Středočeský kraj – Ústecký kraj 1:4 (kon.) | Zlínský kraj – Plzeňský kraj 1:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Jihomoravský kraj 5:0 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 3:2 (kon.) | Ústecký kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Liberecký kraj 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Středočeský kraj 2:1 (kon.) | Pardubický kraj – Zlínský kraj 1:4 (kon.) | Praha – Jihomoravský kraj 7:1 (kon.)
Moravskoslezský kraj – Olomoucký kraj 2:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 3:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Pardubický kraj 10:2 (kon.)
Karlovarský kraj – Praha 1:4 (kon.) | Liberecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:4 (kon.)
konec
Karlovarský kraj
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Hlavní město Praha
Pondělí 20.01.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    43:57
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Nakonec to Praze vyšlo! A konkrétně VÁCLAVU BURDOVI, který si v rohu pásma vybojoval kotouč a tentokrát už nemohl prázdnou klec minout. Bez asistence.
     
    43:49
    Karlovarský kraj ztratil za brankou kotouč a Michael Gaspar jej poslal Václavu Burdovi, jenž ale minul odkrytou klec soupeře!
     
    42:55
    Adam Beran na střídačce, Severočeši jsou v šesti hráčích v poli!
     
    39:12
    Karlovarský celek bude hrát v oslabení. Na lavici hříšníků míří Tomáš Přibyl (KVK) za hákování.
     
    38:01
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na tribunách v Kotlině! Karlovarští fandové jsou u vytržení, jelikož jejich celek snižuje na 1:3! František Klejna našel od modré čáry mezi kruhy Martina Slabého, jenž naservíroval kotouč na brankoviště, kde jej za záda bezmocného Václava Mokrého doklepl JIŘÍ HALBERŠTÁT! Kapitán Severočechů tak protrhl střeleckou smůlu. Asistence: Martin Slabý a František Klejna.
     
    35:30
    A znovu Ostap Safin a Jan Kern! Toto duo je dnes velmi aktivní! Ostap Safin se protáhl až na brankoviště, odkud poslal kotouč křižně na Kerna, ale proti němu se včas přesunul Adam Beran. Báječný zákrok!
     
    30:26
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané se znovu prosazují! Ostap Safin se nejprve neprosadil střelecky, ale následně poslal báječnou nahrávku z pravého kruhu hned po buly. Na druhé straně si najel před branku JAN KERN, který udeřil vší silou do puku a ten prošel mezi Beranovými betony až do sítě! Asistence: Ostap Safin.
     
    30:13
    Dnes velmi aktivní Ostap Safin se prokličkoval až na pravý kruh. Zde napřáhl a švihem poslal kotouč na bližší tyč, kde ale parádně zasáhl lapačkou brankář Adam Beran!
     
    26:45
    Karlovarští propadli na útočné modré čáře a do šance se dostal pražský celek. Jevgenij Pika prošel až na pravý kruh, odkud našel na brankovišti hůl spoluhráče, který ale promáchl!
     
    25:27
    Mezi dvěma obránci se prosmýkl Viktor Martínek, který pak ujížděl sám na brankáře, jejž se snažil obhodit, ale ten mu výtečně padl pod nohy a vyrazil kotouč mimo! Bravurní zákrok!
     
    23:03
    A je zde přesilovka pro celek ze severu Čech. za hákování je vyloučen Michael Švarc (PHA).
     
    14:44
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Kdyby se po této třetině dělal led, dalo by se říci, že jsme svědky gólu "do šatny". Šestnáct vteřin před koncem první periody se Praha prosazuje podruhé. Václav Burda napřáhl na levém kruhu, jeho ránu gólman vykopl. Ale jen do míst, kde stál připravený OSTAP SAFIN, který zavěsil přesně pod horní tyč ležícího brankáře! Asistence: Václav Burda.
     
    11:28
    Parádní zákrok Adama Berana! Matouš Horský se dostal za obranu a ujížděl sám na kasu, leč neodkázal zakončit tak, jak si přál. Brankář jej vybruslil a jeho pokus bravurně pokryl v lapačce!
     
    08:20
    Václavu Burdovi nejprve přeskočil puk před poloprázdnou brankou hokejku. Pražský hráč jej ale dojel a naservíroval touš na modrou čáru, kde se do něj opřel Matouš Horský, ale Adam Beran parádně zasáhl lapačkou!
     
    04:08
    Vyloučen hráč pražského výběru. Na lavici hanby usedá za hru vysokou holí Viktor Martínek (PHA).
     
    03:54
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražský tým se dostává do vedení! Nejprve to nevyšlo duu Jan Kern, který netrefil dvakrát puk jinam, než jen do betonu brankáře, a Václav Buda, jenž neprocpal puk do prázdné klece. Kotouč ale sebral Jan Kern a přes kapitána Burdu dostal kotouč na modrou čáru, kde jej napálil do protipohybu brankáře TOMÁŠ DUDA. Asistence: Václav Burda a Jan Kern.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 39. Halberštát (Slabý, Klejna) – 4. T. Duda (Burda, Kern), 15. Safin (Burda), 31. Kern (Safin), 44. Burda


    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmile, Ptáček, Kellner, Klejna, Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Nedvěd, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri