Bulldogs – Tatran 3:2 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Bohemians – Mladá Boleslav 4:5 (kon.)
Liberec – Chodov 4:9 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
3:2 (0:1, 0:1, 3:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 19.01.2014, 17:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:29
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Ale nakonec je to asi mrzet nebude! Juhaňák pádil po levém křídle na Kafku, ten sice jeho dvojitý pokus zneškodnil, jenže míček se odrazil k úplně volnému DAVIDU COUFALOVI, na jehož dorážku už byl hostující brankář krátký! Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    47:55
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Za minutu a 19 vteřin je vyrovnáno. Koutný kličkou prošel kolem svého obránce a bekhendovým zakončením o tyčku rozvlnil síť za Kafkou podruhé. Začínáme znovu od začátku. Asistence: Lukáš Jalový.
     
    46:36
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    No konečně! Coufal znovu dostal míček na pravý mantinel a naváděl si jej na střed podobně jako před malou chvílí. Tentokrát ovšem vymyslel ideální pas na ONDŘEJE VESELÉHO, který balónek zametl přesně pod břevno. Asistence: David Coufal.
     
    34:09
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Pražané skvěle rozehráli standardní situaci na polovině hřiště. Marek Vávra posunul míček na MARTINA RICHTERA, a ten střelou z otočky rozvlnil síť za Kejíkem. Asistence: Marek Vávra.
     
    12:51
    Střešovice právě vstřelily branku!
    A Tatran jde do vedení! První střelu Kejík sice kryl, ovšem míček poskakoval v malém brankovišti tak dlouho, až si jej našel TOMÁŠ VÁVRA a uklidil jej tam, kam patří. Asistence: Miroslav Mayer.

    Daniel Havel


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 47. Veselý (Coufal), 48. Koutný (Jalový), 60. Coufal (Juhaňák) – 13. Vávra T. (Mayer), 35. Richter (Vávra M.)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Fabián, Kadlec (C), Jalový, Kočí, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Koutný, Komenda, Hrazdíra, Mendrek, Grich, Pexa, Bauer, Veselý, Ondráček, Jakůbek

    Trenér: Rudolf Škubal

    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Rebro) – Podhráský, Heřmanský, Deutsch (C), Vávra T., Garčar, Kolísko Ji., Richter, Riebauer, Kolísko Ja., Vávra M., Mayer, Slavík, Gruber, Fridrich, Dušek, Ježek, Natov, Řehoř

    Trenér: Jiří Jakoubek

    Rozhodčí: Jakub Nábělek, Radek Štengl

    Diváci: 817
    bahis siteleri