Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Jihomoravský kraj
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
Středočeský kraj
Středa 22.01.2014, 11:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Jonáš Růžička (JHM) – Matyáš Zelingr (STC) (13:23:43)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:22
    z vrcholu levého kruhu ještě pálil Pavel Husarik, ale jeho ránu vykopl Martin Holík svým betonem. Na druhé straně uspěl Zázvorka, který si tak zřejmě při své premiéře na ZODM připíše nulu.
     
    43:48
    Zápas se chýlí ke konci a na Středočeších je vidět, že už se nikam neženou a jen si v klidu kombinují před brankou soupeře.
     
    42:39
    Lukáš Rousek projel jako blesk nebem na pravý kruh, odkud bleskově poslal kotouč na druhé křídlo, ale jeho spoluhráč nedokázal trefit zařízení za zády padajícího Martina Holíka.
     
    42:24
    Na druhé straně se cpali do zakončení Václav Veber s Kryštofem Hrabíkem, ale kotouč jim uskočil a Jan Dvořák (STC), který chtěl puk ještě zachytit, ale trefil jen hráče soupeře.
     
    41:47
    Mezi kruhy se dostal na druhé straně ke střele Karel Špírek, ale proti kotouči, který byl z jeho hole vyslán, včas zaklekl připravený brankář Kryštof Zázvorka.
     
    41:09
    Ovšem stejně jako předtím, i nyní je těžiště hry spíše před brankou Martina Holíka, než před kasou Kryštofa Zázvorky.
     
    40:28
    Za napadení je vykázán na lavici hanby Matyáš Šebesta (STC). Jihomoravané tak mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    39:46
    Zápas se dohrává v klidném tempu. Z levého kruhu pálil Jan Rejzek ale jeho zakončení skončilo na pravém betonu spolehlivého Holíka, který se sklouzl po ledě a puk vykopl do rohu.
     
    38:52
    Jihomoravané se nedomluvili a dávali si u kotouče přednost. Nakonec jej sebral Ondřej Kunst, který už se však musel prodírat skrze hráz mezi kruhy a nakonec slabou střelou trefil jen Zázvorkovy betony.
     
    37:50
    Na spodku mezikruží se dostal ke kotouči Tomáš Furch, ale s jeho zakončením si poradil bleskovým betonem Martin Holík.
     
    36:59
    Vše už je ale v pořádku a dokonce se ani neztratil původní čas, takže můžeme pokračovat.
     
    36:59
    Na zimním stadionu v Kotlině zhasla po icingu Jihomoravanů všechna světla! Dokonce i tabule se skóre a obrazovka nad ledem.
     
    35:48
    Hrálo se dlouhou dobu ve středním pásmu a do kotouče se nakonec opřel Kryštof Hrabík, ale středočeský šikula nedokázal prostřelit nastavenou hůl obránce.
     
    34:51
    Střelu Lukáše Kučery se povedlo brankáři Jihomoravanů vyrazit před sebe. Ke kotouči se ale dostal Petr Foerster, leč ten také nezakončil přesně a Adamu Šillerovi byl následně odpálen puk z hole.
     
    34:15
    Na pravý kruh se procpal ze středního pásma Lukáš Rousek a rychle vypálil. Jeho dělovka ale jen o malý kousek minula horní tyč.
     
    33:27
    Středočeši se bez problémů ubránili a Kryštof Zázvorka tak své konto zásahů nerozšířil. Na druhé straně se ale musel mít v pozoru maskovaný muž soupeře.
     
    32:21
    K trestoměřičům zamířil Petr Foerster (STC), kterému byl uložen trest v délce trvání jedné minuty za hákování.
     
    32:10
    Nahození Ondřeje Dufka od pravého hrazení sklepl holí ro rohu Kryštof Zázvorka, který pak následně ještě pokryl pokus o dorážku z levého kruhu.
     
    31:17
    Tato přesilová hra se ale celku z jihu Moravy nevede. Gólman Martin Holík musel čelit šanci soupeře a jeho tým se pak osvobodil jen za cenu icingu.
     
    30:34
    Hned na začátek třetiny tady máme faul. Kryštof Hrabík (STC) musel nedovoleným zákrokem odstavit od kotouče pronikajícího Jihomoravana.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:28
    Václav Veber se procpal až na pravý kruh a rychle vypálil, ale jeho ránu vykopl maskovaný muž Jihomoravského kraje do rohu.
     
    28:37
    Jan Rejzek se prodral až na levý kruh, odkud tvrdě vypálil a jeho rána minula jen o malý kousek levou tyčku Holíkovy branky.
     
    27:30
    Oba celky si připsaly chybu, ale Jiří Šmahel se nedostal přes dobře bránící dvojici hráčů středočeského výběru.
     
    26:21
    Středočeský výběr se na zadním mantinelu nedostal přes dobře bránícího soupeře z jihu Moravy. Hra moc krásy nepřináší a je celkem nudná.
     
    25:15
    Jihomoravané se tlačili do šancí a Ondřej Dufek dvakrát zkoušel své štěstí, ale jeho pokusy až k brance Kryštofa Zázvorky neprošly.
     
    24:30
    Na pravý kruh se procpal Ján Blaško, ale jeho rána mířící do šibenice skončila jen na rameni připraveného Kryštofa Zázvorky.
     
    23:11
    Na pravém kruhu se prokličkoval až do střely Matyáš Zelingr, ale jeho rána opět trefila jen betony pozorného brankáře Jihomoravského kraje.
     
    22:23
    Středočeši neztrácejí chuť do útočení ani v oslabení a střílejí jednu ránu za druhou. Martin Holík ale drží všechny střely ve své moci.
     
    21:33
    David Jedlička ujel sám na branku a svou střelu nasměroval jen do hrudníku výborného brankáře Kryštofa Zázvorky. Následně se do hráče opřel Václav Veber (STC), který míří na trestnou lavici.
     
    21:24
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe udeřil tým ze středu slovanských Čech a vede tak již o tři branky! V době, kdy Jihomoravané vyrovnali hru, vyslal Lukáš Kučera do brejku JAKUBA WOJNARA, který si povodil Holíka a parádně zakončil! Asistence: Lukáš Kučera.
     
    20:37
    A znovu musel zasahovat gólman Středočechů. Nejprve pálil Ondřej Dufek, který zamířil jen do Zázvorkovy lapačky a následně ještě zkusil své štěstí v zakončení Jonáš Růžička, ale ten také ztroskotal na připraveném gólmanovi.
     
    20:24
    Mezi kruhy se dostal do střely Jonáš Růžička, ale jeho dělovka skončila jen na hrudi připraveného brankáře Kryštofa Zázvorky.
     
    19:44
    Bude znovu vylučovat. Na lavici hanby míří Matyáš Zelingr (STC), který tam oslabuje svůj celek.
     
    18:16
    Matyáš Zelingr na modré čáře nahodil kotouč na branku a před gólmanem tečoval puk Tomáš Jurnečka, ale kotouč minul klec.
     
    17:16
    Jihomoravané budou hrát v oslabení. Jiří Šmahel (JHM) dostal trest a je tu další šance pro Středočechy na vstřelení gólu.
     
    16:30
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Duo Lukášů zajišťuje vedení svého celku již 2:0! Lukáš Kučera poslal po pravém mantinelu puk na hokejku svého jmenovce LUKÁŠE ROUSKA, jenž napálil kotouč na branku a černá guma prošla až za záda brankáře Martina Holíka! Asistence: Lukáš Kučera.
     
    15:37
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Středočeši prolomili své střelecké trápení z první třetiny a hned na začátku periody se dostávají do vedení! Václav Haspeklo se dostal mezi kruhy ke střele, kterou ale výborným betonem vykopl brankář Martin Holík, ale na dorážku DOMINIKA HRACHOVCE, jenž umístil puk přesně pod horní tyč, už byl krátký! Asistence: Václav Haspeklo.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Zásluhou obou maskovaných opor jsme v této periodě branku neviděli, a tak se skóre na světelné tabuli nepohnulo.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:33
    Obrana Středočechů teď úplně zapomněla na Jakuba Tauwinkla, který se ocitl sám na levém rohu brankoviště a z první zakončoval, leč proti byl fantastický beton Kryštofa Zázvorky. Ten pak následně roztažený po čáře zneškodnil i jeho dorážku!
     
    13:49
    Také Jihomoravané se dostali ke střele. Nedá se ale říci, že k ohrožení branky, protože Dominik Kuchař trefil jen obránce před sebou.
     
    13:07
    Na druhé straně je odpískán ofsajd týmu ze středu Čech, který se znovu valil jako lavina na Matterhornu na Holíkovu branku.
     
    12:34
    Ondřej Kunst se protáhl mezi obránci a směroval na Zázvorkovu kasu, ale v poslední moment mu do puku vložil hůl Kryštof Hrabík.
     
    11:57
    Středočeský kraj dobře kombinoval a vypracoval si i několik zajímavých gólových šancí, ale pokaždé mu nesedla koncovka.
     
    11:02
    Rozproudil se také brankář Kryštof Zázvorka na druhé straně, který ale nezasahoval, leč jen sprintoval na lavičku, protože Dominik Kuchař (JHM) dostal trest za hákování.
     
    10:46
    Bravo! Gólman jihomoravského výběru musel znovu vytasit důležitý zákrok, když zachytil do lapačky střelu z levého kruhu.
     
    09:46
    Tak to byla velká škoda! Matyáš Zelingr dostal na modré čáře kotouč od Václava Haspekla a hned jej posílal křížem na levý kruh, kde střílel do protipohybu gólmana Adam Šiller, ale jeho rána o maličký kousek minula levou tyč Holíkovy klece!
     
    08:31
    Martin Dlabola znovu pálil ostře od modré čáry, ale nejprve trefil jen Holíkovy betony a následně napálil chrániče před ním clonícího beka.
     
    07:34
    Středočeši jsou stále lepším celkem a drží se před soupeřovou svatyní. Jihomoravané se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    06:35
    Velké zmatky před svatyní Martina Holíka! Kryštof Hrabík dvakrát nabil puk na pravý kruh volnému Lukáši Kučerovi, jenž ale pokaždé trefil jen beton brankáře, který chytá extraligu mladšího dorostu za Hodonín. Následně ještě nahodil puk do ohně před kasou Martin Dlabola a Holík horko těžko vykopával puk před sebe, kde následně musel hasit ještě požár v podobě tří dorážek. Vše ale zvládl i díky dobré práci kolegů z obrany.
     
    05:29
    Tak nyní už se dvakrát opřel do kotouče Václav Mocek. Nejprve trefil jen obránce a následně proti jeho jedovce zasáhl pravý beton Martina Holíka.
     
    04:32
    Hra moc krásy nenabízí a ani jeden z celků se nedokáže dostat do zakončení. Nebezpečnější jsou středočeští hokejisté, kteří se drží u Holíka, ale jejich převaha není zúročena střelami.
     
    03:37
    Brankář středočeského kraje mohl zůstat v klidu, jelikož se jeho celek dobře brání a většinu oslabení se držel před brankou Martina Holíka.
     
    02:40
    Sotva se stihl Jakub Wojnar vrátit z trestné lavice, už je tam vykázán jeho spoluhráč. Václav Mocek (STC) se provinil sekáním.
     
    01:56
    Středočeši vyvezli kotouč ven z pásma a dokonce i zahrozili, ale Martin Holík nakonec ani nemusel zasahovat. Na druhé straně si poprvé na tomto turnaji osahal kotouč Kryštof Zázvorka.
     
    01:20
    Hlavní rozhodčí vylučuje a na lavici hanby posílá za napadení Jakuba Wojnara, nejproduktivnějšího hráče Středočechů (STC).
     
    00:58
    Do dobré šance se procpal na levém křídle Lukáš Kučera, ale jeho nahrávku ještě před Holíkem odpravil do bezpečí jeden z obránců.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Jihomoravský kraj: Holík (Matoušek) – Borot, Daněk, Jurnečka, Stromko, Kuchař, Polák, Rafaj – Růžička, Kunst, Blaško, Šmahel, Dufek, Šmíd, Malý, Chalupa, Jedlička, Tauwinkl, Aulehla, Macháň, Mičík.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Jan Nedvěd.
     
    Protože u předchozího zápasu došlo ke zdržení, začne se o chvilku později.
     
    Zatím největším zklamáním jsou Jihomoravané. Snad jediným pozitivem, které se dá na jejich hře najít, jsou výkony gólmanů, protože jak Martin Holík, tak i Jiří Matoušek, ukazují fantastické zákroky. Jinak co se týče útoku, moc slavné to není. Dvakrát bez branky, jednou jen s jedním zásahem. Když už jihomoravský výběr konečně nastřílel tři branky, musel Karlovarský kraj v poslední minutě využít přesilovku a sebrat mu alespoň bod za remízu. Na čele bodování je Lukáš Šmíd (1+2).

    Středočeši jsou také mírně za očekáváním. I když v jejich případě za to může špatná koncovka. Hned na úvod proti Ústeckému kraji sice měli více ze hry, ale neodkázali proměnit tutové šance. To pak platilo i o střetnutí s Královéhradeckými a v poslední řadě i v zápase proti Jihočeskému kraji. Jen proti karlovarskému výběru se jim povedlo vsítit hned pět branek. Díky tomu se dostal do čela bodování Jakub Wojnar (2+1) a statistiky si také vylepšil výborný brankář Jiří Patera.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Hrachovec (Haspeklo), 17. Rousek (Kučera), 22. Wojnar (Kučera)


    Jihomoravský kraj: Holík (Matoušek) – Borot, Daněk, Jurnečka, Stromko, Kuchař, Polák, Rafaj – Růžička, Kunst, Blaško, Šmahel, Dufek, Šmíd, Malý, Chalupa, Jedlička, Tauwinkl, Aulehla, Macháň, Mičík.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    Středočeský kraj: Zázvorka (Patera) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Jan Nedvěd
    bahis siteleri