a chaos, i teď tomu tak bylo, po rohovém kopu zprava pak přišel centr zleva, na který si sbíhal Baldé, ale dříve byl u míče SOULEYMAN BAMBA, který nezadržitelně skóroval do vlastní branky na přední tyč!
     
    32
    Celtic právě vstřelil branku!
    A skotský mistr jde do vedení! TEEMU PUKKI napálil míč z dvaceti metrů naprosto přesně k tyčce a tentokrát se Ayvaz mohl natahovat po míči jak chtěl!

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 41. Güral – 32. Pukki, 37. Bamba (vla.), 57. Baldé

    Karty:   76. Demír (TRA), 86. Mierzejewski (TRA), 90+1. Yavru (TRA) – 71. Fisher (CEL)


    Trabzonspor AŞ: Ayvaz (46. Öztürk) – Bosingwa da Silva (46. Keles), Yumlu, Bamba (46. Yavru), Demír – Özdemír, Zokora, Aydin (67. Osmanpasa), Mierzejewski, Erdogan (73. Akbas) – Güral (46. Janko). Trenér: Mustafa Resit Akcay
    Náhradníci: Öztürk – Yavru, Osmanpasa, Keles, Akbas, Janko.

    Celtic Glasgow: Zaluska – Matthews (61. Fisher), Ambrose (46. Ledley), van Dijk (67. O'Connell), Izaguirre – Biton, Brown (46. Mulgrew) – Forrest (46. Commons), Pukki (78. Atajič), Boerrigter – Balde (83. Chalmers). Trenér: Neil Lennon
    Náhradníci: Fasan – Ledley, Common, Mulgrew, Fisher, Atajic, O'Connell, Chalmers

    Rozhodčí: Cihan Burgan
    bahis siteleri