Chodov – Tatran 11:2 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
11:2 (1:2, 4:0, 6:0)
ESA logistika Tatran Střešovice
Středa 29.01.2014, 19:30 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    58:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovské toho ještě nemají dost a nechávají Střešovice vypít kalich hořkosti až do dna. Jedenáctou branku na konto domácích přidává z velkého brankoviště JANA VOJÁČKOVÁ. Asistence: Petra Beránková.
     
    56:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Beránková je dnes k neudržení a po čtyřech gólech přidává asistenci, když nahrála na branku DOMINICE STEINBACHOVÉ. Asistence: Petra Beránková.
     
    55:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dvořáková našla přihrávkou přes celou délku hřiště DENISU MATOUŠKOVOU, která sama nehlídána poslala míček diagonálně do šibenice. Asistence: Anna Dvořáková.
     
    50:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ihned z otočky vypálila PETRA BERÁNKOVÁ, která tak podruhé v krátké době překvapila Novákovou, za jejíž zády skončil už osmý míček a celkově od této střelkyně čtvrtý. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    48:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Polívková našla na středu PETRU BERÁNKOVOU, která pohybem oklamala Novákovou, jež si myslela, že domácí útočnice bude nahrávat a odsunula se k druhé tyči než k té, ke které zamířila Beránková. Ta tak v zkompletovala hattrick. Asistence: Barbora Polívková.
     
    41:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na druhé straně ale zafungovala spolupráce dvou exkladenských hráček ve službách Chodova. Po přihrávce Tučkové se z velkého brankoviště prosazuje KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ. Asistence: Zuzana Tučková.
     
    32:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    K odraženému míčku se ale dostala PETRA BERÁNKOVÁ, která ihned po odrazu od mantinelu poslal děravý míček do branky. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    28:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ihned po buly poslala míček Řepková na volnou ZUZANU SVOBODOVOU, která tak velice brzy pojišťuje vedení domácího celku. Asistence: Martina Řepková.
     
    28:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Bachmaierová se ale dostala nejrychleji k odraženému míčku a a poslala ho zpět LUCII PAULOVIČOVÉ, která tentokrát zamířila přesně a posílá Chodov poprvé v zápase do vedení. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    21:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jiříčková poslala po mantinelu přihrávku JANĚ VOJÁČKOVÉ, která se rozhodla pro individuální akci a udělala správně. Střelou do protějšího horního růžku nedala Novákové šanci. Asistence: Kristýna Jiříčková .
     
    17:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky toho okamžitě využívají. Střelu Tožičkové dokonale tečovala na brankovišti PETRA BERÁNKOVÁ mimo dosah Novákové. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    14:07
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Beranová našla na středu BARBORU ČERVOVOU, která se dokázala otočit kolem své strážkyně a střelou k tyči posílá Tatran do dvoubrankového vedení. Asistence: Barbora Beranová.
     
    7:04
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tožičková ztratila na půlce míček, čehož využila BARBORA BERANOVÁ, která vyřešila situaci 2 na 1 po svém a střelou na vzdálenější tyč překonala Klabanovou. Bez asistence.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 18. Beránková (Tožičková), 22. Vojáčková (Jiříčková), 29. Paulovičová (Bachmaierová), 29. Svobodová (Řepková), 33. Beránková (Tožičková), 42. Bachmaierová (Tučková), 49. Beránková (Polívková), 51. Beránková (Vojáčková), 56. Matoušková (Dvořáková), 57. Steinbachová (Beránková), 59. Vojáčková (Beránková) – 8. Beranová, 15. Červová (Beranová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Klabanová (Provázková) – Hofmanová, Dvořáková, Tožičková, Mrázková, Jiříčková, Bachmaierová – Lustigová, Tučková, Lacková, Steinbachová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Svobodová, Matoušková, Polívková.
    ESA logistika Tatran Střešovice: Nováková (Skaličková) – Šifnerová, Brabcová, Tvrzová, Denková – Perlíková, Čermáková, Zehrerová, Nemravová, Veřmiřovská, Hrycejová, Zabavská, Beranová, Červová, Brotánková, Kramperová.

    Rozhodčí: Drška Jan, Meisner Jiří

    Diváci: 38