Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Plzeňský kraj
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Olomoucký kraj
Středa 22.01.2014, 13:15 • Horácký zimní stadion • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    44:51
    Rána Plzeňského kraje z pozice pravého kruhu míří nad. Taktéž Olomoučtí si berou oddechový čas.
     
    44:33
    Plzeňský kraj odvolává brankáře! Lodivod Plzeňanů Václav Ruprecht si navíc vyžádal oddechový čas.
     
    42:25
    Petr Eret (PLK) je navíc vyloučen za napadení, nyní to již budou mít Plzeňané velmi obtížné,
     
    40:03
    Poměr sil naledové ploše se na minutu vyrovná. Za držení je potrestán olomoucký Josef Podlaha (OLK).
     
    39:26
    Martin Kubík se nakonec s pomocí lékaře a spoluhráče zvedá a za potlesku tribun pouští ledovou plochu.
     
    39:26
    Po nepříjemném zákroku zůstal na ledové ploše ležet olomoucký Martin Kubík, kterému spěchá lékař. Za tento zákrok obdržel Josef Roubal (PLK) trest na tři minuty + do konce utkání.
     
    33:36
    Dnes velmi aktivní Josef Podlaha protáhl švihem Červenku. Ten ale nakonec nemusel zasahovat, touš mezi tři tyče nezamířil. Plzeňský kraj alespoň vybojoval přesilovou hru. Za nedovolení bránění je potrestán Denis Blecha (OLK).
     
    31:52
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Olomoučtí v přesilové hře tvrdě trestají. PETR MADER na modré napřáhl a následně poslal touš přesně k levé tyči. Asistence: Josef Podlaha.
     
    31:18
    Bude se vylučovat, a to na plzeňské straně. Za katr putuje Vojtěch Kovařík, který se provnil podražením. Domácím se tak cesta za vyrovnáním výrazně komplikuje.
     
    28:27
    Hlavní arbitr Oldřich Hejduk bude opět trestat. Za vražení na hrazení je potrestán jediný střelec dnešního utkání, tedy olomoucký Tomáš Dajčar (OLK).
     
    20:34
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Olomoučtí se ujímají vedení. Josef Podlaha využil své urostlé postavy a zavezl puk navzdory obtěžování protihráčem do pásma. Na branku poté pálil Spatharis, jehož pokus ještě červenka vytěsnil, avšak na dorážku TOMÁŠE DAJČARA již nestačil. Asistence: Anagnostis Spatharis, Josef Podlaha.
     
    18:15
    Další trest pro Olomouc, tentokráte za hákování. Plzeňský kraj má k dispozici další přesilovou hru.
     
    17:29
    Martin Urban vyjel zpoza brány a pokusil se zasunout kotouč za překvapeného Červenku. To se mu ale nepodařilo, gólman Plzeňského kraje se štěstím zashál a přerušil hru.
     
    16:47
    Olomoucký kraj má k dispozici přesilovou hru. Petr Eret (PLK) je potrestán za krosček. Podaří se olomouckým borcům otevřít skóre?
     
    15:35
    Bude se vylučovat, v početní výhodě si zahraje Plzeňský kraj. omáš Dajčar (OLK) obdržel menší trest za držení.
     
    14:27
    Plzeňský kraj uháněl do přečíslení dvou na jednoho, které zakončoval Petr Eret. Navrátilec z trestné lavice ale zamířil těsně nad branku Schejbala.
     
    13:16
    Petr Eret (PLK) je potrestán za podražení. Olomoucký kraj má tak v krátkém sled již druhou početní výhodu. Naloží s ní lépe než s předchozí?
     
    12:32
    Matěj Petráš se ocitl v dobré pozici, když se ujal odraženého kotouče. Z otočky s pak pokusil překvapit Schejbala, který proti dobře mířenému pokusu zasáhl reflexním vykopnutím pravého betonu.
     
    10:32
    Trestat se bude také na druhé straně kolbiště. Držením se provinil plzeňský Jiří Sedlák (PLK).
     
    08:44
    Plzeňský kraj si zahraje přesilovou hru. Karel Plášek (OLK) obdržel menší trest za hákování. Domácí tak mají dobrou příležitost k otevření skóre.
     
    07:49
    Obrovská příležitost Olomouckého kraje! Michal Hotěk využil špatného střídání soupeře a vydal se nikým neohrožován směrem k Červenkovi. Otřepaná fráze "roztáhni mi nohy a já ti šoupnu kotouč, kam se sluší a patří" zřejmě inspirovala olomouckého forvarda. Gólman Plzeňského kraje se ale obalamutit nenechal a sklapl betony včas.
     
    04:04
    Plzeňský kraj poprvé okusí hru v početní výhodě. Za podražení je potrestán gólman Michal Schejbal (OLK). Trest odpyká Matěj Petráš.
     
    02:10
    Spatharis si povodil plzeňskou defenzivu, prohnal se podél pravého mantinelu do pásma, kde poté našel volnému Denise Blechu. Forvard hostujícího celku ale ve stoprocentní příležitosti selhal, puk zamířil těsně vedle pravé tyče.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 21. Dajčar (Spatharis, Podlaha), 32. Mader (Podlaha)


    Plzeňský kraj: M. Červenka (Wolf) – Čada, Kaňák, Bednář, Staněk, Kvasnička, Lokajíček, Sedlák, Soukup, Beneš – Erhart, Krystl, Hajžman, Kovařík, Roubal, Pour, Markov, Červenka, Eret, Straka
    Olomoucký kraj: Schejbal (Rochla) – Dajčar, Kavka, Koudelka, Kubík, Mader, Rutar, Galvas – Navrátil, Podlaha, Blecha, Janečko, Hotěk, Petráš, Pěcha, Plašek, Skopal, Spatharis, Urban

    Rozhodčí: Hejduk – Rittich, Vokurka
    bahis siteleri