NY Islanders – Boston 3:6 (kon.) | Carolina – Columbus 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 3:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 0:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:4 (1:2, 2:1, 1:0)
Colorado Avalanche
Úterý 28.01.2014, 02:40 • American Airlanes Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Lehtonen je na střídačce!
     
    56:42
    Eakin našel nádhernou přihrávkou Roussela, který se z levé strany hnal sám na Varlamova a domácí útočník se pokusil zasunout puk mezi betony hostujícího brankáře, ale Varlamov si tento prostor dokázal pohlídat.
     
    49:22
    Stars budou hrát přesilovou hru, protože Bordeleau (COL) vyhodil puk ze svého obranného pásma do hlediště, a tak dostává trest na dvě minuty za zdržování hry.
     
    48:48
    Tak to byla další obrovská příležitost domácích! Eakin vybojoval puk u modré a nahrál jej Rousselovi, jenž ještě našel svým pasem na levé straně stojícího Garbutta, ale ten svou střelou nechal opět vyniknout Varlamova v bráně Avs.
     
    44:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanache se ihned po ubráněném oslabení dostávají do vedení, když Landeskög nahrál křižnou přirhávkou na ALEXE TANGUAYE, který poslal puk před bránu, kde se odrazil od jednoho z domácích hráčů do brány Stars. Asistence: Gabriel Landeskög, Maxime Talbot.
     
    43:47
    Ve vlastním oslabení ujeli Mitchell a Talbot a druhý jmenovaný nakonec promáchnul puk před prázdnou bránou domácích.
     
    41:55
    Nakonec si domácí hráč vynutil trest, protože na trestnou lavici putuje na dvě minuty za držení hostující Nate Guenin (COL).
     
    38:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je blesková odpověď! Goligoski svým dlouhým pasem našel na pravé straně rozjetého TYLERA SEGUINA, který prostřeluje Varlamova mezi jeho rukou a tělou, a trefuje tak tzv. teploměr. Asistence: Alex Goligoski, Sergei Gonchar.
     
    37:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! Jordie Benn teď špatně vyhodil puk zpoza své brány, kde si zrovna najížděl PAUL STASTNY, který následně překonává Lehtonena. Bez asistence.
     
    37:00
    Goligoski se dostal do stoprocentní šance! Stars znovu ujeli ve vlastním oslabení a Eakin přenechal puk Goligoskému, jenž byl zcela sám mezi kruhy, ale jeho střelu opět chytá Varlamov.
     
    36:22
    Domácí lavička je potrestána dvouminutovým trestem za špatné střídání, a tak bude hrát Colorado svou další početní výhodu.
     
    32:07
    Ve druhé třetině je to již 13:2 na střely pro domácí. Tento fakt pouze vypovídá o dění na ledě, kde mají obrovskou převahu Stars.
     
    26:16
    A následovaly další dvě velice nebezpečné akce Dallasu. Nejdříve nahrával na pravou stranu Seguin Daleymu, jenž si střelu připravoval příliš dlouho a Varlamov se již dokázal přemístit. Daley, ale dostal ještě jednu příležitost od modré, kterou již Varlamov raději ukrývá pod svou lapačkou, a uklidňuje tak hru.
     
    25:52
    Fiddler už ujížděl sám na Varlamova, ale domácí útočník si na brankáře Avs se svou kličkou nepřišel.
     
    23:53
    Máme tu další vyloučení. Antoine Roussel (DAL) je vyloučen na dvě minuty za nesportovní chování. Před faulem Roussela však bylo k vidění jasné podražení Eakina, které opět hlavní rozhodčí netrestají.
     
    21:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Goligoski nahrál na pravou stranu Bennovi, jenž ihned poslal puk křižnou přihrávkou na TYLERA SEGUINA, který svou pohotovou střelou vyrovnává skóre utkání. Asistence: Jamie Benn, Alex Goligoski.
     
    20:36
    Dallas bude hrát přesilovou hru čtyř proti třem, protože je na dvě minuty za podražení vyloučen hostující Nick Holden (COL).
     
    19:37
    Přesilovka Stars však trvala pouhé tři vteřiny, protože je ihned po buly vyloučen Erik Cole (DAL) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:34
    Teď už se však vylučovat bude, když je na dvě minuty za hákování vyloučen hostující John Mitchell (COL).
     
    17:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Seguin dokázal zachytit puk u mantinelu na levé straně, kde jej následně nahrál mezi kruhy JAIMEMU BENNOVI, jenž svou střelou do pravé šibenice snižuje stav utkání. Asistence: Tyler Seguin.
     
    17:03
    Cole se krásně uvolnil mezi kruhy, ale se svým následným zakončením mezi betony Varlamova, domácí útočník nedokázal uspět.
     
    15:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se dostali do rychlého protiútoku, když ihned po přejeti modré nechal O´Reilly puk za sebou Duchenovi, jenž následně nahrál JAMIEMU MCGINNOVI, a ten svou první střelou trefil Lehtonena, ale ze své následné dorážky vstřelil druhý gól Colorada. Asistence: Matt Duchene, Ryan O´Reilly.
     
    04:35
    Duchene už jel zcela sám na Lehtonena, ale při jeho následném zakončení ještě zasáhnul Daley a vypíchnul puk z hole hostujícího hráče.
     
    01:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Barrie nahazoval puk před bránu Stars, kde jej před Lehtonenem zachytil Talbot, jenž následně nahrál NATHANOVI MACKINNONOVI, jenž posílá Colorado do vedení. Asistence: Maxime Talbot, Tyson Barrie.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 18. Ja. Benn (Seguin), 22. Seguin (Ja. Benn, Goligoski), 39. Seguin (Goligoski, Gonchar) – 2. MacKinnon (Talbot, Barrie), 16. McGinn (Duchene, O´Reilly), 38. Stastny, 45. Tanguay (Landeskög, Talbot)


    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Gonchar, Rome – Ja. Benn, Seguin, Nichuskin – Roussel, Eakin, Garbutt – Cole, Fiddler, Whitney – Peverley, Horcoff, Chiasson.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Holden, Benoit, Wilson, Barrie – Landeskög, Stastny, Tanguay – O´Reilly, Duchene, McGinn – Talbot, MacKinnon, Mitchell – McLeod, Cliche, Bordeleau.

    Rozhodčí: Rehman, Meier – Cvik, Lazarowich

    Diváci: 11 678
    bahis siteleri