Omsk – Barys 4:5 (po pr.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 2:3 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Riga 2:3 (0:2 po s.n.)
N.Novgorod – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 1:2 (1:3 po s.n.) | Dynamo Moskva – Lev 2:1 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
CSKA Moskva
Neděle 26.01.2014, 14:00 • Torpedo Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka až v závěru přeci jen využita. Finská spolupráce zafungovala perfektně a obránce JUUSO HIETANEN vypálil od modré čáry naprosto přesně. To byla rána jako z děla, kterou Glass vůbec neviděl. Asistence: Sakari Salminen.
     
    36:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv se domácí poslední dobou do ničeho nedostávali, dokázali před Glassem udeřit. VJAČESLAV KULJOMIN projevil dobrý přehled a důraz na brankovišti, protože Glassovi vypadl před brankovou čárou puk a autor branky jej nakonec dokázal nadvakrát procpat do sítě. Smolná branka pro výborně chytajícího gólmana, ale i tohle se někdy stává. Asistence: Sergej Sentjurin.
     
    25:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Už se hrálo sice v pěti, ale to hosty nijak nezlomilo a pokračovali dál v tlaku. Nakonec je z toho gól, který dává IGOR GRIGORENKO. Dobrou práci odvedl Gimajev, který naznačil střelu, ale nakonec přihrál svému spoluhráči před bránu a pak už nebylo co řešit. Asistence: Sergej Gimajev.
     
    06:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita velice rychle a Radulov se může pakovat z trestné lavice. Zpoza brány přihrával Salminen a našel na levém kruhu PAVLA VALENTĚNKA, který ranou z voleje propálil nechytatelnou bombou brankáře Glasse. Asistence: Sakari Salminen.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 7. Valentěnko (Salminen), 37. Kuljomin (Sentjurin), 46. Hietanen (Salminen) – 26. Grigorenko (Gimajev)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Děmidov) – Hietanen, Chomitskij, Makarov, Valentěnko, Grigorjev, V. Děnisov, Bernatskij, Belochvostikov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Skačkov – Sentjurin, Kuljomin, M. Potapov – Žarkov, Tverdochlebov, A. Potapov.
    CSKA Moskva: Glass (Birjukov) – Mišarin, Rylov, Quint, D. Děnisov, Arzamatcev, Gimajev, Beljakov – Lisin, Filppula, Muršak – Grigorenko, Radulov, Prochorkin – Fefelov, Frolov, Morozov – Ljubimov, Něprjajev, Fjodorov, Saprykin.

    Rozhodčí: Naumov, Sčeniov, Golovjov, Šikanov
    bahis siteleri